Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI edicija za 60-godišnjicu – zeleni, beli i crni – pogled spreda MINI edicija za 60-godišnjicu – zeleni, beli i crni – pogled spreda

MINI EDICIJA ZA 60-GODIŠNJICU.

PROSLAVLJAMO ŠEST DECENIJA VEČNOG KVALITETA.

TRADICIONALNO SAVREMEN.

Godine 1959., Alek Isigonis je stvorio večnu ikonu stila koja je uhvatila duh generacije. Pametan, šarmantan i harizmatičan, originalni Mini nije podsećao ni na jedan drugi postojeći automobil. Kako bi proslavili 60 godina čuvenog dizajna i uzbudljivog upravljanja nalik na karting, dizajneri MINI automobila podigli su lestvicu da bi stvorili jedinstveni proizvod za kolekcionare. Očaravajući iz svakog ugla, MINI edicija za 60-godišnjicu zrači stilom i stavom – uz pozdrav prošlosti, istovremeno zagledan u uzbudljivu budućnost.

EVOLUCIJA I DALJE TRAJE.

MINI nastavlja da otelotvoruje stare dobre vrednosti inteligentne upotrebe prostora, individualizovanog stila i okretnog upravljanja. Da bismo obeležili ovu godišnjicu, stvorili smo ograničenu seriju modela MINI edicija za 60-godišnjicu, dostupnu kao MINI heč sa troja vrata i heč sa petora vrata. To je savršeni spoj MINI zaveštanja i dinamične savremenosti.

TROJA ILI PETORA VRATA?

MINI edicija za 60-godišnjicu dostupan je kao MINI heč sa troja vrata ili heč sa petora vrata.
MINI edicija za 60-godišnjicu – heč sa troja vrata i heč sa petora vrata MINI edicija za 60-godišnjicu – heč sa troja vrata i heč sa petora vrata

60 GODINA SADAŠNJICE.

MINI edicija za 60-godišnjicu – zeleni i beli – pogled sa strane

Eksterijer automobila MINI edicija za 60-godišnjicu savršeno dopunjava enterijer i stvara harmoničan izgled i osećaj s kraja na kraj. Preuzevši inspiraciju iz šezdesetih godina i njeno rezonantno zaveštanje, dizajneri vozila MINI ponovo su kreirali britansku trkačku zelenu boju karoserije isključivo za ove modele. Upadljivi rođendanski akcenti i ukrasi ponovo donose duh originala sa modernim ukusom – i obezbeđuju njegovu ekskluzivnost. Karoserija je na zahtev dostupna u bojama Melting Silver, Midnight Black i Lapisluxury Blue* kao alternativama.

* Only available until July 2019.

MODERNA KLASIČNA IZRADA.

MINI edicija za 60-godišnjicu – enterijer – kabina i sedišta
Tradicija MINI vozila u pažnji koja se obraća na detalje i personalizaciju pogonska je snaga za dizajn enterijera. Pravi materijali u susretu sa inovativnim dizajnom i suptilnim nijansama kreiraju nove, usavršene površine za vašu kontrolnu tablu, opšive u kabini i kosine na vratima.
MINI edicija za 60-godišnjicu – Lifestyle kolekcija – odeća, prtljag MINI edicija za 60-godišnjicu – Lifestyle kolekcija – odeća, prtljag

MINI LIFESTYLE KOLEKCIJA ZA 60-GODIŠNJICU.

MINI Lifestyle slavi 60 godina automobila MINI i nastavlja legat brenda sa čuvenim dizajnom. Sa osobenim izgledom i utiskom inspirisanim 60-im godinama, MINI Lifestyle kolekcija za 60-godišnjicu spaja savremenu estetiku i živu prošlost automobila MINI. Široka ponuda proizvoda kao što su odeća, torbe i prtljag, aksesoari i dečji proizvodi kreirana je tako da uhvati jedinstveni duh automobila MINI i unese ga u vašu svakodnevicu.
MINI edicija za 60-godišnjicu – kabina – probna vožnja

PROBNA VOŽNJA.

Doživite i sami najnoviji MINI heč sa troja vrata i MINI heč sa petora vrata. Samo stupite u kontakt sa svojim lokalnim prodavcem, pođite na probnu vožnju i prepustite se zabavi.