GALERIJA.

ČINJENICE I BROJKE.
ČINJENICE I BROJKE.

Novi MINI Cooper D Cabrio može imati i nežnu stranu, ali ipak voli da se opusti. Dostizanje od 0-100km/h za ispod 9.2 sekunde dok je potrošnja goriva na ekonomičnih 3.6l-3.5l/100km.

* Cifre koje su u [] se odnose na vozila sa šestostepenim automatskim menjačem.

> SAZNAJ VIŠE

DIZAJN.DIZAJN.

Baš kao što ga je uzbudljivo posmatrati, novi MINI Cooper D Cabrio je u potpunosi unapređen unutra i spolja. Visoko kvalitetni materijali i najnovije tehnologije pokazuju pametnu upotrebu u svakom pogledu.

> SAZNAJ VIŠE

DODACI.VIŠE MINI ZA VAŠ MINI.

Učinite vaš novi MINI Cooper D Cabrio još više neodoljivim. Elegantan i pametan, samo dodajte vaš lični pečat kako bi osigurali da bude primećen. Izbacite pravilnik: vreme je da postanete kreativni sa velikim izborom unutrašnjih i spoljašnjih dodataka.

> SAZNAJ VIŠE

OPREMA.KAKO GA ŽELITE?

Prilagodite vaš MINI Cooper D Cabrio na bilo koji način koji želite na jedan od pet ukrasnih nivoa.

> SAZNAJ VIŠE

CO2
105 - 100
[109 - 104]
G / KM

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KLASA EFIKASNOSTI

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


4.0 - 3.8
[4.1 - 3.9]
L / 100 KM

MINI COOPER D CABRIO.

BRZ A IPAK ŠTEDLJIV.


> TEST VOŽNJA
> KONFIGURATOR
> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI ONE CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO

> IZABERITE MODEL