** Prikazane vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 izračunati su u skladu sa metodom merenja propisanog Evropskim propisom  (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme odobravanja.

 

Prikazam raspon uzima u obzir razlike u odabranoj veličini točkova i guma. Vrednosti se već zasnivaju na novom  WLTP ciklusu testiranja i prevedeni su natrag u vrednosti ekvivalentne sa NEDC poređenja radi.

 

Za ove modele, važe druge vrednosti u odnosu na one ovde prikazae kada se obračunavaju porezi i drugi nameti na vozilo (takođe) usmereni na emisije CO2.

 

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći  u

 

"Vodič za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih automobila" [Smernicama za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nova putnička vozila],dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, i na adresi https://www.dat.de/co2/.