MINI potpuno električni - izložba MINI potpuno električni - izložba MINI potpuno električni - izložba

Novi potpuno električni
MINI Cooper.

OTKRIJTE DETALJE.

RAZLOZI ZAŠTO TREBA DA ODABERETE MINI.

DIMENZIJE

PROSTOR JE OD SUŠTINSKOG ZNAČAJA.

0

LITARA

Prostor je od suštinskog značaja. Ako spustite zadnja sedišta podeljena u odnosu 60/40, dobićete više planiranog prostora sa do 800 litara prtljažnog prostora – što vam omogućava da ponesete skoro sve sa sobom.

MINI FINANSIJSKE USLUGE

JEDNOSTAVNO MOŽETE POSTATI VLASNIK MINI AUTOMOBILA.

MINI potpuno električni - finansijske usluge - tizer

VAŠ NOVI POTPUNO ELEKTRIČNI MINI COOPER BI MOGAO DA BUDE VAŠ. PRE NEGO ŠTO MISLITE.

OTISAK VOZILA

OTISAK MINI VOZILA
VOŽNJA KOJA POKREĆE PROMENE.

JOŠ MALO INSPIRACIJE?

Novi potpuno električni MINI Cooper nudi dve pulsirajuće opcije performansi i četiri uzbudljiva stila. Oni su dizajnirani da vam pomognu da pronađete svoj istinski naelektrisan MINI bez emisija i pun zabave tokom vožnje.

MINI potpuno električni - tizer- varijante i cene

Najčešća postavljena pitanja.

Kada je u pitanju domet, potpuno električni MINI Cooper ima domet do 400 km (WLTP). To je više nego dovoljno za većinu putovanja koja možete zamisliti. Pitanje je samo koliko dometa koristite i gde ga koristite.

EV imaju sistem poznat kao regenerativno kočenje. Tokom procesa, kočioni sistem EV-a ponovo hvata kinetičku energiju i pretvara je u električnu energiju – efikasno dopunjavajući sopstvenu bateriju. Ovaj sistem pomaže u optimizaciji efikasnosti električnog automobila, zahtevajući manje napora za ubrzanje. Dakle, kada podignete nogu sa pedale, automatski počinjete da kočite, a pedalu kočnice imate kao dodatno sredstvo za usporavanje. Dakle, može se reći da je lakše i mnogo efikasnije.

Ako vozite 100 km dnevno, možete napuniti potrebnu energiju na stanici za brzo punjenje jednosmerne struje u roku od 35 minuta. Na stanici za punjenje naizmeničnom strujom ili kućnoj zidnoj kutiji (Wallbox) je potrebno oko 2 sata i 30 minuta, a preko obične kućne utičnice 6 sati.

Da, možete da prilagodite svoj potpuno električni MINI Cooper po svom ukusu sa širokim izborom boja karoserije. Postoji i opcija da eksponencijalno poboljšate izgled pomoću jednog od naših specijalnih višetonskih preliva boje krova. Možete ga dodatno unaprediti zavisno od vašeg životnog stila uz čitav niz opcija. Na primer, nivoi stila su specijalno odabrani paketi opcione opreme koji vam omogućavaju da dodatno prilagodite svoj potpuno električni MINI Cooper svom ličnom ukusu. Essential stil dolazi kao standard. Možete individualizovati udobnost, sportski karakter ili stil svog MINI-ja klasičnim, favorizovanim ili JCW stilom.