The NEw MINI Family
MINI J01

NOVI, POTPUNO ELEKTRIČNI MINI COOPER.
LEPO JE PONOVO BITI TU.

Minmalist to the Max

MAKSIMALNI MINIMALIZAM.

Novi potpuno električni MINI Cooper predstavlja jednostavnost i harizmatičnost u posebnom obliku. Potvrđujući pristup dizajnu „manje je više“, izostavili smo suvišne elemente, a ostavili one detalje koji vas uvek oduševe. Sa svojim estetski preciznim linijama, uglađenim površinama i uravnoteženim proporcijama, eksterijer odražava samouverenu, upečatljivu formu.
OLED display

OLED, OLED OLED OLED.

Srce vaše instrument table je potpuno novi, zapanjujuće tanak centralni ekran. Koristeći najsavremeniju OLED tehnologiju prečnika 240 mm i visokokvalitetno staklo koje mu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Prvi u svetu OLED kružni ekran, služi kao kontrolna tabla, kao i vaš info centar za zabavu i pomoć.
Rear Image of Car

NAŠA POSVEĆENOST.

U MINI-ju smo posvećeni stvaranju ravnoteže koja obuhvata MINI performanse i kultni dizajn sa posebnim, ekološkim osvrtom. Ova posvećenost zasniva se na nizu akcija. Sada nudimo potpuno prilagođen enterijer koji je nastao korišćenjem održivih, delimično recikliranih materijala. Naše tkanine za prednji deo automobila, panele vrata i poklopce napravljene su od preko 90% recikliranih poliesterskih vlakana. A naši točkovi nove generacije sada su napravljeni od do 70% sekundarnog aluminijuma.
MINI U25

NOVI MINI COUNTRYMAN.
LEPO JE PONOVO BITI TU.

Minmalist to the Max

SAVREMENI MINI-MALIZAM.

Zadržali smo detalje koje najviše volite. Ono što ostaje je snažan izgled, uglađene linije i 100% nesalomivi MINI duh. Ovo je SUV napravljen da vas odvede na uzbudljiva mesta uz prisustvo maksimalne udobnosti. To je vaš pouzdani, potpuno električni partner sa još više prepoznatljive MINI Countryman neustrašivosti.
OLED display

NAPREDAN KOMFOR I UDOBNOST.

Naši dizajneri su osmislili napredni sistem putovanja i udobnosti omogućen brzim i jednostavnim postavljanjem dodatne opreme. Držači za vaše tablete, vešalice za odeću i univerzalne kuke za torbe mogu se sigurno pričvrstiti na naslone prednjih sedišta. Postoje pametni, sklopivi držači za čaše – a sada su tu i sklopivi stolovi koji se mogu pričvrstiti i kao radne površine ili površine za odlaganje.
Rear Image of Car

SPORTSKI OSEĆAJ UPRAVLJANJA.

Zabava počinje čim uhvatite volan. Inspirisani legendarnim, klasičnim MINI-jem urađen je redizajn, koji obuhvata neznatno smanjene dimenzije za još intenzivniji, klasični a ipak savremeni MINI go-kart osećaj. Leva kontrolna tabla vam omogućava da aktivirate sisteme za pomoć vozaču, a pomoću desne možete da upravljate svojim funkcijama zabave i komunikacije.
MINI U25 BEV

NOVI, POTPUNO ELEKTRIČNI MINI COUNTRYMAN.
LEPO JE PONOVO BITI TU.

Minmalist to the Max

OTKRIJTE NOVE PUTEVE SA NOVIM MATERIJALIMA.

MINI pruža potpuno novu estetiku i osećaj kroz upotrebu savremenih tekstila. Novi materijal koji koristimo za instrument tablu i panele vrata stvara posebno ugodan ambijent. Tkanina je visokog kvaliteta i lako se čisti. Nudi luksuzno iskustvo, više mogućnosti dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje uzbudljivih efekata u različitim MINI režimima vožnje. Nastavićemo da istražujemo nove načine za razvoj materijala koji ispunjavaju zahtevne kriterijume kada su u pitanju dodir, izgled i otpornost na habanje.
OLED display

ISKUSITE ELEKTRIČNO UZBUĐENJE.

Kako bismo postigli maksimalan, sportki osećaj, primenili smo ključne kriterijume dizajna prilikom razvoja potpuno električnog MINI Countrymana. Poboljšali smo dinamiku vožnje, na primer: nisko težište, zahvaljujući položaju baterije. Postižemo uzbudljivo MINI rukovanje optimizovanjem raspodele težine i korišćenjem sportkog volana u kombinaciji s malim upravljačem. Poboljšavamo bočnu dinamiku i prianjanje optimizovanjem širine gume. A najnoviji hardver i softver omogućili su nam da rukovanje učinimo još razigranijim i uzbudljivijim, posebno u Go-Kart režimu.
Rear Image of Car

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE ZAMENE MATERIJALA.

Sada je dostupan MINI veganski enterijer koji nudi interesantne zamene za klasičnu kožu. Inovativne površine sedišta izrađene od pletenog 100% recikliranog tekstila, koje pružaju isti, vrhunski kvalitet i udobnost sedenja kao i koža, osiguravaju da nema kompromisa u pogledu izgleda, osećaja i funkcionalnosti. A naši novi volani ispunjavaju sve zahtevne kriterijume kada su u pitanju izgled, habanje i izdržljivost.