Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.

DODAJTE PRIČE.

Priče su izvor svih sjajnih razgovora. Zato samo napred, dodajte ih što više možete svom životu. Idite tamo gde niste bili. Ostavite grad za sobom. Ispraznite um. Dodajte avanture. Dodajte prijatelje. Dodajte uspomene i dodajte značenje. A kada se vratite, ispričajte svoju priču. MINI COUNTRYMAN. DODAJTE SVOJE PRIČE.

DODAJTE NOVE PREDELE.

Da biste otkrili nove horizonte, morate putovati drumovima kojima se ređe ide. Poznata režiserka Lisa Ganing je skrenula sa utabane staze i vratila se sa fascinantnim slikama koje ujedinjuju dva naizgled suprotstavljena sveta: grad i seoske predele. Predstavlja ih novi MINI Countryman ALL4.

MINI Countryman meko terensko upravljanje.

KOD KUĆE VAN UTABANE STAZE.

MINI Countryman se odlično vlada na drumu, čak i ako drum pravite usput. Zato se odvažite i skrenite sa najčešće korišćenog asfalta i otkrijte Countrymanovu pravu terensku prirodu.

ALL4.

Zadržite kontrolu bez obzira na uslove. Pogonski sistem na sva četiri točka dinamično distribuira snagu između prednje i zadnje osovine. U zavisnosti od vašeg stila vožnje i vašeg prianjanja uz drum, ALL4 sa pogonom na sva četiri točka kalkuliše optimalni obrtni momenat za svaki točak. U ekstremnim situacijama, sav obrtni momenat motora može biti usmeren na zadnju osovinu, pomažući vam da uz pomoć snage nađete izlaz i iz najteže situacije.

MINI KLUPA ZA PIKNIK.

Izbacite opcionu MINI klupu za piknik ispod nosećeg poda. Ova meka klupa za dvoje zaštićena je od prljavštine sa odbojnika, tako da možete ostati čisti dok sedite i odmarate se od lunjanja po seoskim predelima.

MINI Countryman ALL4 Opticčki spoljni paket - Sportski aspekt.

MINI ALL4 Optički spoljni paket.

Skrenite svojim novim MINI Countrymanom sa druma, ali sa stilom. Opcioni MINI ALL4 Optički spoljni paket obuhvata crne elemente branika u visokom sjaju, srebrne štitnike donjeg stroja i krovne šine sa srebrnim bočnim ispustima.

MINI Countryman grubi dizajn - Sportski aspekt.

GRUBI DIZAJN.

Zreo. Odrastao. Ogrubeo. Novi MINI Countryman je sportsko vozilo u našem dometu i kao takvo, prepoznatljivo kao MINI. Usklađivanjem muževnih proporcija sa istraživačkim stavom, stvorili smo svestrani automobil koji se savršeno uklapa u gradske ulice i neistražene seoske puteve.

MINI Countryman Polukomandni položaj sedišta - Sportski aspekt.

POLUKOMANDNI POLOŽAJ SEDIŠTA.

Preuzmite komandu nad drumom. Uzdignuta sedišta MINI Countrymana daju vam jasan pogled na okolni saobraćaj i teren pred vama kada sa druma skrenete na teren.

 

 

 

DODAJTE PROSTOR.

Sloboda podrazumeva dovoljno prostora za kretanje. Pođite na inspirativno putovanje kroz nepregledna prostranstva. U produkciji međunarodno slavne režiserke Lise Ganing i prezentaciji pomoću novog, prostranog MINI Countrymana.

MESTA ZA PETORO.

Naš najsvestraniji MINI do danas privlači veliku publiku. Prostrana, vrhunska sedišta namenjena su za petoro odraslih sa još više prostora za noge, tako da i najviši putnici mogu udobno da se protegnu pozadi.***

MINI Countryman zapremina  prtljažnika -VELIČINA.

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA.

Ovaj prtljažnik je napravljen za pakovanje. Prostrani zadnji deo novog MINI Countrymana je vaš dom za beskrajne mogućnosti, od gradskih putovanja do bekstva na selo.

MINI Countryman varijabilna zadnja sedišta - VELIČINA.

VARIJABILNA ZADNJA SEDIŠTA.

Da li će se komotno smestiti troje odraslih ili će se dodati malo litraže ionako velikom prostoru prtljažnika, preklopna zadnja sedišta nude beskrajne mogućnosti. Pomerite ih unazad za i do 13 centimetara dodatnog prostora za noge, spustite podeljene na 40/20/40 ili iskoristite prednost podužnog prilagođavanja sedišta (podela 60/40) - to je samo nekoliko mogućnosti da se stvori željeni prostor za vaše prijatelje, stvari ili oboje.

DODAJTE SUPSTANCU.

Fizičke senzacije generišu moćne emocije. Filmska umetnica Lisa Ganing koristi oštro oko za detalje kako bi otkrila zbog čega nas neke stvari dotiču više nego druge. U prezentaciji kroz novi MINI Countryman sa enterijerom punim opipljivo superiornih materijala.

MINI Countryman električno podešavanje sedišta - SUPSTANCA.

