NOVO
OTKRIVENI PROSTOR.NOVO OTKRIVENI PROSTOR

Novi MINI Clubman je duži i širi od prethodnog modela - i ono što je dobio, mudro koristi. Dodatni prostor prilagođava uvođenjem pet sedišta, dodatni prostor za noge u zadnjem delu i veći prtljažnik, kao i super fleksibilne raspodelu zadnjeg sedišta 40:20:40, nova centralna konzola zauzima centralno mesto, rado koristeći dodatan prostor oslobođen upotrebom električne ručne kočnice. Sve je dobitak, bez gubitka.

> SAZNAJ VIŠE

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Naravno, najvažnija karakteristika MINI Clubman-a ste Vi. Inteligentna Driving Assist karakteristika deluju odmah na udar i osigurava da je bezbednost prioritet broj jedan. Dakle, možete se osećati sigurno gde god Vas MINI Clubman odvede.

> SAZNAJ VIŠE

POVEZANOSTNASTAVITE DA SE KREĆETE

Smeštena u MINI centralnoj instrument tabli, najnovija opcija MINI Navigacioni sistem Professional zadržava Vas na pravom putu. Za pomoć na putu od kućnog praga do odredišta, unapređen sa MINI Connected XL Journey Mate. Planer, turistički vodič i kalendar sve u jednom, pa čak Vas i obaveštava o saobraćaju, vremenu, parkingu i još mnogo toga. Tako da je teško skrenuti sa puta, osim ako to stvarno ne želite.

> SAZNAJ VIŠE

MINI YOURS.MINI YOURS.

Novi MINI Clubman će dobiti puno pažnje, ali MINI Yours dizajn program Vam zaista može omogućiti da to bude zenica Vašeg oka podešavajući ga na svoj način sa jedinstvenim stajling dodirom spolja i iznutra.

> SAZNAJ VIŠE

DIZAJN.U NOVOM ODELU.

Nova linija dizajna dodaje još više draži za prepoznatljiv MINI karakter sa upečatljivim prednjim delom, stranama i zadnjim spojlerima. I proširena linija krova stvara utisak dodatke dimenzije komfora dopunjene jedinstvenim bojama karoserije. MINI zaštitni znaci kao što su šestougaona rešetka, bočni otvori i veliki okrugli prednji farovi daju svež i fanki preokret. Dok poznata Clubman Split vrata na zadnjem delu su sada okružena širokim okvirima i horizontalnim svetlima sa atletskim izgledom. Na vrhu, osvetljena antena na krovu definitivno podiže osećaj visine na još viši nivo.

> SAZNAJ VIŠE

NOVI MINI COOPER S CLUBMAN.

TRENDSETER. PREDVODNIK.


> BROŠURA
> TEST VOŽNJA
> MINI KONFIGURATOR

OD 27.990 €