Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI Cooper S Countryman – srebrni – leto u prirodi MINI Cooper S Countryman – srebrni – leto u prirodi

ZA ONE KOJI TRAGAJU.

Ovog leta vaša sledeća avantura treba da bude stimulativna koliko i praktična. To je pravi zadatak za originalne MINI aksesoare, delove i servis. Bilo da tragate za zabavom punom adrenalina ili za opuštenijom sunčanom sezonom, MINI nudi opremu koja će vas pripremiti za svaki doživljaj za kojim tragate dok ste na putu.

OSNOVNA PUTNA OPREMA.

ZA ONE KOJI SU PRAKTIČNI.

MINI aksesoari -dizajn  Piano Black MINI aksesoari -dizajn  Piano Black

ZA ONE KOJI PRATE MODU.

Dodajte još stila i harizme svom MINI vozilu našim odobrenim, stilskim aksesoarima koji donose nov Piano Black dizajn. Ovaj klasičan finiš daje savršeni lični utisak koji pojačava čuveni izgled i stav vašeg modela MINI.

MINI aksesoari - rub u visini pojasa

RUB U VISINI POJASA U BOJI PIANO BLACK.

Savršeni izgled sasvim u crnom. MINI rub u visini pojasa u boji Piano Black dodaje briljantan utisak i MINI vozilu daje veoma individualnu pojavu.

MINI LOGO PIANO BLACK.

Elegantan u sasvim crnoj boji. Svojom duboko crnom pojavom, MINI Piano Black logo naglašava individualni izgled MINI vozila na naročito impresivan način. Amblem je obojen blistavom Piano Black bojom i savršeno je prilagođen za udešavanje eksterijera.

MINI aksesoari - MINI logo crni – piano black
MINI aksesoari – ručica na vratima – piano black

MINI RUČICA NA VRATIMA PIANO BLACK.

Savršen potpuno crni izgled: MINI ručice na vratima u boji Piano Black dodaje blistavi utisak i daje MINI vozilu sasvim individualni izgled.

MINI POKLOPAC ZA PUNJENJE GORIVOM PIANO BLACK.

Točite sa stilom: Poklopac za punjenje gorivom Piano Black je stilski detalj koji privlači pogled, u crnoj boji za savršeno personalizovan potpuno crni izgled.

MINI aksesoari – poklopac za punjenje gorivom – piano black
MINI aksesoari – MINI oznaka – piano black

MINI OZNAKA PIANO BLACK.

Za sportski izgled. Stilska oznaka u boji Piano Black sa duboko crnim izgledom naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI vozila. Obojen je u blistavu Piano Black boju, robusnu i prepoznatljivu, i savršeno pogodnu za udešavanje eksterijera. 

MINI OZNAKA CLUBMAN PIANO BLACK.

Stilska oznaka u boji Piano Black svojim duboko crnim izgledom naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI vozila. Obojena je u blistavu Piano Black boju, robusnu i prepoznatljivu, savršeno pogodnu za udešavanje eksterijera. 

MINI aksesoari – MIN Clubman oznaka – amblem
MINI aksesoari – MINI Clubman podeljena ručica na vratima – piano back

MINI RUČICA NA ZADNJIM DVOKRILNIM VRATIMA U BOJI PIANO BLACK.

Savršeni potpuno crni izgled. MINI ručice na vratima u boji Piano Black dodaju blistavi utisak i daju MINI vozilu krajnje individualnu pojavu.

TOČKOVI I GUME.

ZA ZAUSTAVLJANJE I POLAZAK.

MINI Countryman – MINI aksesoari – točkovi i gume MINI Countryman – MINI aksesoari – točkovi i gume

Ovog leta, možete poći svakim putem i ništa vas ne može u tome sprečiti. Vaše avanture pokreće vaša želja da tragate dalje. Sa našom ponudom MINI originalnih točkova i guma, bićete sigurni bez obzira na vremenske prilike, na putu ili van njega. Ništa vas neće sprečiti da stignete tamo gde želite. Poštujemo vašu potebu da nastavite sa kretanjem. Brzo, sporo, uzbrdo ili nizbrdo – postaraćemo se za to da budete bezbedni uz pomoć naših zvezdicom obeleženih guma od vodećih proizvođača (kao što su. Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli).

EKSTERIJER.

NEKA VAM SVAKI DAN BUDE JEDINSTVEN.

MINI Cooper S Countryman – crveni i crni – leto u prirodi MINI Cooper S Countryman – crveni i crni – leto u prirodi

MINI NEGA VOZILA.

DA SVE BLISTA.

MINI SERVIS.

PORODICA KOJOJ MOŽETE VEROVATI.

MINI servis – Service inclusive – podrška MINI servis – Service inclusive – podrška

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Život donosi toliko iznenađenja, i od sada pa nadalje, imate pouzdanog saputnika: MINI Service Inclusive. Dobijate atraktivne Service Inclusive ponude za nova vozila kada kupujete nov MINI, ili do roka za prvo servisiranje. Plaćate samo jednom, i svi obuhvaćeni zadaci servisiranja i održavanja pokriveni su za rok koji odaberete. Vaš MINI je onda uvek u najboljim rukama – kod svih učesnika programa MINI Service Partners širom sveta.

LIFESTYLE.

MINI LIFESTYLE KOLEKCIJA.

MINI aksesoari – MINI kofer sa točkićima – crveni MINI aksesoari – MINI kofer sa točkićima – crveni

MINI KOFER SA TOČKIĆIMA.

Robustan, prostran i lep, MINI kofer sa točkićima i utisnutim prednjim MINI krilatim logom idealan je putni kofer za duga putovanja. Glavni odeljak ima dvostrani vodootporni prekrivač sa rajsferšlusom i integrisanu TSA bravu sa kombinacijom. Unutra, tu su remeni za zatezanje sa magnetnim Fidlock kopčama, dodatni mrežni odeljak i odvojiva torbica sa rajsferšlusom kako bi sadržina ostala bezbedna i uredna. Sa obe strane su otporni odbojci za ekstra trajnost. Stabilna drška na izvlačenje i tihi multi-točkići omogućavaju nesmetano kretanje kofera bez ikakvog napora.

PREDUZMITE SVOJE SLEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo Hvala celoj MINI Zajednici za sjajne slike!