MINI digitalno iskustvo - uvod

MINI Digitalno iskustvo.
Digitalni kvantni skok.

Ovde se spajaju inovacije i vožnja. Uronite u carstvo napredne tehnologije i povezivanja koje pojačavaju vaše iskustvo vožnje. Od inteligentnog informativno-zabavnog sistema do impresivnih režima vožnje, istražite kako MINI redefiniše put koji je pred nama.

MINI digitalno iskustvo - operativni sistem

Novi MINI operativni sistem 9 otvara potpuno novo intuitivno korisničko iskustvo i osigurava da ste povezani i imate kontrolu više nego ikada ranije – tokom svakog putovanja. Operativni sistem je optimizovan za glasovnu interakciju sa kružnim OLED ekranom osetljivim na dodir prečnika 240 mm i MINI Inteligentnim ličnim asistentom, tako da sada možete dodatno da uživate jer nikada ranije niste imali veći izbor personalizacije u kabini.

DIGITALNE KARAKTERISTIKE

MINI EXPERIENCE REŽIMI ZA INTENZIVNE MINI TRENUTKE.

Stvorite jedinstveno, višečulno iskustvo za vas i vaše putnike. Uronite u do osam različitih izuzetnih svetova. Svaki režim prati sopstveni kreativni dizajn i zvučnu paletu. A sa ličnim režimom čak možete da koristite MINI aplikaciju da izaberete sopstvene slike iz galerije vašeg pametnog telefona za pozadinu MINI Interakcione jedinice. Boje ambijentalnog osvetljenja se automatski prilagođavaju slikama koje izaberete. Zato se prepustite i oživite svoj enterijer.

VAŠ MINI LIČNI ASISTENT U AUTOMOBILU.

MINI digitalno iskustvo - spike

VIZUELNO U PRATNJI MINI-JA.

Glasovni asistent sa svim funkcijama je prvi put uveden u MINI modele. MINI Inteligentni lični asistent se može aktivirati pomoću pozdrava „Hej MINI“ ili pritiskom na dugme za razgovor na volanu. Omogućava klijentima da kontrolišu važne funkcije glasovnom komandom, uslišava zahteve ili želje vezane za putovanje i prepoznaje da li u datom trenutku govori vozač ili suvozač. Glasovno kontrolisana interakcija na kružnom OLED displeju ima oblik animacije koja sadrži grafičke elemente, tipografiju i avatar. Što se tiče ekrana, vozači mogu da biraju između „MINI” – stilizovane vizualacije MINI-ja – i opciono MINI asistenta poznatog kao „Spike.

MINI CONNECTED BASE

VAŠ MINI VOZILO SA PAMETNIM INOVACIJAMA.

Unapredite svoje putovanje pomoću MINI-jevih pametnih funkcija. Vaš MINI se već isporučuje sa puno pametnih standardnih funkcija, kao što je MINI Navigacija, koja vam uvek obezbeđuje najnovije mape i podatke o saobraćaju, ali i daljinske usluge, kojim kontrolišete svoj MINI preko MINI aplikacije. Iskusite besprekornu povezanost i redefinišite svoju vožnju uz  MINI - gde se inovacija susreće sa putem.

MINI digitalno iskustvo - connected base

MINI CONNECTED PAKET

TRAŽITE JOŠ BOLJE DIGITALNO ISKUSTVO?

U kombinaciji sa opcionim MINI Connected paketom, imate pristup sve većem spektru praktičnih funkcija i zabavnih aplikacija, uključujući opcije za igre, muziku i video strimovanje. MINI Navigacija se unapređuje sve većim brojem funkcija koje vam olakšavaju život tokom svakodnevne vožnje, a možete se radovati i digitalnom avataru pod nazivom „Spike“" u okviru MINI Inteligentnog ličnog asistanta.

MINI CONNECTED NADOGRADNJE

NADOGRADITE VAŠE MINI ISKUSTVO.

Otkrijte nove dimenzije vožnje uz poboljšano MINI Connected iskustvo. Naše MINI Connected nadogradnje olakšavaju svako putovanje sa istaknutim funkcijama kao što su Driving Assistant Plus (Pomoćnik za vožnju plus) ili pomoćnik za duga svetla.

OSTALE DIGITALNE USLUGE

VIŠE, JOŠ VIŠE, NAJVIŠE.