ELEKTRIČNO PODEŠAVANJE SEDIŠTA.

Naslonite se i raskomotite sa opcionim električnim podešavanjem sedišta. Sačuvajte do dva prethodno nameštena položaja tako da se postavke bez ikakvog napora mogu menjati između dva vozača.

MINI Countryman stilovi osvetljenog enterijera - SUPSTANCA.

STILOVI OSVETLJENOG ENTERIJERA.

Kada sunce ne sija jarko kroz vaš prozor, MINI Countryman će vam popraviti raspoloženje suptilnim, toplim sjajem, zahvaljujući kabini osvetljenoj otpozadi tako da njene površine dobijaju boje ambijentnog svetla.

SUPERIORNI KVALITET MATERIJALA.

Okružite se onim najboljim u vrhunskom enterijeru novog MINI Countrymana. Zavalite se u kožu sa najboljom teksturom na opcionim MINI Yours salonskim sedištima ili klizite rukama po površinama table za instrumente mekim na dodir. Sa tako mnogo opcija, nema smisla izbegavati razmaženost.***

MINI Countryman plug-in hIbrid 3/4 spreda

DODAJTE ELEKTRIKU.

Novi MINI Countryman plug-in hibrid kombinuje svakodnevnu upotrebu i spremnost na prevaljivanje velikih udaljenosti u jednom energičnom paketu. Vozite lokalno CO2 neutralni kada pređete na električne režime vožnje. Doživite ubrzanje kao u modelu MINI Cooper S kada motor sa unutrašnjim sagorevanjem dobije e-podsticaj. Uživajte u prostoru i svestranosti koja gotovo odgovara svakom MINI Countrymanu sa konvencionalnim pogonom. Iskoristite na najbolji način koristi od oba pogona kao i električnu ALL4 funkcionalnost. A sa električnim dometom do 40 km i ukupnim dometom do 550 km, potrošnjom goriva od 2,1 l/100km (kombinovano) i emisijama CO2 od 49 g/km (kombinovano)**, nema granica za to kuda sve možete otići u MINI Countryman plug-in hibridu. Na raspolaganju od 2017.

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Ono najvažnije u svakom MINIJU jeste vi. Zato inteligentne funkcije pomaganja u vožnji delaju čak i pre nego dođe do udara, starajući se za to da vaša bezbednost bude prioritet broj jedan.

MINI Countryman električna kočnica za parkiranje - BEZBEDNOST.

STANITE. I KRENITE.

Bilo da ste parkirani, krećete uzbrdo ili vozite u stani-kreni saobraćaju, sa električnom kočnicom za parkiranje vaš MINI nikada ne kreće ako vi to ne želite. Aktivirajte je ili otpustite jednostavnim pritiskom na dugme.

MINI Countryman runflat gume - BEZBEDNOST.

RUNFLAT GUME.

Sa opcionim MINI runflat gumama, bušenje neće za posledicu imati izduvanu gumu. Runflat tehnologija vam omogućava da nastavite da vozite na probušenoj gumi brzinom do 80 km/h. Ojačani bočni zidovi su napravljeni od gume otporne na toplotu, sa specijalnom geometrijom rubova koja sprečava da guma bez pritiska spadne, čak i u krivinama.

MINI Countramyn pomoćnik u vožnji - BEZBEDNOST.

POMOĆNIK U VOŽNJI.

Uvek znajte šta vas čeka sa opcionim MINI paketom pomoćnika u vožnji. Sistem upozorenja na čeoni sudar pomaže da se spreče nesreće tako što vas upozorava ako je razlika u brzini između vašeg MINIJA i saobraćaja pred vama prevelika, ili ako su kola ispred vas preblizu. On priprema kočnice za bržu reakciju i manju dužinu kočenja ukoliko iznenada dođe do potrebe za tim. Sistem za ublažavanje sudara u gradu predupređuje iznenadne promene u brzini urbanog saobraćaja i u skladu sa tim usporava vozilo. Čak i ako ste na trenutak rastrojeni, novi MINI to nikada nije.

KOJI JE MINI ZA VAS?

Pronađite onaj MINI Countryman koji odgovara vašem stilu. Evo nekoliko predloga koji će vam podstaći inspiraciju i ubrzati rad srca.

MINI Countryman - heroj country.

PRIČA POČINJE GDE PUT PRESTAJE.

Potpuno svestran, spreman da istražuje seoske puteve, divljinu ili čak i urbanu džunglu.

MINI Countryman 19" točkovi od lake legure u stilu Edge Spoke - SEOSKI PREDELI.

19" TOČKOVI OD LAKE LEGURE U STILU EDGE SPOKE.

Vladajte gradskim ulicama i okružnim putevima sa ovim sjajnim opcionim 19” točkovima od lake legure u stilu Edge Spoke.

MINI Countryman ALL4 spoljni optički paket - SEOSKI PREDELI.

MINI ALL4 SPOLJNI OPTIČKI PAKET.

