Osnovni podaci o BMW AG.

Ovaj websajt je u vlasništvu Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft.

Kontakt podaci:
BMW AG
Petuelring 130,
80788 Minhen
Nemačka


Pravni zastupnici BMW AG su članovi upravnog odbora:
Norbert Reithofer
Frank-Peter Arndt
Herbert Diess
Klaus Draeger
Friedrich Eichiner
Harald Krüger
Ian Robertson

Iz registra: Amtsgericht München Registergericht HRB 42243
Matični broj: DE 129273398

ODGOVORNI ZA SADRŽAJ.

BMW AG
MINI Brand Management
Max-Diamand-Strasse 25
80937 Minhen
Nemačka

POTROŠNJA GORIVA/EMISIJA.

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 za nove modele putničkih automobila se nalazi u brošuri koja je dostupna besplatno kod bilo kog prodavca ili na sledećoj adresi:

Odgovornost

Ovaj sajt je izrađen uz najveću moguću brigu i pažnju. Iako bi sve navedene informacije trebale biti tačne, može se desiti da se neka greška potkrala.

Ni u kom slučaju BMV AG neće biti odgovoran za bilo koje lice za bilo kakvu specijalnu, indirektnu ili štetu sa vidnim posledicama uzrokovanim ovim materijalom, osim ako nisu prouzrokovane grubom nepažnjom ili sa namerom.

BMV AG zadržava pravo da izmeni specifikacije proizvoda u bilo kom trenutku. Specifikacije proizvoda mogu varirati od zemlje do zemlje.
BMV AG nije odgovoran za sadržaj sajtova koji se održavaju od treće strane i stoga se odriče svoje odgovornosti za ove web stranice.

Linkovi na spoljne web stranice su jasno označeni kao takvi.

Autorska prava.

© Copyright 2000 BMW AG, Minhen, Nemačka. Sva prava zadržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, datoteke koje sadrže animacije, video i njihov raspored na BMV Grupe sajtovima su zaštićena autorskim pravima i drugim pravi maintelektualne svojine.
Ovaj materijal se ne može kopirati u komercijalne svrhe ili distribuciju, niti sme biti izmenjen ili postavljen na drugim sajtovima. Neki BMV Grupe website-ovi mogu da sadrže slike čija autorska prava zadržavaju treća lica.

Robne marke.

MINI je brend BMV Grupe. Osim ako nije drugačije naznačeno, sve robne marke na ovom sajtu su robne marke čija prava zadržava BMV AG, uključujući i robne marke, imena modela, logotipe i ambleme.

Licence.

BMV Group zahteva inovativan i informativan sajt. Sva prava intelektualne svojine, kao što su patenti, zaštitni znaci i autorska prava,su zaštićena. Nema licence za korišćenje intelektualne svojine BMV Group preduzeća ili intelektualne svojine trećih lica koja je odobrena od strane ovog sajta.

Politika poverljivosti.

U nekim delovima ove Web stranice, možda će se od tebe zahtevati da ostaviš lične podatke ali samo ako želiš. Naš web se održava u različitim zemljama širom sveta. Vaši lični podaci će biti skladišteni i obrađeni u kodu u Nemačkoj, u skladu sa nemačkim zakonima o zaštiti podataka.
Podaci se prenose preko kodirane veze. Vaši podaci se koriste za potrebe konsaltinga, reklamiranja i istraživanje tržišta samo uz Vašu saglasnost. Ako Vaša saglasnost za ovu namenu podrazumeva i saglasnost prenosa podataka BMV AG preduzeću i trećim licima , u tom slučaju Vaši podaci mogu biti preneti i do drugih lica . Ako ne daš saglasnost ove prirode, Vaši podaci nisu nikom dostupni.
Ova izjava o saglasnosti može se opozvati u bilo koje vreme u vezi sa budućim obradama podataka. Kako bi poništio potvrdu saglasnosti, stupi u kontakt sa korisničkim servisom jednostavnim klikom na opciju "Kontakt".

OPOZIVANJE SAGLASNOSTI ZA PRENOS PODATAKA.

Za nagradna takmičenja, lični podaci se čuvaju do izvlačenja nagrada. Nakon završetka konkursa, svi podaci se brišu, sem u slučaju odobrenja za podatke da ostanu sačuvani u našoj bazi.

KOLAČIĆI.

Kolačić je mali tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku. Cookie ne štete Vašem računaru na bilo koji način i ne sadrže viruse. Kolačići sa naše web stranice ne sadrže Vaše lične informacije. Korišćenje Kolačića možete da deaktiviraš u svako doba preko opcija Vašeg pretraživača. Da bi omogućili usluge ponuđene na našoj web stranici prilagođene željama registrovanih korisnika, "Kolačići" su postavljeni u nekim delovima sajta. Ovi "Kolačići" su jednokratni - aktivni su samo za vreme trajanja posete sajtu. "Kolačići" se takođe koristi za anonimnu statističku procenu.

Web statistika.

Da biste bili sigurni u stalni napredak našeg sajta, kliknite na dugme statistika. Individualni klikovi se anonimno registrovani i ne može se pratiti unazad do određenih korisnika.

Kontakt.

Ako imate bilo kakva pitanja, koristite kontakt formular.

NA KONTAKT FORMULAR