ISKUSITE MINI APLIKACIJU.

Povežite se sa svojim MINI vozilom više nego ikada uz MINI aplikaciju. Uđite u svet veza i pogodnosti sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme koristeći svoj pametni telefon. Njegov moderan dizajn, intuitivan rad i širok spektar funkcija čine ga lakim za upotrebu i omogućavaju vam da uživate u bezbrižnoj mobilnosti – bilo kada i bilo gde.

MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - mini aplikacija
MINI digitalno iskustvo - digitalni ključ

Digital Key Plus (Digitalni ključ plus).

Sada možete da otvorite svoj MINI time što ste mu se samo približili. Opcioni Digitalni ključ Plus koristi ultra-širokopojasnu (UVB) tehnologiju sa visokim bezbednosnim standardom i radi na isti način kao i tradicionalni privezak za ključeve. Dakle, ako ste u blizini, a vaš kompatibilan telefon je u vašem džepu ili torbi, vaš MINI se automatski otključava – a zatim ponovo zaključava kada izađete.

Nekoliko činjenica zbog kojih će vam se svideti MINI Digitalni ključ plus: 

  • Koristi se preko iOS i Android pametnih telefona, kao i preko vašeg Apple Watch TM-u uz MINI ID
  • Možete pokrenuti motor bez vađenja uređaja iz džepa ili drugog rukovanja
  • Imate mogućnost da delite ključ sa do još pet osoba – i opciju ograničavanja funkcija vozila kao što su ubrzanje ili maksimalna brzina
  • Ključne funkcije su dostupne čak i kada je baterija prazna i bez internet veze

DALJINSKO AŽURIRANJE SOFTVERA.

Ažuriranje vašeg MINI-ja.

Imate mogućnost da primate besplatna bežična ažuriranja softvera i poboljšanja za svoj MINI. A u zavisnosti od zemlje, modela vozila, opreme i stanja vozila, najverovatnije ćete imati pravo da redovno dobijate dodatne nove funkcije ili funkcionalna poboljšanja.

FAQ.

MINI ID I PERSONALIZACIJA.

Kliknite na sliku profila u donjem desnom uglu centralnog ekrana, a zatim skenirajte QR kod u delu „Prijava pomoću MINI ID-a“ pomoću kamere pametnog telefona ili čitača QR kodova. Ako ste se već prijavili preko MINI aplikacije, MINI ID se automatski prenosi na vaš MINI i vozilo se automatski dodaje vašoj MINI aplikaciji. Ako niste, bićete preusmereni na veb lokaciju, a kada se prijavite/registrujete, bićete automatski prijavljeni u vozilu. Zatim možete da povežete svoj ključ i digitalni ključ sa svojim MINI ID-om u meniju pod „MINI ID” – „Podešavanja” – „Prepoznavanje vozača”. Tada ćete automatski biti lično dočekani kada otključate svoj MINI pomoću povezanog ključa i moći ćete da pronađete svoja lična podešavanja kao što su najnovija odredišta za navigaciju, omiljene radio stanice, itd.

Nakon što se prijavite u vozilu sa MINI ID-om, vozilo se automatski dodaje u MINI aplikaciju. Ovo obezbeđuje pristup svim funkcijama vozila, kao što su favoriti sačuvani u meniju za brzi pristup („Pojas sa alatkama“, Eng: Toolbelt), pristup nedavnim odredištima, itd. Pored toga, lična podešavanja vozila, poput onih za navigaciju, podrška vozaču, kontrolu klime ili medijskog sadžaja, sačuvana su u MINI profilu i mogu se sinhronizovati sa drugim vozilima sa MINI Operativnim sistemom 9. Pored toga, prijavljeni korisnici imaju mogućnost da primaju i lične preporuke od MINI Inteligentnog ličnog asistenta.

Do sedam korisnika se može prijaviti na jedno vozilo sa MINI ID-om. Prvi korisnik koji je uspešno dodao MINI vozilo u MINI aplikaciju automatski postaje glavni korisnik. Svi ostali korisnici su sukorisnici. Glavni korisnik ima posebna prava. On/ona može da ažurira preko MINI Connected, podesi digitalni ključ i deli ga sa drugim korisnicima, upravlja sukorisnicima i prilagodi dalja podešavanja menija.

MINI Connected.

Sa paketom MINI Connected Base kao delom standardne opreme, možete da koristite osnovne MINI inteligentne lične asistente i funkcije MINI Navigacije, kao i daljinske usluge u svom MINI-ju sa Operativnim sistemom 9. Apple CarPlay, Android Auto i Amazon Alexa Car Integration su takođe uključeni kao standardna oprema MINI Operativnog sistema 9. U zavisnosti od zemlje isporuke, modela i opreme, možete kupiti opcione funkcije vozila kao „MINI Connected Upgrades“, odnosno MINI Connected ažuriranja, retrospektivno iz MINI Connected prodavnice i instalirati ih u svoje vozilo bežično. Redovna MINI daljinska ažuriranja softvera održavaju vaš MINI sa Operativnim sistemom 9 u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima.
U kombinaciji sa opcionim „MINI Connected paketom“, vaš MINI sa Operativnim sistemom 9 vam daje pristup proširenoj MINI Connected prodavnici sa sve većim spektrom aplikacija nezavisnih proizvođača. MINI Connected paket uključuje aplikacije specifične za zemlju u pogledu muzike, podkastova, vesti i igrice u kolima. MINI Connected paket takođe proširuje funkcije MINI Inteligentnog ličnog asistenta dodatnom vizualizacijom „Spike“ avatara. Proširene funkcije MINI Navigacije uključuju informacije o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) sa prikazom čitave mape u boji (čak i bez aktiviranog navođenja rute), 3D prikazom zgrada i znamenitosti, realističnom vizuelizacijom navođenja trake na složenim izlazima i raskrsnicama i dodatnim, dinamičkim informacijama za posebne destinacije u odabranim kategorijama. Molimo vas da obratite pažnju na sledeće: Opseg funkcija i sadržaja mapa koje nudi MINI Navigacija može se razlikovati u zavisnosti od zemlje isporuke.
Da, besplatni probni period počinje nakon što se prijavite i povežete sa svojim novim vozilom pomoću MINI ID-a. Trajanje ovog perioda može da varira u zavisnosti od zemlje isporuke. Dodatne informacije o dostupnim uslugama i aplikacijama, kao i cenama i trajanju MINI Connected paketa, mogu se pronaći za MINI modele sa Operativnim sistemom 9 u MINI Connected prodavnici, u vozilu ili na mreži.
Da, MINI Connected paket u vašem MINI-ju sa Operativnim sistemom 9 vam omogućava da koristite sve aplikacije iz MINI Connected prodavnice preko SIM kartice ugrađene u vaš MINI bez ikakvih ograničenja. Molimo vas da obratite pažnju na sledeće: Postoji mogućnost da ćete imati dodatne troškove prilikom kupovine preko aplikacije.

Uz MINI Connected paket, možete proširiti standardne funkcije svog MINI-ja sa Operativnim sistemom 9 i preuzeti dodatne aplikacije za vozilo iz MINI Connected prodavnice. Dodatne informacije o dostupnim uslugama i aplikacijama, kao i cenama i trajanju MINI Connected paketa, mogu se pronaći za MINI modele sa Operativnim sistemom 9 u MINI Connected prodavnici, u vozilu ili na mreži.

Da, u svom MINI-ju sa Operativnim sistemom 9 imate mogućnost da prikazujete i upravljate aplikacijama pametnog telefona povezanog pomoću Android Auto ili Apple CarPlay-a preko centralnog instrumenta („MINI Interakciona jedinica“).
Da, redovno daljinsko ažuranje softvera obezbeđuje vašem MINI-ju kvalitetna poboljšanja. A u zavisnosti od zemlje isporuke, modela i opreme, dodaju se nove funkcije ili funkcionalna poboljšanja – besplatno i bežično. Kada daljinsko ažuriranje softvera bude dostupna za vaše vozilo, dobićete obaveštenje preko MINI aplikacije na vašem pametnom telefonu i na centralnom instrumentu („MINI Interakcionoj jedinici“) vašeg vozila.

MINI APLIKACIJA.

Sa MINI aplikacijom možete koristiti sledeće funkcije: pronalaženje vozila, provera statusa vozila, zaključavanje/otključavanje vrata, aktiviranje daljinskog 3D prikaza, aktiviranje kontrole klimatizacije/ventilacije, podešavanje kontrole klime i/ili punjenja pre polaska i aktiviranje spoljašnjih svetla ili zvučne signalizacije. Takođe možete da podesite digitalni ključ, otpremite ličnu sliku za lični režim kao deo MINI Experience režima i analizirate svoja prethodna putovanja. Opseg funkcija i funkcionalnosti može da varira u zavisnosti od zemlje, modela, datuma proizvodnje, verzije softvera i opcione opreme rezervisane za vaš MINI.

DIGITALNI KLJUČ.

Digitalni ključ plus je digitalni ključ vozila na vašem kompatibilnom pametnom telefonu (iOS ili Android) ili Apple Watch-u koji vam omogućava da jednostavno i bezbedno otključate ili zaključate i pokrenete svoj novi MINI bez potrebe da vadite uređaj iz džepa. Digitalni ključ plus je dostupan kao opciona oprema uz „Comfort Access“ (SA 322) u kombinaciji sa „Teleservices“ (6AE). Koristeći „Ultra-širokopojasnu“ (UWB) radio tehnologiju, vaš MINI prepoznaje odakle se približavate i koliko ste daleko. Čim ste udaljeni oko tri metra, vaš MINI počinje da se budi i to signalizira scenarijem dobrodošlice koristeći osvetljenje spolja i iznutra. Tokom ukrcavanja, lična podešavanja se učitavaju u vaš profil vozača (MINI ID), a vaš pametni telefon se povezuje preko Bluetooth® uređaja. Ekran dobrodošlice na centralnom instrumentu („MINI Interakcionoj jedinici“) vas dočekuje sa ličnim pozdravom, predlozima za aktiviranje ili podešenim uslugama ili informacijama o funkcijama vozila ili dostupnim nadogradnjama. Molimo vas da obratite pažnju na sledeće: MINI Digitalni ključ sa ograničenim opsegom funkcija dostupan je kao alternativa, u zavisnosti od zemlje isporuke i mobilnog uređaja.
U zavisnosti od zemlje isporuke i mobilnog uređaja, možete otključati/zaključati i pokrenuti svoj MINI koristeći MINI Digitalni ključ plus ili MINI Digitalni ključ preko svog kompatibilnog pametnog telefona ili Apple Watch-a. Dok MINI Digitalni ključ plus prenosi podatke preko „Ultra-širokopojasne“ (UWB) radio tehnologije i Bluetooth®-a, vaše vozilo koristi bežični standard “Near Field Communication” (NFC), odnosno komunikaciju kratkog polja, prilikom upotrebe MINI Digitalnog ključa. Da biste otključali ili zaključali svoje vozilo MINI Digitalnim ključem, morate da držite mobilni uređaj uz kvaku na vratima. MINI Digitalni ključ plus automatski otključava vaše vozilo čim mu se približite, pokreće scenario dobrodošlice i aktivira sve funkcije pokretanja vozila. Sa MINI Digitalnim ključem, morate da stavite svoj mobilni uređaj u ležište za pametni telefon da biste pokrenuli motor. U kombinaciji sa MINI Digitalnim ključem plus, dovoljno je da se vaš mobilni uređaj nalazi u putničkom prostoru. Informacije o dostupnosti MINI Digitalnog ključa plus ili MINI Digitalnog ključa u određenoj zemlji isporuke i kompatibilnosti mobilnih uređaja možete pronaći u delu namenjenom za najčešče postavljena pitanja.
Da biste prvi put podesili digitalni ključ, potrebna su vam oba ključa vozila u putničkom prostoru i motor vašeg MINI-ja mora biti isključen. SIM kartica vašeg MINI-ja zahteva mobilnu vezu. Vaš mobilni uređaj mora biti kompatibilan sa MINI Digitalnim ključem plus (Ultra-širokopojasna tehnologija) ili MINI Digitalnim ključem (komunikacija kratkog polja), a vaš MINI mora biti dodat vašem MINI ID-u u MINI aplikaciji. Otvorite MINI aplikaciju i izaberite sledeće: „Vozilo“ (tab) > „Digitalni ključ plus“ > „Podesite Digitalni ključ“, i pratite uputstva preko MINI aplikacije i centralnog instrumenta u vašem MINI-ju. Digitalni ključ se čuva u novčanik aplikaciji vašeg pametnog telefona. Molimo vas da uzmete u obzir sledeće: Dostupnost i opseg funkcija digitalnog ključa može da varira u zavisnosti od zemlje isporuke, modela i opreme vašeg MINI-ja, kao i od modela i verzije softvera vašeg pametnog telefona. Informacije o dostupnosti MINI Digitalnog ključa plus ili MINI Digitalnog ključa za svaku zemlju isporuke i kompatibilnim mobilnim uređajima možete pronaći u delu namenjenom za najčešče postavljena pitanja.

