IZMEŠAJTE. USAGLASITE. KRENITE.

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA JESEN/ZIMU I USLUGE.

Čovek u žutoj jakni koji se igra u snegu u ruralnom okruženju. Čovek u žutoj jakni koji se igra u snegu u ruralnom okruženju.

VAŠ MINI JE ONO ŠTA OD NJEGA NAPRAVITE.

Vaše potrebe nisu iste tokom svakog putovanja. Pored toga, i svaki putnik ima svoje potrebe. Posebno kada je reč o različitim godišnjim dobima. Želimo da vaš automobil bude prilagodljiv vama i vašem životnom stilu. Zato nudimo sve što vam može zatrebati, od odgovarajuće dodatne opreme do sveobuhvatne usluge. Slobodno izmešajte i dodajte svom MINI-ju dodatnu opremu sve dok niste sigurno da ste našli savršeno rešenje za vas i vašu sledeću avanturu.

TRAVEL ESSENTIALS (Osnovna oprema za putovanje).

SAVRŠEN DODATAK ZA SVAKU AVANTURU.

MINI KOMPAKTAN ZADNJI NOSAČ ZA BICIKL.

Izuzetno praktično za bicikle. Čvrsti, sklopivi zadnji nosač je specijalno dizajniran za MINI. Može da primi do dva bicikla/e-bicikla i ni na koji način ne ometa pristup prtljažniku, čak i sa punim tovarom. Kada se sklopi, može da se čuva u prtljažniku na bezbedan način.

MINI Hatch sa 3-vrata – krovna transportna kutija MINI Hatch sa 3-vrata – krovna transportna kutija

MINI DODATNA OPREMA SA CRNIM I NIGHT JACK DIZAJNOM

Dodajte još više stila i harizme svom MINI-ju – čak i u sred zime – uz naš asortiman odobrenih, elegantnih dodataka koji uključuju novi Piano crni i Night Jack dizajn. Ova klasična završna obrada daje savršeno ličnu notu kako bi se poboljšao kultni izgled i stav vašeg MINI-ja.

mini dodatna oprema – MINI bočne oznake – union jack stil mini dodatna oprema – MINI bočne oznake – union jack stil

MINI BOČNE OZNAKE.

Ponosno nasleđe. MINI bočne oznake sa tradicionalnim Union Jack dizajnom služe kao upečatljiv naglasak dizajna i obezbeđuje vozilu dodatnu dozu individualnosti. Oni su optimalno prikladni za MINI bočne panele, savršeno dopunjujući njegov snažno dinamičan izgled.

MINI POKLOPCI SPOLJNIH RETROVIZORA.

MINI poklopci spoljašnjih ogledala naglašavaju britansku zastavu na veoma moderan način. Jednostavno ih montirajte umesto standardnih poklopaca.

mini pomoćna oprema – MINI poklopci ogledala – union jack stil
mini dodatna oprema - mini bočne trake, piano crne boje

MINI BOČNE PRUGE U PIANO CRNOM STILU.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u piano crnoj boji obezbeđuju MINI-ju dinamičan izgled na ulici. Nepotrebno je reći da je nalepnica u boji koja predstavlja visoke performanse otporna na svetlost, te da prkosi vetru i vremenskim prilikama i zadržava boju čak i u autopraonici. Za dinamičan, sportski izgled.

MINI SPORTSKE TRAKE PIANO CRNE BOJE.

Dinamičan trkački izgled. MINI Sportske trake u piano crnoj boji za haubu i vrata prtljažnika su od visokokvalitetne jednobojne folije. One naglašavaju čistu dinamiku, i naravno, otporne su na svetlost, vremenske uslove, i mogu se oprati.

mini dodatna oprema - mini sportske trake - piano crne boje

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA.

mini dodaci – vešalica za odeću – MINI sistem za udobno putovanje mini dodaci – vešalica za odeću – MINI sistem za udobno putovanje

MINI VEŠALICA ZA ODEĆU I COMFORT SISTEM (za udobno putovanje)

Bez nabora do kraja. Vešalica za odeću Travel & Comfort sistema atraktivnog MINI dizajna omogućava vešanje odeće na zadnju stranu naslona. Pričvršćivanje na osnovni nosač je jednostavno, pri čemu je vešalica otporna na udarce usled sistema utičnog spajanja i može da se koristi i van vozila zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica sa kukom).

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

QHD i full HD kamere MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro automatski beleži ono što se događa ispred i iza vozila kada se dogodi nezgoda.

mini dodatna oprema - HD kamera - MINI advanced car eye 3.0 HD kamera

TOČKOVI I GUME.

MINI ORIGINALNE ZIMSKI TOČKOVI I GUME.

MINI originalni komplet zimskih točkova opremljen isključivo zimskim gumama sa zvezdicama pruža garanciju kvaliteta i sigurnosti. Razvijeni su u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Michelin and Pirelli. Strogo su testirani kako bi se optimizovalo prianjanje vašeg MINI-ja na putu i idealno su usklađeni sa konceptom vozila svakog pojedinačnog MINI modela.

Zimske gume se toplo preporučuju za područja u kojima temperatura konstantno pada ispod 7°C – kako bi se osiguralo da vaše vozilo bude bezbedno na putu uz bolje kočenje i prianjanje u svim uslovima. MINI osiguranje guma Allianz-Versicherungs AG-a je uključeno u ponudu i štiti vas od neočekivanih troškova popravke ili zamene tokom čitavog perioda od 36 meseci.

MINI COOPER COUNTRYMAN na otvorenom u snegu, prikaz otpozadi MINI COOPER COUNTRYMAN na otvorenom u snegu, prikaz otpozadi

MINI LANCI ZA SNEG

MINI lanci za sneg se veoma brzo i lako postavljaju zahvaljujući njihovim fleksibilnim čeličnim obručima. Svojim unakrsnim, fino ujednačenim mrežicima ​sa elementima lanca visokog prianjanja, obezbeđuju najbolju moguću vuču na ledu i snegu.

MINI USLUGE.

PORODICA KOJOJ MOŽETE DA VERUJETE.

Porodica nije samo ljubav, već i povezanost i poverenje. Vera da će sve biti zbrinuto, bez potrebe da brinete ni o čemu. Čak nema dodatnih troškova. Za nas je usluga porodična stvar. Kao deo naše porodice, uvek se možete osloniti na nas bez obzira na sve. Na kraju krajeva, porodica služi za to.

Mini Servisni centar Mini Servisni centar

ODRŽAVANJE VOZILA.

MINI ODRŽAVANJE VOZILA.

#HereWeGo (#Idemo): Hvala celoj MINI zajednici na sjajnim slikama.