GALERIJA.

FACTS & FIGURES.
ČINJENICE I BROJKE.

Opremljen sa još snažnijim motorom, sa XXXX kubika i 100kW koji su spremni za još čistiju i bolju vožnju.

* Cifre koje su u [] se odnose na vozila sa šestostepenim automatskim menjačem.

> SAZNAJ VIŠE

DIZAJN.DIZAJN.

Pripremite se za novi MINI Cooper Cabrio. Elegantnija silueta dodaje sofisticirani osećaj, dok je unutra nadograđen sa novim pametnim tehnologijama za avanture u svim vremenskim uslovima.

> SAZNAJ VIŠE

DODACI.VIŠE MINI ZA VAŠ MINI.

Učinite vaš novi MINI Cooper Cabrio još više neodoljivim. Elegantan i pametan, samo dodajte vaš lični pečat kako bi osigurali da bude primećen. Izbacite pravilnik: vreme je da postanete kreativni sa velikim izborom unutrašnjih i spoljašnjih dodataka.

> SAZNAJ VIŠE

OPREMA.KAKO GA ŽELITE?

Prilagodite vaš MINI Cooper Cabrio na bilo koji način koji želite na jedan od pet ukrasnih nivoa.

> SAZNAJ VIŠE

CO2
118 - 114
[123 - 119]
G / KM

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KLASA EFIKASNOSTI

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


5.1 - 4.9
[5.3 - 5.1]
L / 100 KM

MINI COOPER CABRIO.

UBRZAJTE.


> TEST VOŽNJA
> KONFIGURATOR
> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI ONE CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO

> IZABERITE MODEL