DIZAJN.Tako snažan.

Izgradili smo MINI Countryman za avanture u terenskoj vožnji i dali mu robustan izgled koji mu odgovara. Izaberite jedan od 11 setova točkova, 10 boja karoserije i oblikujte vaš savršeni enterijer mešanjem i slaganjem bezbroj opcija dizajna i osvetljenih površina.

> SAZNAJ VIŠE

GALERIJA.

IZABERITE DESTINACIJU.IZABERITE DESTINACIJU.

Dozvolite da vas MINI Countryman odveze daleko od gradske buke. Uživajte u pogledu sa uzvišene pozicije i oslonite se na opcioni pogon na sva četiri točka koji će vas voziti i tamo gde putevi nisu tako dobri. I ukoliko vam je potreban predah, samo rasklopite MINI picnic klupu iz prtljažnika i uživajte u pogledu.

> SAZNAJ VIŠE

DODAJTE POSEBAN KARAKTER.DODAJTE POSEBAN KARAKTER.

Opremili smo MINI Coutryman-a sa najboljim inovacijama koje postoje na tržištu. Pritisnite opcioni ekran u boji od 8,8 inča da biste kontrolisali svoj telefon, muziku i MINI Connected sistem. Otvorite prtljažnik pomeranjem stopala ispod zadnjeg dela. Dok sa MINI Find Mate nikada nećete izgubiti svoje lične stvari.

> SAZNAJ VIŠE

DODAJTE PROSTORA.DODAJTE PROSTORA.

Pružite sebi još dodatnog prostora. U stvari, uzmite sav prostor koji vam je potreban. MINI Countryman ga ima dovoljno i za vas i za vaša četiri prijatelja. I zahvaljujući električnim vratima prtljažnika sa opcionom mogućnošću lakog otvaranja, možete bez problema postaviti sve svoje stvari u veliki prostor prtljažnika.

> SAZNAJ VIŠE

BEZBEDNOST.BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Dok uživate u vožnji, niz inteligentnih senzora prati svaki vaš pokret. Spremni da reaguju u trenu ukoliko se nešto neočekivano desi.

SAZNAJ VIŠE

NOVI MINI
COUNTRYMAN.

DODAJTE PRIČE.

Idite gde god i kad god želite svojim novim MINI Countryman-om, avanturistom koji će vas uvek povesti sa sobom.

> KATALOG

> KONFIGURATOR

IZABERITE MODEL

MINI COOPER

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER D

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER S

> IZABERITE MODEL

MINI COOPER SD

> IZABERITE MODEL