3+2= MNOGO.

MINI sa 5 vrata je velika stvar, Za početak, ima dodatnih dvoja vrata. A to znači da sada možete da imate i zabavan i funkcionalan u istom razdražljivom paketu. Bez žrtvovanja uživanja u vožnji, MINI sa 5 vrata Vam donosi KICKER TO THE PARTY: prostor i još mnogo toga. Sa više prostora za noge pozadi i 50L veće zapremine u prtljažniku, možete sa sobom povesti i visoke prijatelje i njihove velike torbe. I da li smo pomenuli da MINI ima dvoja dodatnih vrata?

> SAZNAJ VIŠE

ONLINE
NA PUTU.ONLINE NA PUTU.

Snalaženje na putu je vrlo jednostavno sa MINI Conected XL Journey Mate. Pronalaženje prvog slobodnog parking mesta, benzinske pumpe ili pronalaženje Vašeg MINI-ja ukoliko ste zaboravili gde ste ga ostavili. Sa pristupom preko 70.000 web radio stanica, trenutnim stanjem saobraćaja i informacijama o vremenu uz dodatak ka direktnim linkovima ka društvenim mrežama, jedva da imate razlog da izađete iz vašeg automobila ponovo.

> SAZNAJ VIŠE

VI STE ONO ŠTO
VOZITE.VI STE ONO ŠTO VOZITE.

Vaš MINI donosi visoki kvalitet izrade na ulice. Izaberite ekskluzivne materijale, dodatke i boje kako biste napravili MINI po vašem ukusu.

> SAZNAJ VIŠEUČINITE PUT BEZBEDNIJIM MESTOM.

Put nože biti opterećen saobraćajem. Zato novi MINI sa 5 vrata dolazi sa nizom dodatnih inteligentnih pomoćnih sistema kako bi Vaš život učinio lakšim, posebno kada stvari postanu suviše blizu za uživanje.

> SAZNAJ VIŠE

GO-KART
OSEĆAJ U VOŽNJI.GO-KART OSEĆAJ U VOŽNJI.

MINI sa 5 vrata nisu ništa manje vredna kolica. Kratki prepusti, nisko težište u kombinaciji sa širokim gumama i krutom šasijom čine ovaj auto sa 5 vrata najpoželjnijim automobilom na ulici danas. Multi-link zadnje vešanje i amortizeri koji su odvojeni od šasije Vam pružaju udobnost limuzine bez gubitka klasične MINI uzbudljivosti. Šta više možete da poželite?

> SAZNAJ VIŠE

VIŠE PROSTORA
VIŠE
IZNENAĐENJA.VIŠE PROSTORA.
VIŠE IZNENAĐENJA.

Više prostora ne znači manje zabave. Šta više, MINI sa 5 vrata vam daje dodatno uživanje u vožnji.

Međuosovinsko rastojanje je veće, što daje još jasniji osećaj prostranosti bez gubitka bilo kog MINI karaktera.

> SAZNAJ VIŠE

NOVI MINI.

SADA SA 5 VRATA.

> PREUZMI BROŠURU

IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD

> IZABERITE MODEL