SVAKI IZBOR JE PUTOVANJE.

MINI ORIGINALNA DODATNA OPREMA I USLUGE.

mini dodatna oprema MINI heč s 3 vrata, bele boje, MINI krovna transportna kutija crne boje MINI zadnji nosač za bicikle mini dodatna oprema MINI heč s 3 vrata, bele boje, MINI krovna transportna kutija crne boje MINI zadnji nosač za bicikle

LETO JE I ŽIVOT PREDSTAVLJA....PUTOVANJE.

Svaki izbor koji napravite je početna tačka za uzbudljivo, individualno putovanje. Vodi vas prema novim, nepoznatim putevima, upotpunjujući vaš život i čineći ga tako jedinstvenim. Tople letnje vibracije nas pozivaju da krenemo na inspirativna putovanja. Bilo da ste u šumi, na moru ili planini: MINI vam pruža sve opcije koje su vam potrebne da svoju sledeću vožnju pretvorite u nezaboravnu avanturu – od prave dodatne opreme za vaše putovanje do sveobuhvatne usluge koja se brine o vama, bez obzira gde se nalazite. Vreme je da započnemo vaše putovanje.

TRAVEL ESSENTIALS (Osnovna oprema za putovanje).

AVANTURE DOLAZE ZAJEDNO S VAŠIM VOZILOM.

MINI Dodatna oprema - mini originalna dodatna oprema MINI Dodatna oprema - mini originalna dodatna oprema

OVO LETO JE VAŠE. NIKADA BOLJE NEĆETE IZGLEDATI.

Dodajte još više stila i harizme svom MINI automobilu – uz naš asortiman elegantne MINI originalne dodatne opreme. Upečatljivog dizajna koji savršeno izgleda, MINI originalni dodaci vam pružaju mogućnost da kreirate i naglasite privlačne detalje vašeg MINI vozila. Izaberite šik detalje koji naglašavaju vašu individualnost, kao što su poklopci retrovizora, bočni poklopci, krovna grafika ili LED projektori za vrata.

MINI Dodatna oprema - mini sportske trake, piano crne boje

MINI SPORTSKE TRAKE PIANO CRNE BOJE.

Dinamičan trkački izgled. MINI Sportske trake u piano crnoj boji za haubu i vrata prtljažnika su od visokokvalitetne jednobojne folije. Oni naglašavaju čistu dinamiku, i naravno, otporni su na svetlost, vremenske uslove, i mogu se oprati.

MINI BOČNE TRAKE PIANO CRNE BOJE.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne pruge u piano crnoj boji donose dinamičan MINI izgled. Nepotrebno je reći da je nalepnica u boji visokih performansi otporna na svetlost, prkosi vetru i vremenskim prilikama i zadržava dubinu boje. Za dinamičan, atletski izgled.
MINI Dodatna oprema - mini bočne trake, piano crne boje
MINI Dodatna oprema - mini bočni poklopci, piano crne boje

MINI BOČNI POKLOPCI.

MINI Bočni poklopci služe kao upečatljiv vrhunac dizajna i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti.

MINI KROVNA NALEPNICA NIGHT JACK.

Pogledaj izbliza. Ova elegantna MINI krovna nalepnica Night Jack obezbeđuje vašem MINI-ju jedinstven, individualan izgled odozgo.
MINI Dodatna oprema mini night jack krovna nalepnica
MINI Dodatna oprema - mini poklopci spolnjih retrovizora night jack srebrne i crne boje

MINI POKLOPCI RETROVIZORA.

Omaž tradiciji. MINI poklopci spoljašnjih ogledala naglašavaju britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ih montirajte umesto standardnih kapica, nakon čega možete da uživate svaki put kada ih pogledate. Sa njihovim individualnim, visokokvalitetnim dizajnom, zadivljujući izgled je obezbeđen kao standard.

MINI TAMNI BOČNI POKLOPCI.

MINI Tamni bočni poklopci daju vašem automobilu dodatnu dozu individualnosti.

Dostupan u sledećim dizajnima:

  • Tradicionalni dizajn Union Jack-a
  • Night Jack dizajn
  • Black Jack dizajn
MINI Dodatna oprema - mini tamni bočni poklopci: Union Jack, Night Jack, Black Jack

MINI LED PROJEKTORI U VRATIMA.

MINI LED projektori vrata se aktiviraju kada se vrata otvore. Oni projektuju John Cooper Works ili MINI logo k zemlji pored vozila koristeći izmenljivi slajd.
MINI Dodatna oprema- MINI heč Cooper s, 5-vrata, srebrena slika - jacksonloria MINI Dodatna oprema- MINI heč Cooper s, 5-vrata, srebrena slika - jacksonloria

SPREMNI ZA PUT.

Šta čini savršenu letnju avanturu? Dobri prijatelji, dobre melodije, dobro raspoloženje - i naravno prava oprema za putovanja koja prevazilazi samo prtljag. MINI originalna dodatna oprema vam obezbeđuje pravu opremu koja će vaše putovanje učiniti jedinstvenim. Vaša avantura počinje sada. Jer je svaki izbor putovanje.

MINI WALLBOX.

Vaša stanica za punjenje kod kuće. Sa trajno instaliranim MINI Wallbox-om, vaš MINI se puni brzo, pouzdano i praktično s do 22 kW. Pored svojih kompaktnih dimenzija u MINI dizajnu, MINI Wallbox takođe nudi praktično upravljanje kablovima uključujući utikač i držač kablova.

