Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.
Snaga
100
kW snaga-izjava
Snaga 100 kW / 136 ps
Emissions
105
disclaimer CO2 Emissions (Combined) 105 -
Potrošnja goriva
4,9
l/100 km disclaimer Potrošnja goriva (Kombinovano) 4,9 l/100 km (U gradu) 6,1 l/100 km (Van grada) 4,2 l/100 km
Ubrzavanje
7,9
s 0-100 km/h disclaimer Ubrzavanje 0-100 km/h 7,9 s
MINI Cooper Countryman Park Lane Front-Diagonal profile

SAMI SEBI PROKRČITE PUT.

Sa jedinstvenim konceptom dizajna koji ostaje veran britanskom nasleđu, ograničeno MINI Cooper Seven izdanje je svež novi pristup starom klasiku. Osetite moć TwinPower Turbo motora dok se opuštate u enterijeru koji je umešno izrađen oko vas. Ekskluzivni elementi kao što su pruge na haubi, krov i poklopci retrovizora u boji Topljenog srebra dodaju ekstra prefinjenost.

MINI Cooper Countryman Park Lane Front-Diagonal profile

SAMI SEBI PROKRČITE PUT.

Sa jedinstvenim konceptom dizajna koji ostaje veran britanskom nasleđu, ograničeno MINI Cooper Seven izdanje je svež novi pristup starom klasiku. Osetite moć TwinPower Turbo motora dok se opuštate u enterijeru koji je umešno izrađen oko vas. Ekskluzivni elementi kao što su pruge na haubi, krov i poklopci retrovizora u boji Topljenog srebra dodaju ekstra prefinjenost.

DETALJNI DIZAJN.

Pogledajte detaljnije MINI Cooper Hatch Seven izdanje. Dodirivanje dozvoljeno.

LAPIS IZGLEDA SAMO TAKO.

Malo dublji izgled sa MINI Yours Lapisluxury Blue bojom karoserije. Inspirisani pigmentima ultramarina pronađenim u kamenu Lapis Lazuli, usavršili smo najintenzivniji plavi ton koji je ikada postignut na karoseriji jednog MINI-ja. Ako više volite klasičnu paletu za svoje Seven izdanje, birajte između Pepper White, Midnight Black ili British Racing Green. Krov i poklopci retrovizora u boji Melting Silver daju ukusni kontrast bojama karoserije.

TOČKOVI OD LAKE LEGURE.

Stil se sreće sa supstancom kada birate između dve podjednako poželjne opcije. Uglačani 17” Seven Spoke u Spectre Grey boji daje sofisticiranost vašem modelu dizajna, dok 18” Vanity Spoke doprinosi da vaš MINI izgleda jedinstveno. Ova dva dvobojna suparnika zajedno nagone glave da se za njima okreću zahvaljujući drugim upadljivim pojedinostima spoljašnjosti.

NEKONVENCIONALNI KONTRASTI.

Opcione pruge na haubi u boji Melting Silver u poželjnom su skladu sa krovom i poklopcima retrovizora. Dizajn jedinstvenog oblika, sa bordurom od suptilnih Malt Brown tankih pruga, postavlja vaš model Seven izdanja pravo na vodeću poziciju.

KARAKTERISTIČNI STIL.

Suptilni momenti ukazuju na dizajnerski status MINI Seven izdanja. MINI Seven amblem naglašava kućište migavca, i dobrodošlicom dočekuje svakoga ko seda unutra.

SKROJENOST.

Dok istražujete žive gradske oblasti, zavalite se u ekskluzivni dizajn Seven izdanja i sportskih sedišta u boji Diamond Malt Brown. Krojena crna koža kombinovana je sa bočnim panelima od karirane tkanine i dopunjena klasičnim Malt braon štepovima. Birajte među različitim opcijama kože među kojima su i Cross Punch Carbon Black, MINI Yours Lounge Carbon Black i Lounge Satelite Grey.

CENTRALNI KRUG INSTRUMENATA.

Srce vašeg MINI Seven izdanja kuca u vrhunskoj eleganciji koja privlači pogled. Ukusni trio Seven amblema, fine Malt Brown boje i srebrnih tankih pruga daje vašoj tabli sa instrumentima poželjni dizajnerski status.

KLASA KABINE.

Ulazne lajsne, ukrašene Seven amblemom, pozdravljaju svakog lovca na uzbuđenja koji stupi unutra.

KOLORNA LINIJA MALT BROWN.

Kolorna linija Malt Brown određuje savršenu boju rukonaslona na vratima i obloga za kolena kako bi kompletirala prepoznatljivo Seven izdanje.

PIANO BLACK POVRŠINE.

Piano Black elementi strukture idealno dopunjuju ekskluzivnu kolornu liniju Malt Brown.

AKSESOARI.

Podarite svom MINI-ju izgled i utisak koji odgovaraju vašoj ličnosti. Sa mnoštvom raspoloživih aksesoara, kako za unutrašnjost tako i za spoljašnjost, možete podesiti svaki detalj tako da vaš MINI bude jedan među milion.

Clothes Hanger

SISTEM KOMFORNOG PUTOVANJA – VEŠALICA ZA ODEĆU

Zaboravite na izgužvanu odeću! Vešalica za odeću sistema komfornog putovanja u aktraktivnom mini dizajnu omogućava vam da kačite odeću na zadnjoj strani naslona. Sa plug-in spojkom, lako ju je prikačiti za bazni nosač (neophodno), a možete je koristiti i van kola (hotelska funkcija).

All-Weather Floor Mats

PATOSNICE ZA SVE VREMENSKE USLOVE U ESSENTIAL BLACK BOJI

Neko mora da obavlja i prljave poslove. Ove nepromočive patosnice sa uzdignutim rubom pouzdano štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine, tako da vam stopala ostaju suva. Ekstremno izdržljive, dobijaju se u Essential Black dizajnu koji se uklapa u sve dizajnerske pakete.

Mini Junior Seat

MINI JUNIOR SEDIŠTE 2/3 SA BRITANSKOM ZASTAVOM

Hej, klinci! Prilagodljivo sedište za decu uzrasta 3 do 12 godina (od 15-36 kg). Sa patentiranim vazdušnim jastucima za povećanu zaštitu od udara u glavu i ISOFIX konektorima. Patentirano podešavanje visine i širine može obavljati jednom rukom, a sedište se može preklopiti i odneti u ruksaku koji uz njega ide.