DIZAJN.

MINI Cooper S čini da praktičnost izgleda dobro. Veliki unos vazduha i duple izduvne cevi su obično rezervisane za sportske automobile. Ali ovaj svestrani sportista se nosi sa tim bez napora. Da ne pominjemo koliko je brz.

> SAZNAJ VIŠE

BROJKE.

VIŠE MINI-JA ZA VAŠEG MINI-JAVIŠE MINI-JA ZA VAŠEG MINI-JA

Pretvorite vašeg MINI-ja u izraz vašeg ličnog stila. Izaberite iz hrpe spoljašnjih i unutrašnjih dodataka i zavalite se znajući da nema drugog MINI-ja koji je tako jedinstven kao vaš.

> SAZNAJ VIŠEKAKO ŽELITE?

Prilagodite vaš MINI Cooper S na način koji želite sa jednom od šest opcija paketa.

> SAZNAJ VIŠE

CO2
KOMBINOVANO:
136 [125]
G / KM

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KLASA EFIKASNOSTI

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KOMBINOVANO:
5.9 [5.4]
L / 100 KM

THE MINI COOPER S.

5-DOOR
POWERHOUSE.

> KATALOG
> TEST VOŽNJA

od 25.290 €

IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD

> IZABERITE MODEL