Vaš digitalni ključ je bezbedno uskladišten na Secure Element-u vašeg pametnog telefona. Pored toga, obe tehnologije, komunikacija kratkog polja (NFC) i ultra širokopojasna (UWB), koriste se za određivanje neposredne blizine pošiljaoca i primaoca na način koji štiti od falsifikata..

Takođe možete da koristite svoj pametni telefon za otključavanje, zaključavanje i pokretanje kada uređaj treba da se napuni. Kada je baterija vašeg pametnog telefona izuzetno prazna, on prelazi u režim uštede energije. Uz odgovarajuća podešavanja, i dalje možete da ga koristite kao ključ nekoliko sati.

Kada se aktivira opcija deljenja ključa, sledeće funkcije su generalno ograničene: ubrzanje je smanjeno i maksimalna brzina je ograničena na oko 145 km/h. Pored toga, vozač ne može da deaktivira sisteme bezbednosti vozila kao što su DSC i DTC. Maksimalna jačina zvuka je smanjena na oko 65%.
Ključ kartica je NFC kartica koja deluje kao ključ vozila nezavisno od vašeg digitalnog ključa na pametnom telefonu. Dolazi deaktiviran sa vašim vozilom i može da se aktivira ili deaktivira po potrebi. Posebno je korisna ako je potrebno servisiranje ili je potrebno platiti usluge parkiranja. Ključ kartica se aktivira klasičnim ključem vozila ili aktivnim digitalnim ključem preko nosača pametnog telefona. Aktivnu ključ karticu nikada ne treba ostavljati u vozilu.

U zavisnosti od opreme u vašem MINI-ju, trenutno možete da koristite MINI Digitalni ključ plus na kompatibilnim Apple, Google i Samsung uređajima. MINI Digitalni ključ plus možete da koristite na kompatibilnim Apple i Google uređajima u sledećim zemljama: Albanija, Azerbejdžan, Australija, Bahrein, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Bugarska, Čile, Kostarika, Danska, Nemačka, Dominikanska Republika, Estonija, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Grčka, Gvadalupe, Hong Kong, Indija, Irak, Irska, Island, Italija, Japan, Jordan, Kanada, Katar, Kolumbija, Hrvatska, Kuvajt, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Makao, Malezija, Malta, Maroko, Martinik, Mauricijus, Meksiko, Crna Gora, Novi Zeland, Holandija, Severna Makedonija, Norveška, Oman, Austrija, Panama, Paragvaj, Peru, Filipini, Poljska, Portugal, Reunion, Rumunija, Saint Martin, Saudijska Arabija, Švedska, Švajcarska, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španija, Južna Koreja, Tajvan, Tajland, Češka Republika, Mađarska, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kipar. MINI Digitalni ključ plus možete da koristite na kompatibilnim Samsung uređajima u sledećim zemljama: Australija, Bahrein, Brazil, Danska, Nemačka, Finska, Francuska, Indija, Italija, Kanada, Katar, Kuvajt, Malezija, Norveška, Oman, Švedska, Švajcarska, Singapur, Španija, Južna Koreja, Tajvan, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, UK. Kompatibilni Apple uređaji: Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro Max/13/13 Pro Max/13 mini/12 Pro/12 Pro Max/12 mini/11 Pro Max/11/11 Pro Max sa iOS 15 ili novijom verzijom. Apple Watch Ultra/Serije 8/7/6 sa watchOS 8 ili novijom verzijom. Kompatibilni Google uređaji: Google Pixel 7 Pro/6 Pro/Fold sa Android 13 ili novijom verzijom. Kompatibilni Samsung uređaji: Samsung Galaxy S23+/S23 Ultra/S22+/S22 Ultra*/S21+/S21 Ultra/Z Fold4/Z Fold3/Z Fold2/Please note20 Ultra sa Android 13 ili novijom verzijom. *Uređaj je generalno kompatibilan sa MINI Digitalnim ključem plus, ali može zahtevati posebno pozicioniranje u ležištu zbog svoje veličine i oblika. Ovako položen, uređaj bi trebalo da radi ispravno, ali MINI ne garantuje funkcionalnost i ne pruža nikakvu podršku u tom pogledu. Imajte na umu sledeće: Možete saznati više o dostupnosti MINI Digitalnog ključa plus u vašem MINI-ju preko MINI aplikacije. „Ultra-širokopojasna“ (UWB) radio tehnologija nije zakonski dozvoljena u nekim zemljama isporuke. U ovim slučajevima, MINI Digitalni ključ plus koristi bežični standard „Near Field Communication“ (NFC), odnosno komunikaciju kratkog polja. Da biste otključali ili zaključali svoj MINI putem NFC-a, morate da držite pametni telefon uz spoljnu kvaku na vratima.