MINI Dodatna oprema - mini dual usb adapter za punjenje tip a i c

MINI DUAL USB ADAPTER ZA PUNJENJE TIP A I C.

Dvostruke snage. MINI Dual USB adapter za punjenje jednostavno se ubacuje u upaljač za cigarete. Ovo vam omogućava da istovremeno punite dva eksterna mobilna uređaja lako i komforno. Visokonaponska struja omogućava da se uređaji, kao što su pametni telefoni i tableti, vrlo brzo pune.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro se sastoji od visokokvalitetnih QHD i full HD kamera koje prate šta se dešava ispred i iza vozila čak i kada je parkirano. Ako sistem oseti vibracije i neuobičajeno kretanje van vozila, automatski memoriše događaj da dokumentuje moguće nesreće ili (pokušaj) provale.

MINI Dodatna oprema - hd kamera mini advanced car eye 3.0 full hd

MINI PINOVI ZA VRATA.

Inovativni MINI pinovi za vrata mogu se lako pričvrstiti preko jednostavnog sistema klinova umesto standardnog dugmeta za zaključavanje vrata.

Dostupno u sledećim varijantama:

  • MINI
  • Union Jack
  • Black Jack
  • John Cooper

TOČKOVI I GUME

DOBRA DESTINACIJA JE KUDA VAS TOČKOVI ODVEDU.

MINI originalni komplet letnji točkovi su opremljeni isključivo letnjim gumama sa zvezdicama, koji pružaju garanciju kvaliteta i sigurnosti. Razvijeni su u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Michelin i Pirelli. Detaljno su testirani radi optimizacije prianjanja vašeg MINI-ja na putu i konstruisani su pojedinačno za svaki MINI model.

Letnje gume pružaju optimalne performanse i upravljivost na temperaturama iznad 7°C. Dizajnirane za toplije uslove, letnje gume se sastoje od tvrđe gume. Ovo dovodi do kraćeg puta kočenja, manjeg otpora kotrljanja i manje potrošnje goriva. MINI Original letnje gume zadržavaju prianjanje čak i nakon jake letnje kiše, na zemljanim terenima ili peščanim putevima.

MINI originalni komplet točkova uključuju MINI osiguranje guma, koje pokriva štetu uzrokovanu oštrim predmetima, kao što su ekseri i komadići stakla, odnosno udarima o ivičnjak prilikom parkiranja, kao i vandalizmom i krađom. Važi 36 meseci (proizvod Allianz Versicherungs-AG).

MINI Dodatna oprema - komplet letnji točkovi crni MINI Dodatna oprema - komplet letnji točkovi crni

MINI USLUGE.

PORODICA KOJOJ MOŽETE DA VERUJETE.

Za porodicu nije važna samo ljubav, već i povezanost i poverenje. Poverenje da će sve biti sređeno, da nema potrebe brinuti ni zbog čega. Čak ni zbog dodatnih troškova. Ove porodične vrednosti pokreću sve nas. Zato, kad odvezete svoj MINI u MINI Servis, dešava se nešto posebno, postajete član naše porodice.

MINI Dodatna oprema - predstavnik mini servisnog centra, muškarac predaju ključeve automobila ženi MINI Dodatna oprema - predstavnik mini servisnog centra, muškarac predaju ključeve automobila ženi
MINI Dodatna oprema - mini servis guma

MINI SERVIS GUMA.

Nabavite najbolje gume za sezonu. Zamenite svoje zimske/letnje gume i mi ćemo proveriti i optimizovati pritisak u vašim gumama. Takođe nudimo zamenu točkova i guma po prvoklasnom odnosu cene i performansi, sve uz naše profesionalno skladištenje točkova (uključujući pranje i balansiranje), što znači da štedite nepotreban trud i dragoceni prostor.

MINI AŽURIRANJE MAPE PUTA.

Kada gradovi rastu, saobraćajne rute se menjaju. Grade se novi putevi, raskrsnice postaju kružne raskrsnice, te se rađaju nove zanimljive lokacije. Da biste bili sigurni da vas put vodi bezbedno do vašeg odredišta, možete da ažurirate delove mape za definisani domaći region daljinski „preko mreže“ s vašim MINI ConnectedDrive-om. Da biste ažurirali celu mapu, MINI vam dva puta godišnje obezbeđuje potpuno ažuriranje mape puta preko USB-a koji je dostupan kod vašeg MINI servisnog partnera. Dakle, budite spremni da krenete na put - bilo kada, bez obzira gde se nalazite.

MINI Dodatna oprema - mini ažuriranje mape puta MINI Dodatna oprema - mini ažuriranje mape puta
MINI Dodatna oprema - mini letnja rutina održavanja vozila @skelly_carphotography MINI Dodatna oprema - mini letnja rutina održavanja vozila @skelly_carphotography

ODRŽAVANJE VOZILA.

SAVRŠENA LETNJA RUTINA ODRŽAVANJA VOZILA U SVIM USLOVIMA.

Bilo da se radi o letnjim pljuskovima ili spontanim izletima na selo: avantura će ostaviti traga. Uz MINI Car Care Selection, učinićete da vaš MINI ponovo zablista.

PREDUZMITE SLEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo (#Idemo): Hvala celoj MINI zajednici na sjajnim slikama.