MINI VELIKI TRENUCI.

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA I USLUGE.

Čovek u žutoj jakni igra se u snegu u seoskom predelu. Čovek u žutoj jakni igra se u snegu u seoskom predelu.

SNEG NIJE RAZLOG DA OSTANETE KOD KUĆE. ON JE POZIV DA IZAĐETE.

Znate da vas ono najlepše u ovom godišnjem dobu čeka napolju. Zato se pripremite za zimske čarolije koje menjaju svet oko vas. Bilo da istražujete utihnule, snegom prekrivene šume sa stilom uz pomoć vašeg MINIja ili vozite svetlucavim putevima na zvezdicom označenim MINI Originalnim zimskim točkovima i gumama, dopustite da vam se percepcija promeni – tako da iz izuzetnog, novog ugla posmatrate MINI velike trenutke koje vam nudi vaša avantura.
DODACI ZA PUTOVANJA.

NE SAMO PRAKTIČNO. ČISTA LJUBAVU SVAKOM DETALJU.

MINI ZADNJI KOMPAKTNI NOSAČ ZA BICIKL.

Za dva bicikla/e-bicikla (svaki max. težine 30 kg), brzo i sigurno kačenje za kuglu za vuču, može se skladištiti na način koji sprečava sudar sklopljen u posudi prtljažnika.
MINI heč sa 3-vrata – MINI krovni transportni sanduk MINI heč sa 3-vrata – MINI krovni transportni sanduk

MINI PIANO BLACK I NIGHT JACK AKSESOARI.

Pridodajte još više stila i harizme svom MINI vozilu – čak i usred zime – sa našom ponudom odobrenih, modernih aksesoara u novom Piano Black i Night Jack dizjanu. Ova klasična završna obrada daje savršeni lični uzgled koji jača poznatu pojavu i stav vašeg MINI automobila.
mini aksesoari – MINI kućišta migavaca – stil britanske zastave

MINI KUĆIŠTA MIGAVACA NIGHT JACK.

Kućišta migavaca sa tradicionalnim dizajnom britanske zastave u sivoj boji upečatljiv je dizajnerski element i daje vozilu tu dodatnu dozu individualnosti.

MINI POKLOPCI RETROVIZORA NIGHT JACK.

Kapa spoljnog ogledala Night Jack naglašava brtansku zastavu na moderan način. Jednostavno ugradite njih umesto standardnih kapa.

MINI aksesoari - MINI poklopci retrovizora Union jack
mini aksesoari – MINI bočne lajsne – piano black

MINI BOČNE LAJSNE PIANO BLACK.

Čista dinamičnost u potpuno crnoj boji. Upadljive MINI bočne lajsne u boji Piano Black donose dinamičnu MINI pojavu na ulici.

MINI SPORTSKE PRUGE JET BLACK KOMPLET ZA KAROSERIJU.

Dinamičan trkački izgled. MINI sportske trake u boji Jet Black za haubu i vrata prtljažnika izrađene su od veoma kvalitetnog filma solidne boje.
mini aksesoari – MINI sportske lajsne – piano black
mini aksesoari – MINI bočni finišer – piano black

MINI BOČNI FINIŠER PIANO BLACK.

Savršeni sasvim crni izgled. MINI bočni finišer u boji Piano Black daje briljantan izgled i MINI zahvaljujući njemu ima veoma individualnu pojavu. Dostupan samo za MINI heč sa 3-vrata i 5-vrata.

MINI ORIGINALNI AKSESOARI.

MINI LED PROJEKTORI U VRATIMA.

MINI LED projektori u vratima aktiviraju se kad se vrata otvore. Oni projektuju sliku na tle kraj vozila koristeći zamenljivi slajd.

mini aksesoari – MINI projektori u vratima – LED
mini aksesoari – vešalica za odeću – MINI sistem komfornog putovanja

MINI VEŠALICA ZA ODEĆU ZA SISTEM KOMFORNOG PUTOVANJA.

MINI vešalica za odeću iz sistema komfornog putovanja uklapa se u zasebno dostupan osnovni nosač preko sistema uglavljivanja u spoj.

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Držite oko na svemu. Full HD kamera MINI napredno oko automobila 2.0 automatski snima potencijalne nezgode i pokušaje provale.

mini aksesoari – HD kamera – MINI napredno oko automobila HD cam
mini aksesoari – MINI usb adapter za punjenje – tip a i c

MINI DVOJNI USB ADAPTER ZA PUNJENJE ZA TIP A I C.

MINI dvojni USB adapter za punjenje jednostavno se uglavi u upaljač za cigareze i može da puni dva spoljna mobilna uređaja istovremeno.

TOČKOVI I GUME

MINI ORIGINALNI ZIMSKI TOČKOVI I GUME.

MINI Originalni zimski kompletni točkovi opremaju se isključivo zimskim gumama obeleženim zvezdicom kako bi nudili garanciju kvaliteta i sigurnosti. Oni su razvijeni u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Goodyear, Dunlop, Michelin i Pirelli. Strogo se testiraju kako bi se optimalizovalo prianjanje vašeg MINI vozila na putu i idealno se uklapaju u koncept svakog pojedinog MINI modela.

Zimske gume se snažno preporučuju za krajeve gde temperature padaju ispod +7°C – kako bi obezbedili da vam vozilo bude bezbedno na putu sa boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na uslove.

MINI osiguranje guma kod Allianz-Versicherungs AG uključeno je i štiti vas od onih neočekivanih troškova popravke ili zamene u celom periodu od 36 mesecis.

MINI COOPER COUNTRYMAN napolju na snegui, pogled otpozadi MINI COOPER COUNTRYMAN napolju na snegui, pogled otpozadi

MINI LANCI ZA SNEG.

MINI lanci za sneg veoma se brzo i lako nameštaju zahvaljujući felskibilnim čeličnim karikama. Za najbolju moguću vuču po ledu i snegu, imaju ukrštene šare, finu jednoobraznu mrežicu sa elementima lanca za dobro prianjanje.

MINI SERVIS.

PORODICA KOJOJ MOŽETE DA VERUJETE.

Za porodicu nije važna samo ljubav, već i povezanost i poverenje. Poverenje da će sve biti sređeno, da nema potrebe brinuti ni zbog čega. Čak ni zbog dodatnih troškova. Ove porodične vrednosti pokreću naš etos. Zato, kad odvezete svoj MINI u MINI Servis, dešava se nešto posebno, postajede član naše porodice.

Predstavnik MINI SERVISA pruža ključeve automobila plavuši u jednom od MINI SERVISNIH centara Predstavnik MINI SERVISA pruža ključeve automobila plavuši u jednom od MINI SERVISNIH centara

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVIJA KOLEKCIJA.

#HereWeGo Hvala celoj MINI Zajednici za sjajne vizuale!