PREDNJA SVETLA.

Redizajnirana svetla oivičena tipičnim MINI hromiranim prstenom daju sjajan pristup MINI One-a. Opciono dostupna kao led svetla.

> SAZNAJTE VIŠE

PONAŠANJE MOTORA.

Prostirući se od jedne strane do druge, hauba sa žigom daje snažnu izjavu.

> SAZNAJTE VIŠE

PERFOR
MANSE.PERFORMANSE.

MINI One postiže mnogo sa malim brojevima. Potrebno vam je samo 4.6 [4.8]l goriva za putovanje od 100 kilometara, možda ćete zbog niske potrošnje želeti da preskočite vaše pauze i svraćanje na benzinske pumpe. S druge strane, uz maksimalnu brzinu od 195 [195] km/h, stićićete na vašu destinaciju za tren.

> SAZNAJ VIŠE


OSTANITE U KONTAKTU.

U novom MINI One-u nikada niste sami, čak i kada se samo vi vozite. Sistem MINI Connected vam omogućava da ostanete u kontaktu sa prijateljima, šaljete pozive u slučaju nevolje i delite podatke o vozilu sa vašim servisnim centrom. Sistem MINI Centre Instrument - pored toga što je veoma koristan, stalno je u interakciji sa vama i uzvraća informacije preko promene boja na displejima, ako treba da skrenete, ako treba da se parkirate i slično.

> SAZNAJ VIŠE

MALI AUTO,
VELIKA ZABAVA.MALI AUTO, VELIKA ZABAVA.

I baš kad ste pomislili da ga ne možemo učiniti zabavnijim, mi smo to učinili. Novi MINI Twin Power Turbo motori čine MINI bržim i manje žednim. Novi MINI Driving Modes režimi menjaju vozne karakteristike, osvetljenje u kabini i zvuk motora. Čisto zadovoljstvo uvijeno u ultralake materijale.

DIZAJN.DIZAJN.

Istinski MINI, novi MINI One spreman je za novo osvajanje ulica.

> SAZNAJ VIŠE


NAJBEZBEDNIJI OSEĆAJ.

Vrhunske aktivne i pasivne bezbednosne mere čine da se osećate bezbrižnim. Ultra jaki čelik, inteligentna upozorenja i zaštitni sistemi, MINI čini i vas i vaše saputnike bezbednim dok svi zajedno uživate u vožnji.

> SAZNAJ VIŠEOSTVARENJE MINI SNA.

MINI finansijske usluge će izaći u susret svakoj vašoj želji.

> SAZNAJ VIŠEDOBRODOŠLI U BUDUĆNOST.

Nakrcajte novi MINI tehničkim opcijama. Neka snima saobraćaj ispred i neka prilagodi brzinu prema ograničenjima, projektuje brzinu i druge informacije, čak i da se sam parkira. Ne brinite: za vas ostaje i te kako mnogo zabave u vožnji.

> SAZNAJ VIŠE


KLASA EFIKASNOSTI.

Detaljne informacije o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se naći u besplatnoj brošuri na svim prodajnim mestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka i na
http://www.dat.de/leitfaden/LeitfadenCO2.pdf


BUDITE MINI.

Stigao je. Sada se naša obećanja ostvaraju: novi MINI, novi dodaci. Ovde možete naći sve što čini vaš MINI još jedinstvenijim od bočnih kapa ogledala do sedišta za dete.

> SAZNAJ VIŠE

THE MINI ONE.

UNAPREĐENA ZABAVA.

> KATALOG
> PROBNA VOŽNJA

Od 17.690 €

> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI ONE D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL