MINI VIZIJA SLEDEĆIH 100.

dam Image

LIK STVARI KOJE DOLAZE.

INVENTIVNO PROMIŠLJANJE DEO JE DNK MINI-ja. ALI ŠTA AKO BISMO MOGLI DA ZAVIRIMO DUBLJE? ŠTA KADA BI MINI SUTRAŠNJICE PRUŽAO JEDINSTVENI, PERSONALIZOVANI DOŽIVLJAJ U KOMBINACIJI SA ZAJEDNIČKIM VLASNIŠTVOM? DA BISMO VAM OMOGUĆILI DA SAGLEDATE MOGUĆNOSTI PRED NAMA, ZAMISLILI SMO KAKO BI MOGLA DA IZGLEDA BUDUĆNOST URBANE MOBILNOSTI.

cnt Background Image
dam Image

SVAKI MINI JE VAŠ MINI.

U BUDUĆNOSTI U KOJOJ SVI MOGU DELITI JEDAN MINI, TEHNOLOGIJA NOVE GENERACIJE OMOGUĆAVA AUTOMOBILIMA DA UVEK IZGLEDAJU I ODAJU UTISAK KAO DA SU VAŠI. DELOVI UNUTRAŠNJIH POVRŠINA PREOBRAŽAVAJU SE TAKO DA ODGOVARAJU VAŠIM LIČNIM SKLONOSTIMA I LIČNO VAS POZDRAVLJAJU DOK PRILAZITE. COOPERIZER JE ŠARENI PROVIDNI KRUŽNI INSTRUMENT U SREDIŠTU VOZILA I PREDSTAVLJA SRCE I DUŠU MINI VIZIJE SLEDEĆIH 100 – A SA VOZAČEM KOMUNICIRA PREKO DINAMIČNIH PROMENA U BOJI.

aig Background Image

IZNOVA ZAMIŠLJEN MINI.

MINI VIZIJA SLEDEĆIH 100 POŠTUJE POZNATI MINI DIZAJN TAKO ŠTO POSTAVLJA TOČKOVE NA KRAJNJE UGLOVE VOZILA VIZIJE, PRUŽAJUĆI TAKO VRHUNSKI OSEĆAJ I UPRAVLJANJE.

COOPERIZER ĆE NUDITI I MOGUĆNOST DOŽIVLJAJA TUĐEG REŽIMA VOŽNJE, OD PRIJATELJA, PREKO PORODICE, SLAVNIH LIČNOSTI, PA ČAK I DO KREATIVNIH VIZIONARA.

IZMEĐU VOŽNJI, VOZILO VIZIJE ODVEŠĆE SE AUTONOMNO DO SERVISNE STANICE, GDE ĆE BITI OČIŠĆENO I DOPUNJENO PRE NEGO ŠTO POHITA U SUSRET DRUGOM VOZAČU.