Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI JCW GP KONCEPT MINI JCW GP KONCEPT

MINI JCW GP KONCEPT.

ZA MALOBROJNE.

DOŽIVITE NOVU SNAGU.

Naše dizajnere i inženjere pokreće ambicija da stvore jedinstvenog trkača fokusiranog na trkačku stazu. Oni uživaju u izazovima. Napuštaju svoj siguran teren – dodajući uglove, linije i površine koje se drugi ne usuđuju da prihvate.
Glavni elementi

DO EKSTREMA.

MINI John Cooper Works GP Koncept MINI John Cooper Works GP Koncept
Dinamičan i spušten nisko uz tle, MINI John Cooper Works GP Koncept kroz svoj dizajn zrači snagom, performansama i agilnošću. Fino izvajani, kontrastni elementi stvaraju visok nivo vizuelne tenzije koja mu daje vrhunskji sigurnu pojavu. Ovo grubo držanje iznosi smeo stav o namerama na putu.
MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled otpozadi MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled otpozadi

Probija granice koje su duboko ukorenjene u našoj DNK. Začet na ulicama, ali rođen na trkačkoj stazi – MINI John Cooper Works GP Koncept nastavlja tamo gde su naši GP1 i GP2 stali. U njemu je izražen zadivljujući balans između zastrašujuće lepote i snage. JCW energija, aerodinamika i konstrukcija opčinjavaju posmatrača svakom pojedinošću.

MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled sa strane MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled sa strane

Ovo je priča o uzbudljivom kontrastu. Kombinujući najvišu estetiku sa moćnim sportskim odlikama, MINI JCW GP Koncept je predstavljen u zamamnoj nijansi Black Jack Anthracite. Boje Curbside Red i High Speed Orange naglašavaju glatke, aerodinamične linije šasije, i ističu samosvest. On kipi od adrenalina.

MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled spreda/rešetka MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled spreda/rešetka

MINI JCW GP Koncept ima zatamnjene prozore sa naznakom misterije i agresivnosti. Upadljiva prednja strana definisana je režećom rešetkom i pretećim otvorom za vazduh na haubi. Nizak, širok i sa žestokim stavom – spreman je za trk, ne za hod.

MINI John Cooper Works GP Koncept – kabina MINI John Cooper Works GP Koncept – kabina

Sveden i jednostavan, enterijer nastavlja da ispoljava duh kontrasta. Tenzija se stvara između čiste beline i upadljivih detalja. Ta belina naglašava atletsku snagu. Potcrtana je samo svetlim aluminijumskim rol-kavezom, crnom tablom s instrumentima i digitalnim interfejsom na centralnoj konzoli.

Pogled na kabinu

SAMO ZA VAŠE OČI.

POGLED OD 360°
JCW Modeli
JCW niz

NADAHNUT LEGENDOM.

Svaki od modela MINI John Cooper Works 3-vrata hatch, Kabrio, Clubman i Countryman ima sopstvene jedinstvene karakteristike, ali svi se mogu pohvaliti snagom pod haubom koja izaziva strahopoštovanje – i dele isto ponosno nasleđe. Svaki model je napravljen sa podešavanjem za trke i usavršenim delovima koji daju moćnu kombinaciju preciznog upravljanja i balističkog ubrzanja kojom bi se Džon Kuper ponosio.