HAUBA.

Optimizirana za zaštitu pešaka, i još uvek izgleda sjajno. Novi prednji kraj naglašava kompaktnost i kratke prepuste.

> SAZNAJTE VIŠE

MASKA HLADNJAKA.

Sa crvenim slovom S i saćastom rešetkom na usisniku vazduha, MINI Cooper S maska označava sportistu i to velikim slovima.

> SAZNAJTE VIŠE

PERFOR
MANSE.PERFORMANSE.

MINI Cooper S je brz. Baš brz. Treba mu samo 6.8 [6.7] sekundi do stotke a možda će malo usporiti kad stigne do 235 [233] km/h na satu.

> SAZNAJ VIŠE


OSTANITE U KONTAKTU.

U novom MINI Cooperu nikada niste sami, čak i kada se samo vi vozite. Sistem MINI Connected vam omogućava da ostanete u kontaktu sa prijateljima, šaljete pozive u slučaju nevolje i delite podatke o vozilu sa vašim servisnim centrom. Sistem MINI Centre Instrument - pored toga što je veoma koristan, stalno je u interakciji sa vama i uzvraća informacije preko promene boja na displejima, ako treba da skrenete, ako treba da se parkirate i slično.

> SAZNAJ VIŠE

MALI AUTO,
VELIKA ZABAVA.MALI AUTO, VELIKA ZABAVA.

I baš kad ste pomislili da ga ne možemo učiniti zabavnijim, mi smo to učinili. Novi MINI Twin Power Turbo motori čine MINI bržim i manje žednim. Novi MINI Driving Modes režimi menjaju vozne karakteristike, osvetljenje u kabini i zvuk motora. Čisto zadovoljstvo uvijeno u ultralake materijale.

DIZAJN.DIZAJN.

Klasični dizajn i čisti atleticizam. MINI Cooper S kombinuje najbolje od oba sveta i tako nastaje urbani sportski automobil kojem svi zavide.

> SAZNAJ VIŠE


NAJBEZBEDNIJI OSEĆAJ.

Vrhunske aktivne i pasivne bezbednosne mere čine da se osećate bezbrižnim. Ultra jaki čelik, inteligentna upozorenja i zaštitni sistemi, MINI čini i vas i vaše saputnike bezbednim dok svi zajedno uživate u vožnji.

> SAZNAJ VIŠEOSTVARENJE MINI SNA.

MINI finansijske usluge će izaći u susret svakoj vašoj želji.

> SAZNAJ VIŠEDOBRODOŠLI U BUDUĆNOST.

Nakrcajte novi MINI tehničkim opcijama. Neka snima saobraćaj ispred i neka prilagodi brzinu prema ograničenjima, projektuje brzinu i druge informacije, čak i da se sam parkira. Ne brinite: za vas ostaje i te kako mnogo zabave u vožnji.

> SAZNAJ VIŠE


KLASA EFIKASNOSTI.

Detaljne informacije o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se naći u besplatnoj brošuri na svim prodajnim mestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka i na
http://www.dat.de/leitfaden/LeitfadenCO2.pdf


NEKA BUDE MINI.

Evo ga. Ispunjavamo obećanje: novi MINI, nova dodatna oprema. Pronađite sve ono što MINI može dodatno individualizovati.

> SAZNAJ VIŠE

MINI COOPER S.

ZGODNI ATLETA.

> KATALOG
> PROBNA VOŽNJA

24.290 €

> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL