DIZAJN.

Forma i funkcija idu ruku pod ruku u MINI-ju sa 5 vrata. Klasični dizajn koje čini MINI One pravim MINI-jem su dopunjeni sa dvoja vrata koja ga čine isuviše moćnim.

> SAZNAJ VIŠE

BROJKE.

VIŠE MINI-JA ZA VAŠEG MINI-JAVIŠE MINI-JA ZA VAŠEG MINI-JA

Pretvorite vašeg MINI-ja u izraz vašeg ličnog stila. Izaberite iz hrpe spoljašnjih i unutrašnjih dodataka i zavalite se znajući da nema drugog MINI-ja koji je tako jedinstven kao vaš.

> SAZNAJ VIŠEKAKO ŽELITE?

Prilagodite vaš MINI One na način koji želite sa jednom od šest opcija paketa.

> SAZNAJ VIŠE

CO2
KOMBINOVANO:
109 [111]
G / KM

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KLASA EFIKASNOSTI

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvanična tačna emisija CO2 novih automobila mogu se naći u smernicama o potrošnji i CO2 emisiji goriva novih automobila, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, a od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH , Hellmuth - Hirth -Str . 1 , 73760 Ostfildern , Nemačka.


KOMBINOVANO:
4.7 [4.8]
L / 100 KM

MINI ONE

GRADSKI MANGUP.

> KATALOG
> TEST VOŽNJA

od 18.490 €

> MINI FINANSIRANJE

IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD

> IZABERITE MODEL