SPREMNI ZA LEPO VREME.

MINI Proleće i leto - Uvod

Svako ko je ikada seo za volan MINI-ja zna zašto je MINI mnogo više od automobila. Toliko je ljubavi i entuzijazma u svetu MINI-ja. A za one koji traže više, imate sreće. Prihvatite avanturu birajući iz širokog spektra dodatne opreme, točkova i guma dizajniranih da upotpune vaš MINI. Zakažite sveobuhvatan servis kako bi vaš MINI sijao i radio tokom cele godine. Ne postoji bolji način da pokažete svetu svoju ljubav sledećeg nivoa. 

TRAVEL ESSENTIALS (Osnovna oprema za putovanje).

AVANTURE DOLAZE ZAJEDNO S VAŠIM VOZILOM.

MINI Proleće i leto - mini originalna dodatna oprema

ULEPŠAJTE VAŠE LETO NOVIM IZGLEDOM.

Dodajte još više stila i harizme svom MINI-ju – uz naš asortiman elegantne MINI originalne dodatne opreme. Upečatljivog dizajna koji savršeno izgleda, MINI originalni dodaci vam pružaju mogućnost da kreirate i naglasite privlačne detalje vašeg MINI-ja. Izaberite šik detalje koji naglašavaju vašu individualnost, kao što su poklopci retrovizora, bočni poklopci, krovna grafika ili LED projektori za vrata.

MINI Proleće i leto - mini sportske pruge piano crnog dizajna

MINI SPORTSKE PRUGE PIANO CRNE BOJE.

Dinamičan trkački izgled. MINI Sportske pruge u piano crnoj boji za haubu i vrata prtljažnika su od visokokvalitetne jednobojne folije. One naglašavaju čistu dinamiku, i naravno, otporne su na svetlost, vremenske uslove, i mogu se oprati.

MINI BOČNE PRUGE U PIANO CRNOM STILU.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u piano crnoj boji obezbeđuju MINI-ju dinamičan izgled na ulici. Nepotrebno je reći da je nalepnica u boji koja predstavlja visoke performanse otporna na svetlost, te da prkosi vetru i vremenskim prilikama i zadržava boju čak i u autopraonici. Za dinamičan, sportski izgled.

MINI Proleće i leto - mini bočne pruge piano crnog dizajna
MINI Spring and Summer - mini night jack bočne oznake

MINI BOČNI POKLOPCI.

MINI Bočni poklopci služe kao upečatljiv vrhunac dizajna i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti.

MINI KROVNA NALEPNICA NIGHT JACK.

Pogledaj izbliza. Ova elegantna MINI krovna nalepnica Night Jack obezbeđuje vašem MINI-ju jedinstven, individualan izgled odozgo.
MINI Proleće i leto - mini night jack krovna nalepnica
MINI Proleće i leto - mini spoljašnjost - poklopci spoljnjih retrovizora night jack srebrne i crne boje

MINI POKLOPCI SPOLJNIH RETROVIZORA.

Omaž tradiciji. MINI poklopci spoljašnjih ogledala naglašavaju britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ih montirajte umesto standardnih kapica, nakon čega možete da uživate svaki put kada ih pogledate. Sa njihovim individualnim, visokokvalitetnim dizajnom, zadivljujući izgled je obezbeđen kao standard.

MINI TAMNI BOČNI POKLOPCI.

MINI Tamni bočni poklopci daju vašem MINI-ju dodatnu dozu individualnosti. 

Dostupan u sledećim dizajnima:

  • Tradicionalni dizajn Union Jack-a
  • Night Jack dizajn
  • Black Jack dizajn
MINI Proleće i leto - mini tamni bočni poklopci
MINI Proleće i leto - LED projektori u vratima

MINI LED PROJEKTORI U VRATIMA.

MINI LED projektori vrata se aktiviraju kada se vrata otvore. Oni projektuju John Cooper Works ili MINI logo k zemlji pored vozila koristeći izmenljivi slajd.  

MINI Proleće i leto - Unutrašnjost MINI-ja

PRETVORITE RUTINE U RITUALE.

Proslavite MINI osećaj bez obzira na zadatak uz MINI originalnu dodatnu opremu. Bez obzira da li punite svoje baterije ili baterije vašeg MINI-ja, otvarate vrata ili ste usredsređeni na put – neka ljubav prema detaljima sledećeg nivoa učini vaše putovanje jedinstvenim.

MINI WALLBOX.

Vaša stanica za punjenje kod kuće. Sa trajno instaliranim MINI Wallbox-om, vaš MINI se puni brzo, pouzdano i praktično s do 22 kW. Pored svojih kompaktnih dimenzija u MINI dizajnu, MINI Wallbox takođe nudi praktično upravljanje kablovima uključujući utikač i držač kablova.

MINI Proleće i leto - univerzalna kuka

MINI Univerzalna kuka.

Univerzalna kuka sistema Travel & Comfort omogućava vešanje odeće ili laganih torbi preko naslona kako biste ih zaštitili od prljavštine na površini prostora za noge. Zahvaljujući spojnici, univerzalna kuka se može lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“.

MINI vešalica za odeću.

Bez nabora do kraja. Vešalica za odeću Travel & Comfort sistema atraktivnog MINI dizajna omogućava vešanje odeće na zadnju stranu naslona. Pričvršćivanje na osnovni nosač je jednostavno, pri čemu je vešalica otporna na udarce usled sistema utičnog spajanja i može da se koristi i van vozila zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica sa kukom).

MINI Proleće i leto - univerzalna vešalica za odeću
MINI Proleće i leto - osnovni nosač

MINI osnovni nosač za Travel & Comfort sistem.

Pogodnost je neophodna. MINI osnovni nosač je fiksiran između stubova naslona za glavu prednjih sedišta i obezbeđuje sigurnu osnovu za sve komponente u modularnom sistemu Travel & Comfort. Vešalica za odeću, preklopni sto, univerzalna kuka, držač za akcione kamere ili niz Apple i Samsung tableta, svi lako škljocnu na svoje mesto pomoću sistema za spajanje na utičnicu.

MINI Hatch sa 3 vrata – sive boje – točkovi i gume

LJUBAV OKREĆE SVET.

Kako se godišnja doba menjaju - mi se prilagodimo! Sada bi mogao biti pravi trenutak da osvežite izgled i prianjanje za vašu sledeću avanturu. A šta je bolje odabrati nego MINI? Sa mnoštvom stilova za odabir i pouzdanim proizvođačima guma poput Michelin-a, Pirelli-ja i Continentala, dobićete više užitka iz svojih sunčanih avantura...

MINI Dodatna oprema - mini servisni centar

BRIŽNI, KAKO SAMO MOŽE U PORODICI.

U MINI-ju brinemo o svojima. Iskoristite dugogodišnju stručnost i izvanredan talenat, koji će se prema vašem MINI-ju odnositi sa najvećom pažnjom. Ponosni smo što klijenti smatraju da smo više od pružilaca usluga i da su deo naše porodice.

MINI Dodatna oprema - mini servis guma

MINI SERVIS GUMA.

Nabavite najbolje gume za sve vaše omiljene sezone. Zamenite svoje zimske/letnje gume i mi ćemo proveriti i optimizovati pritisak u istim. Takođe, nudimo zamenu točkova i guma po prvoklasnom odnosu cene i performansi, sve sa našim profesionalnim skladištem točkova (uključujući pranje i balansiranje), što znači da štedite nepotreban trud i dragoceni prostor.

MINI TELESERVISI.

Uz MINI Teleservise, vaš MINI pazi na sve – na primer, prati termine za pregled ili nivo napunjenosti baterije – te šalje odgovarajuće podatke o vozilu direktno vašem MINI servisnom partneru, koji će vas zatim kontaktirati da dogovori termin za servis. Ovo vam ostavlja slobodu da se koncentrišete na uživanje u onome što je tako posebno u vezi sa vašim MINI-jem - bezbrižna zabava tokom vožnje.

MINI Dodatna oprema - mini pomoć na putu

MINI ROADSIDE ASSISTANCE (pomoć na putu).

Zaglavljeni ste usred nedođije? Uz MINI Roadside Assistance (pomoć na putu), pružamo vam sve potrebne informacije i pomažemo vam da se vratite na put. Naša servisna linija vas povezuje sa našim širokim spektrom usluga, uključujući našu mrežu MINI odobrenih/ovlašćenih automehaničara.

MINI AŽURIRANJE MAPE PUTA.

Kada gradovi rastu, saobraćajne rute se menjaju. Grade se novi putevi, raskrsnice postaju kružne raskrsnice, te se rađaju nove zanimljive lokacije. Da biste bili sigurni da vas put vodi bezbedno do vašeg odredišta, možete da ažurirate delove mape za definisani domaći region daljinski „preko mreže“ s vašim MINI ConnectedDrive-om. Da biste ažurirali celu mapu, MINI vam dva puta godišnje obezbeđuje potpuno ažuriranje mape puta preko USB-a koji je dostupan kod vašeg MINI servisnog partnera. Dakle, budite spremni da krenete na put - bilo kada, bez obzira gde se nalazite.

MINI Dodatna oprema - mini ažuriranje mape puta
MINI Dodatna oprema - slika mini letnje rutine održavanja vozila MINI Dodatna oprema - slika mini letnje rutine održavanja vozila

SAVRŠENA LETNJA RUTINA ODRŽAVANJA VOZILA U SVIM USLOVIMA.

Bilo da se radi o letnjim pljuskovima ili spontanim izletima na selo: avantura će ostaviti traga. Uz MINI Car Care Selection, učinićete da vaš MINI ponovo zablista.

PREDUZMITE SLEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo (#Idemo): Hvala celoj MINI zajednici na sjajnim slikama.