U zavisnosti od opreme u vašem MINI vozilo, trenutno možete da koristite MINI Digitalni ključ na kompatibilnim Apple, Google, Samsung, OnePlus, Oppo i Xiaomi uređajima. MINI Digitalni ključ možete da koristite na kompatibilnim Apple, Google, OnePlus, Oppo i Xiaomi uređajima u sledećim zemljama: Albanija, Azerbejdžan, Australija, Bahrein, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Bugarska, Čile, Kostarika, Obala Slonovače, Danska, Nemačka, Dominikanska Republika, Estonija, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Grčka, Gvadalup, Gvatemala, Hong Kong, Indija, Irak, Irska, Island, Izrael, Italija, Japan, Jordan, Kanada, Katar, Kolumbija, Hrvatska, Kuvajt, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Makao, Malezija, Malta, Maroko, Martinik, Mauricijus, Meksiko, Crna Gora, Novi Zeland, Holandija, Severna Makedonija, Norveška, Oman, Austrija, Panama, Paragvaj, Peru, Filipini, Poljska, Portugal, Reunion, Rumunija, Rusija, Sveti Martin, Saudijska Arabija, Švedska, Švajcarska, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španija, Južna Koreja, Tajvan, Tajland, Češka Republika, Ukrajina, Mađarska, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kipar. MINI Digitalni ključ možete da koristite na kompatibilnim Samsung uređajima u sledećim zemljama: Australija, Bahrein, Brazil, Danska, Nemačka, Finska, Francuska, Indija, Italija, Kanada, Katar, Kuvajt, Malezija, Norveška, Oman, Švedska, Švajcarska, Singapur, Španija, Južna Afrika, Južna Koreja, Tajvan, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, UK. Kompatibilni Apple uređaji: Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro Max/13/13 Pro/13 Pro Max/13 mini/12 Pro/12 Pro Max/12 mini/11 Pro/11 Pro Max/SE (3. gen.)/XS/XS Max/XR sa iOS 13.6 ili novijom verzijom. Apple Watch Ultra/Serije 8/7/6/5/SE (2. gen)/SE (1. gen.) sa watchOS 6.2.8 ili novijom verzijom. Kompatibilni Google uređaji: Google Pixel 8/7/7A/7 Pro/6/6A/6 Pro/Fold sa Android 13 ili novijom verzijom. Kompatibilni Samsung uređaji: Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE/S22/S22+/S22 Ultra*/S21/S21 Ultra/S21 FE/S20/S20+/S20 Ultra/Z Fold4/Z Fold3/Z Fold2/Z Flip5/Z Flip4/Z Flip3/Z Flip 5G/Please note20/Please note20 Ultra sa Android 13 ili novijom verzijom. Kompatibilni OnePlus uređaji: OnePlus 11*/Open sa Android 13 ili novijom verzijom. Kompatibilni Oppo uređaji: Oppo Find N3/Find N3 Flip sa Android 13 ili novijom verzijom. Kompatibilni Xiamo uređaji: Xiaomi 13/13 Pro/12/12 Pro sa Android 13 ili novijom verzijom. *Uređaj je generalno kompatibilan sa MINI Digitalnim ključem, ali može zahtevati posebno pozicioniranje u ležištu zbog svoje veličine i oblika. Ovako položen, uređaj bi trebalo da radi ispravno, ali MINI ne garantuje funkcionalnost i ne pruža nikakvu podršku u tom pogledu. Imajte na umu sledeće: Za više informacija o dostupnosti MINI Digitalnog ključa u vašem MINI-ju, pogledajte MINI aplikaciju..