DIMENZIJE

KOMPAKTAN I ELEKTRIČAN.

Vaš savršeni MINI je udaljen samo nekoliko klikova, ali mi želimo da vam pomognemo da izaberete model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ključni faktor koji se često zanemaruje kada se neko odlučuje za vozilo su njegove dimenzije. Poznavanje tačnih mera je ključno. Ovaj vodič je dizajniran da vam omogući da otkrijete više o potpuno električnom MINI Cooper-u i da vam pruži neke razloge zašto je ove stvari dobro znati.

MINI All-Electirc – tri četvrtine – dimenzije MINI All-Electirc – tri četvrtine – dimenzije MINI All-Electirc – tri četvrtine – dimenzije
MINI potpuno električni - dimenzije -  parkinzi i garaže

PARKINZI I GARAŽE.

Ako posedujete garažu, želite da budete sigurni da će se vaš MINI pravilno uklopiti u prostor koji imate. Svakako, nisu sve garaže iste veličine. Novi potpuno električni MINI Cooper je dugačak 3.858 mm (Cooper S, 4.036 mm), ima širinu od 1.928 mm (kod bočnih retrovizora) i visinu od 1.460 mm.

10,8 M RADIJUS OKRETANJA.

Prečnik okretanja automobila je minimalni prostor koji mu je potreban za kružno skretanje (tj. polukružno skretanje). Novi potpuno električni MINI Cooper ima radijus okretanja od 10,8 m, tako da uprkos dodatnom prostoru i dalje nudi okretno manevrisanje gradskim ulicama i gustim saobraćajem, a njegova odlična vidljivost vam omogućava da tačno znate gde su mu najdalje tačke.

MINI potpuno električni – dimenzije – radijus okretanja
MINI potpuno električni – dimenzije – točkovi i felne

16-18-INČNI ALU TOČKOVI.

Naš asortiman elegantnih ili sportskih aluminijumskih točkova od 16-18-inča će uveliko poboljšati vašu vožnju i dati vašem novom potpuno električnom MINI Cooper-u veoma individualan izgled. Samo izaberite performanse vašeg motora i mi ćemo vam ponuditi izbor odgovarajućih zimskih i letnjih točkova.

Veličina točka je subjektivna jer zaista zavisi od vašeg ukusa kada je u pitanju dizajn, kao i vaših prioriteta. Međutim, ako vozite po neravnim putevima, i 16" i 18-inčni" točkovi će vam omogućiti glatku vožnju. 18-Inčni" točkovi izgledaju fantastično, ali njihova malo veća težina može uticati na potrošnju goriva. Zašto ne pitate svog omiljenog MINI prodavca za više informacija – i eventualno možete da rezervišete jednu ili dve probne vožnje da biste videli i osetili razliku?