PRILAGOĐAVANJE

IZRAZITE SE.

Ne samo da nudimo više standardne opreme nego ikad, već smo navedeno i poboljšali, izabravši najbolje stilove moguće. Ovo zaista oživljava potpuno električni MINI Cooper, iznutra i spolja, na izrazito različite načine.

MINI All-Electirc – prilagođavanje – boje


Essential stil.

Vaš ulazak u MINI svet sa više standardne opreme nego ikada. Essential stil se odnosi na održavanje estetike urednom, jasnom i skromnom. Ključne funkcionalne unutrašnje i spoljašnje komponente dolaze sjajno u Vibrant srebrnoj boji, koja zamenjuje Chrome kao naglašenu boju, označavajući MINI-jev prelazak na održivije materijale. A novi spektar boja eksterijera naglašava modernost nove MINI generacije.


Classic stil.

Za one koji cene MINI-jev kultni izgled i opcije dizajna. Classic, odnosno Klasični stil prenosi MINI-jevo premijum nasleđe u sadašnjost. Po prvi put unutrašnjost MINI-a ima moderan 3D pleteni tekstil. Dvobojni crno-plavi pleteni materijal na instrument tabli i vratima je u igrivom kontrastu sa visokokvalitetnim kožnim sedištima Vescin, koja su dostupna u sivoj ili crnoj boji i imaju perforiranu šaru u pepito stilu. Sportski volan sa tri kraka je ukrašen šavovima i detaljima u Vibrant srebrnoj boji. Sa spoljašnje strane, maska rešetke je u crnoj boji visokog sjaja sa MINI logotipom sjajne Vibrant srebrne boje. Takođe imate mogućnost da konfigurišete kontrastni krov.


Favoured stil.

Ako imate oko za moderne, sofisticirane detalje, naši vrhunski materijali u okviru Favoured stila ističu složene unutrašnje kontraste i površine. Naš najizrazitiji stilski izbor sadrži pletenu instrument tablu napravljenu od reciklirane tkanine. Osiguravajući vam prefinjenost najvišeg kvaliteta, sportska sedišta od perforiranog Vescina dostupna su u različitim bojama i imaju tradicionalne naglašene šavove i cevi. Dok su spolja, živahni srebrni naglasci doprinose vrhunskoj privlačnosti. Takođe imate mogućnost da konfigurišete kontrastni krov.


JCW stil.

Inspirisan trkom i spreman za put, JCW stil doprinosi vrhunskom izgledu trkaćkog vozila tokom vaše svakodnevne vožnje. Ima svoj individualni dizajn prednjeg i zadnjeg kraja kako bi se naglasio njegov sportski status. Okruženje rešetke i logotip u crnoj boji visokog sjaja u kombinaciji sa opcionim kontrastnim krovom u Chili crvenoj boji obezbeđuju mu generalno snažan utisak. Jedan pogled če vas odmah osvojiti. Uđite unutra i MINI sportska sedišta presvučena pletenim materijalom i Vescin kožom pružaju taj ekskluzivni osećaj trkačkog automobila. Crno-crvena JCW šema boja proteže se na instrument tablu i panele vrata. Možete ući u krivine kao profesionalac sa crnim perforiranim Vescin JCW sportskim volanom, ukrašenim živopisnim srebrnim detaljima i crvenim šavovima.

VOZITE DRUGAČIJI MINI SVAKI PUT.

MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - individualizacija

Uronite u potpuno novo iskustvo enterijera. Visoka tehnologija, inteligencija i topli materijali u kombinaciji sa digitalnim dizajnom se stapaju na jedinstven način da neprimetno produže vaš digitalni svakodnevni život. Možete uživati u do sedam različitih svetova zahvaljujući orkestriranoj upotrebi svetla, sopstvenom dizajnu i podešavanjima pogona. Štaviše, imamo novi nepogrešiv dizajn zvuka za naše potpuno električne modele sa karakterističnim zveckanjem i novim zvučnim signalima sa informacijama i funkcijama upozorenja.

MINI EXPERIENCE REŽIMI ZA INTENZIVNE MINI TRENUTKE.

MINI potpuno električni - experience režimi