GALERIJA.

POKRETNI KROV.


DRŽITE SVOJE OPCIJE OTVORENIM.

Kada je lepo napolju, zašto čekate da isti taj osećaj ne bude i unutra? Brz i tih, novi mehanizam pokretnog krova čini da doživite potpuni osećaj spoljašnjosti za samo 15 sekundi - čak i kada vozite. Ovaj potpuno mek krov koji čini sve opcije otvorenim; naročito sada možete lako izabrati MINI Yours Union Jack dizajn. 3 u 1 pokretni krov, može biti gore, dole ili da ga koristite kao sunčani krov (šiber), otvaranjem posebnog otvore za oko 40 cm koji omogućava povetarcu da uđe unutra.

> SAZNAJ VIŠE

DODACI.POKAŽITE SVOJ STIL.

Novi MINI Cabrio je napravljen da bude primećen. Pogledi divljenja su zagarantovani. Ali ukoliko želite da se posmatrači zaustave pored njega, morate biti kreativni. Sa MINI Yours prilagođavanjem, možete izabrati različite boje karoserije, točkove, enterijer, kako bi zaista pokazali svoj stil.

> SAZNAJ VIŠE

DIZAJN.AERODINAMIČNA AGILNOST.

Nema sumnje u to - novi MINI Cabrio je jednom rečju uglađeni šmeker. Blago povećane proporcije kreiraju aerodinamičnu siluetu koja se posebno ističe precizno definisanom linijom krova. U potpunosti je uglađen.

> SAZNAJ VIŠE

MINI YOURS.VAŠ. SKROZ NA SKROZ.

Novi MINI Cabrio je siguran da će dobiti da će dobiti divljenje različitih pogleda. Ali ukoliko želite wow-efekat, vreme je da budete kreativni uz MINI Yours.

> SAZNAJ VIŠE

SIGURNOST.


BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Avanturisti su uvek pripremljeni za sve. To je razlog zašto bezbednost dolazi na prvo mesto u novom MINI Cabriu. Novi nevidljivi sistem protiv prevrtanja je najnoviji dodatak mnoštvu unapređenja koji štite vas i vaše drage saputnike. Dozvoljavajući vam da uživate u svakom trenutku.

> SAZNAJ VIŠE

MINI CONNECTED.OSTANITE POVEZANI.

Najnovije tehnologije su u potpunosti sa MINI duhom: on je tvoj veran drug u avantuarama na putu. Opcioni MINI Connected paket povezuje vas sa društvenim dešavanjima, donosi online muziku, informacije u vožnji, aplikacije i još mnogo toga.

> SAZNAJ VIŠE

NOVI MINI CABRIO.

OSTANITE OTVORENI.

Novi MINI Cabrio se vratio prepun novih uzbuđenja. Sa elegantnim dizajnom, karting upravljanjem i pametnim tehnologijama, spreman je za novi nivo avanture pod otvorenim nebom.
> TEST VOŽNJA
> KONFIGURATOR
> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI ONE CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD CABRIO

> IZABERITE MODEL

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO

> IZABERITE MODEL