GALERIJA.

ČINJENICE I BROJKE.
ČINJENICE I BROJKE.

Pojačajte faktor uzbuđenja kao nikada do sada. MINI Cooper S Cabrio je sposoban da od 0 do 100 km/h dostigne za 6.8 sekundi, tako da se ne plaši da iskoristi pravi trenutak.

* Cifre koje su u [] se odnose na vozila sa šestostepenim automatskim menjačem.

> SAZNAJ VIŠE

DIZAJN.DIZAJN.

Oduzima dah u svakom pogledu. Elegantna silueta pojačava sportski izgled novog MINI Cooper S Cabria, dok poslednje tehnologije osiguravaju da uzbuđenje nikada ne prestane.

> SAZNAJ VIŠE

DODACI.VIŠE MINI ZA VAŠ MINI.

Učinite vaš novi MINI Cooper S Cabrio još više neodoljivim. Elegantan i pametan, samo dodajte vaš lični pečat kako bi osigurali da bude primećen. Izbacite pravilnik: vreme je da postanete kreativni sa velikim izborom unutrašnjih i spoljašnjih dodataka.

> SAZNAJ VIŠE

OPREMA.KAKO GA ŽELITE?

Prilagodite vaš MINI Cooper S Cabrio na bilo koji način koji želite na jedan od pet ukrasnih nivoa.

> SAZNAJ VIŠE

CO2
142 - 139
[134 - 131]
G / KM

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KLASA EFIKASNOSTI

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


6.1 - 6.0
[5.8 - 5.6]
L / 100 KM

MINI COOPER S KABRIO.

OTVOREN ZA AKCIJU.


> TEST VOŽNJA
> KONFIGURATOR
> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI ONE CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO

> IZABERITE MODEL