04. JUL 2016.

Prethodna dešavanja Sledeća dešavanja
Sve novosti & dešavanja

BALKANSKA MINIJADA 2016.Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bilo jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul).

Manifestacija je okupila najveće ljubitelje i vlasnike MINI automobila iz deset zemalja (Slovenije, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Italije, Engleske, Kanade, Australije i Srbije). Povorka novih i starih, unikatnih MINI automobila započela je avanturu okupljanjem ispred MINI prodajnog salona odakle se u popodnevnim satima krenulo put Srebrnog jezera.

Subota, glavni dan skupa, bila je rezervisana za uzbudljivu vožnju i obilazak Srebrnog jezera, nakon čega je park u centru Velikog Gradišta pretvoren u mesto za odmor MINI automobila I nadmetanje učesnika u više disciplina.

Za pobednike u svim kategorijama MINI Srbija obezbedio je autentične MINI poklone, kojima su se posebno obradovali najmlađi učesnici MINIjade koji već sada pokazuju veliku ljubav prema MINI brendu.

Bila je ovo jedinstvena prilika da se na jednom mestu nađe veliki broj starih i novih MINI modela i da učesnici uživaju u druženju, razmeni iskustava i saveta za popravku i restauraciju, pričama o avanturama sa MINI automobilima i širenju MINI ljubavi.

Više fotografija sa trodnevnog događaja možete pogledati na sajtu jednog od učesnika Balkanska MINIjada 2016 www.autoslavia.com.

Prethodna dešavanja Sledeća dešavanja