MINI Original usluge popravke - Mini karoserija i farbara MINI Original usluge popravke - Mini karoserija i farbara

DOBRO DOŠLI KOD STRUČNJAKA.

MINI OVLAŠĆENE AUTOMEHANIČARSKE RADIONICE I FARBARE.

Vaš MINI je original – mi se brinemo da to tako i ostane.


Veća nesreća ili samo mala ogrebotina na farbi? Neke neželjene mrlje? Vašem enterijeru je potrebna ljubav? Pa, neke avanture mogu ostaviti tragove. Ali ne brinite, vaša MINI porodica je tu da sve popravi. A s obzirom da ne bismo pravili kompromise po pitanju estetike i bezbednosti, ne očekujemo to ni od vas.


Naši stručnjaci u MINI ovlašćenim automehaničarskom radionicima i farbarama poznaju vaš MINI iznutra i vratiće ga u prvobitno stanje u skladu sa najvišim MINI standardima – doprinoseći ne samo zadržavanju vrednosti vašeg MINI-ja, već i istinskoj zabavi u vožnji.

MINI Original usluge popravke - Mini automehaničarska radionica i farbara zamena točkova MINI Original usluge popravke - Mini automehaničarska radionica i farbara zamena točkova

UČINIĆEMO DA VAŠ MINI PONOVNO ZASIJA.

MINI POPRAVKE KAROSERIJE I FARBE.

Bilo da se radi o manjoj neravnini ili većoj nesreći, postaraćemo se da ponovo krenete na put bezbedno i u savršenom stanju. Sve popravke se izvode prema najvišim standardima kvaliteta, uz tehničku ekspertizu i najsavremenije tehnologije popravke kako bi se osiguralo da vaš MINI ostane originalan i zadrži svoju vrednost.
MINI hečbek sa 3 vrata u vulkansko narandžastoj boji sa srećnom ženom koja sedi u prtljažniku MINI hečbek sa 3 vrata u vulkansko narandžastoj boji sa srećnom ženom koja sedi u prtljažniku

ZADRŽITE SVOJ MINI U ORIGINALNOM STANJU.

MINI ORIGINALNI DELOVI.

MINI originalni delovi su pažljivo razvijeni, ispitani i proizvedeni kroz najsloženije procese. Dizajnirani posebno za vašu marku i model, svaki deo obezbeđuje optimalno pristajanje i perfektne performanse, održava integritet vašeg MINI-ja i pomaže u održavanju vrednosti. Održavajte svoj MINI u formi – neka ostane originalan. Sa MINI Originalnim delovima.
Mini hečbek sa 3 vrata sa ludo plavom metalik bojom Mini hečbek sa 3 vrata sa ludo plavom metalik bojom

LUDA BOJA, NANETA PERFEKTNO.

MINI OVLAŠĆENE AUTOMEHANIČARSKE RADIONICE I FARBARE.

Možete verovati osoblju naših MINI ovlašćenih automehaničarskih radionica i farbara da će izvršiti popravke na vašem MINI-ju prema najvišim standardima kvaliteta. Naši tehničari će vratiti vaš MINI u formu i ponovo na put, što je pre moguće. Naš ekološki ColorSistem ne samo da daje rezultat koji je identičan vašoj originalnoj boji boje – on takođe igra svoju ulogu u zaštiti životne sredine. A kada je u pitanju složena višebojna boja, bolje je da ne pravite kompromise – naši visoko specijalizovani i obučeni stručnjaci posvećeni su vraćanju punog MINI sjaja.