PODIGNI NIVO SVOJIH AVANTURA.

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA JESEN I ZIMU I USLUGE.

Mini dodatna oprema za jesen i zimu - izložba

PRIHVATI BILO KOJI IZAZOV NA PUTU.

Priprema čini svako putovanje avanturom za pamćenje. Bez obzira na prepreku, sve postaje lako kada se opremiš pravim alatima. Prihvati duh avanture i posmatraj izazove na putu kao na priliku za rast i učenje. Sa punim asortimanom MINI dodatne opreme, vreme je da unaprediš svoje putovanje.

TRAVEL ESSENTIALS (Osnovna oprema za putovanje).

JEDINSTVENE AVANTURE: OTKLJUČANE.

MINI ZADNJI NOSAČ ZA BICIKL.

Izuzetno praktično za bicikle. Čvrsti, sklopivi zadnji nosač je specijalno dizajniran za MINI. Može da primi do dva bicikla/e-bicikla i ni na koji način ne ometa pristup prtljažniku, čak i sa punim tovarom. Kada se sklopi, može da se čuva u prtljažniku na bezbedan način.

MINI dodatna oprema - zadnji nosač za bicikl

MINI DODATNA OPREMA SA CRNIM I NIGHT JACK DIZAJNOM

Stil koji premašuje bilo šta drugo – čak i sredinom zime – sa našim asortimanom Piano Black i Night Jack dizajnerskih dodataka. Klasična završna obrada koja savršeno poboljšava kultni izgled i stav vašeg MINI-ja tokom svake vaše avanture.
Mini dodatna oprema – mini bočne oznake – union jack stil Mini dodatna oprema – mini bočne oznake – union jack stil

MINI BOČNI POKLOPCI.

Dvostruki stil. MINI bočne oznake sa tradicionalnim Union Jack dizajnom služe kao upečatljiv naglasak dizajna i obezbeđuje vozilu dodatnu dozu individualnosti. Oni su optimalno prikladni za MINI bočne panele, savršeno dopunjujući njegov snažno dinamičan izgled.

MINI POKLOPCI SPOLJNIH RETROVIZORA.

Zavijorite zastavu. Uz klasični MINI poklopac spoljašnjeg retrovizora sa tradicionalnim Union Jack dizajnom. Jednostavno ga postavite umesto standardnog poklopca i uživajte prilikom svakog pogleda sa strane. Sa svojim elegantnim, visokokvalitetnim dizajnom, individualni izgled je standardno omogućen.
Mini pomoćna oprema – mini poklopci ogledala – union jack stil Mini pomoćna oprema – mini poklopci ogledala – union jack stil
Mini dodatna oprema  – mini bočne pruge  – piano crne boje

MINI BOČNE PRUGE U PIANO CRNOM STILU.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u piano crnoj boji obezbeđuju MINI-ju dinamičan izgled na ulici. Nepotrebno je reći da je nalepnica u boji koja predstavlja visoke performanse otporna na svetlost, te da prkosi vetru i vremenskim prilikama i zadržava boju čak i u autopraonici. Za dinamičan, sportski izgled.

MINI SPORTSKE PRUGE PIANO CRNE BOJE.

Dinamičan trkački izgled. MINI Sportske pruge u piano crnoj boji za haubu i vrata prtljažnika su od visokokvalitetne jednobojne folije. One naglašavaju čistu dinamiku, i naravno, otporne su na svetlost, vremenske uslove, i mogu se oprati.
Mini dodatna oprema - mini sportske pruge - piano crne boje

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA.

Mini dodaci – vešalica za odeću – Travel & Comfort sistem (Sistem za udobno putovanje) Mini dodaci – vešalica za odeću – Travel & Comfort sistem (Sistem za udobno putovanje)

MINI VEŠALICA ZA ODEĆU ZA TRAVEL & COMFORT SISTEM (Sistem za udobno putovanje)

Bez nabora do kraja. Vešalica za odeću Travel & Comfort sistema atraktivnog MINI dizajna omogućava vešanje odeće na zadnju stranu naslona. Pričvršćivanje na osnovni nosač je jednostavno, pri čemu je vešalica otporna na udarce usled sistema utičnog spajanja i može da se koristi i van vozila zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica sa kukom).

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Sve u vašem vidokrugu. MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro je visoko osetljiva full-HD kamera koja snima sve što se dešava ispred i iza vozila, čak i dok je vozilo parkirano. U svim situacijama neočekivanih kretnji izvan i oko vozila, kamera snima dešavanja radi dokumentovanja moguće nezgode ili pokušaja provale.
Mini dodatna oprema - HD kamera - advanced car eye kamera Mini dodatna oprema - HD kamera - advanced car eye kamera
TOČKOVI I GUME.

OPREMITE TE SE AVANTURISTI.

MINI originalni komplet zimskih točkova opremljen isključivo zimskim gumama sa zvezdicama pruža garanciju kvaliteta i sigurnosti. Razvijeni u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Pirelli, Continental, Goodyear i Dunlop, testirani su kako bi optimizovali prianjanje vašeg MINI-ja na putu – uzdižući vaša putovanja svakog dana.

Zimske gume se toplo preporučuju za područja u kojima temperatura konstantno pada ispod 7°C – kako bi se osiguralo da vaše vozilo bude bezbedno na putu uz bolje kočenje i prianjanje u svim uslovima. MINI osiguranje guma Allianz-Versicherungs AG-a je uključeno u ponudu i štiti vas od neočekivanih troškova popravke ili zamene tokom čitavog perioda od 36 meseci.

Mini Postprodaja - točkovi i gume - opremite se

VOZITE SE U STILU.

MINI ORIGINALNI TOČKOVI I GUME.

MINI LANCI ZA SNEG

Bezbrižno tokom zime. MINI Comfort lanci za sneg se veoma brzo i lako postavljaju zahvaljujući njihovim fleksibilnim čeličnim obručima. Svojim unakrsnim, fino ujednačenim mrežicima ​sa elementima lanca visokog prianjanja, obezbeđuju najbolju moguću vuču na ledu i snegu.
MINI USLUGE.

SVE JE BOLJE ZAJEDNO

Zajedno nije samo način na koji funkcionišemo, to je deo našeg identiteta. Poverenje i samopouzdanje koje timski rad donosi na stol, uvek sa profesionalizmom i posvećenošću, čine MINI usluge - našim uslugama. Bez dodatnih troškova ili brige o bilo čemu, suočićemo se sa svakim izazovom i uzdići ga u priliku: zajedno.
Mini Servisni centar - uvodni tizer Mini Servisni centar - uvodni tizer

ODRŽAVANJE VOZILA.

MINI ODRŽAVANJE VOZILA.

PREDUZMITE SLEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo (#Idemo): Hvala celoj MINI zajednici na sjajnim slikama.