Dodatno pojačajte terenski faktor svog MINI Countrymana. Sa ovim paketom, dodajete crne elemente branika u visokom sjaju i srebrne zaštitne pragove donjeg stroja, kao i krovne šine sa srebrnim izbočinama sa strane.

MINI Countryman klupa za piknik - SEOSKI PREDELI.

MINI KLUPA ZA PIKNIK.

Koliko god vi to želeli, ne možete večito da vozite. Zato samo izaberite savršeno mesto za pauzu, izvucite MINI klupu za piknik is prtljažnika i uživajte u pejzažu.

MINI Countryman profesionalni navigacioni sistem - SEOSKI PREDELI.

PROFESIONALNI NAVIGACIONI SISTEM.

Možete izgubiti tok misli, ali nikada put. Sa ovim najsavremenijim navigacionim sistemom, uvek tačno znate kuda idete.

MINI Countryman krovne šine - SEOSKI PREDELI.

KROVNE ŠINE.

Praktične krovne šine mogu da ponesu dodatke poput krovnog nosača prtljaga koji pripremate za vreme puta na selo za svaku priliku. Krovne šine su uvek spojene sa srebrnim izbočinama sa strane kako bi se dobio dodatni utisak terenskog dizajna.

MINI Countryman - heroj GRAD.

MESTA ZA AVANTURISTE.

Sa ekstremno fleksibilnim unutrašnjim prostorom, imate dovoljno mesta da smestite zalihe za svaku vašu avanturu.

MINI Countryman laki otvarač - GRAD.

LAKI OTVARAČ.

Neka se vaš MINI Countryman pobrine za vas pomoću nadogradnje komfornog pristupa, automatskih zadnjih vrata i lakog otvarača. Samo pritisnite dugme na svom ključu, i poklopac će se automatski podići.

MINI Countryman kestenjasta boja karoserije - GRAD.

KESTENJASTA BOJA KAROSERIJE (JEDNOBOJNA).

Dobićete prirodni izgled pomoću ove tople kestenjaste boje karoserije.

MINI Countryman varijabilna zadnja sedišta - GRAD.

VARIJABILNA ZADNJA SEDIŠTA.

Pomerite zadnja sedišta unazad da biste dobili više prostora za noge, ili ih preklopite podeljena na 40/20/40 ili podesite podužno (podela 60/40) da biste stvorili željeni prostor za prijatelje, stvari ili oboje.

MINI Countryman priprema zadnjeg nosača - GRAD.

PRIPREMA ZADNJEG NOSAČA.

U slučaju da želite da ponesete više nego što prostrani MINI Countryman može da nosi unutra, uvek možete odlučiti da ugradite MINI zadnji nosač.

MINI Countryman paket Wired - GRAD.

PAKET WIRED.

Pristupite svetu preko ekrana od 8,8" osetljivog na dodir, uz podršku kontrolera. Upravljajte navigacionim sistemom i velikim izborom informacija i zabave brzo i lako pomoću dodirnog kontrolera na srednjoj konzoli.

MINI Countryman - heroj DIZAJN.

UDOBNOST JE NA PRVOM MESTU.

Vrhunski materijali, napredna tehnologija pa čak i osvetljenje za raspoloženje i atmosferu obezbeđuju to da budete okruženi kvalitetom i udobnošću.

MINI Countryman boja karoserije Lapisluxury Blue - DIZAJN.

BOJA MINI YOURS LAPISLUXURY BLUE.

Pokažite koliko stila imate ovom ekskluzivnom tamnoplavom bojom karoserije. Inspirisani pigmentima ultramarina, pronašli smo je u kamenu Lapis Lazuli usavršili najsnažniji plavi ton koji je ikada dobijen na karoseriji MINIJA.

MINI Countryman koža MINI Yours Lounge - DIZAJN.

KOŽNE PRESVLAKE MINI YOURS LOUNGE CARBON BLACK.

Raskomotite se u glatkoj koži ovih šik presvlaka, sa štepovima britanske zastave u koži Dinamika na zadnjoj strani naslona za glavu.

MINI Countryman Vaš MINI klavirski crni osvetljeni enterijer - DIZAJN.

MINI YOURS PIANO BLACK OSVETLJENI ENTERIJER.

Osvetljene Piano Black površine enterijera obasjavaju kabinu svim bojama koje želite u finim tankim prugama. Mada, pravi trkači najviše vole crvenu postavku.

MINI Countryman 19" zočkovi od lake legure Vaš MINI remek-delo - DIZAJN.

19" TOČKOVI OD LAKE LEGURE MINI YOURS MASTERPIECE.

Precizno uglačani spoljni krug naglašava veličinu točka a Dark Spectre siva boja mu daje ekskluzivnost. Iznad svega, trodimenzionalni dizajn sa devet žbica i sofisticiranom optikom povezuje jedinstveni izgled ovog kompleta.

MINI Countryman MINI Yours kožni volan - DIZAJN.

MINI YOURS KOŽNI VOLAN.

Neka vam vrhunski kvalitet novog MINI Countrymana bude pod dlanom ruke. Osetite dodir ručno šivene Walknappa kože na volanu sa žbicama naglašenim pomoću klavirski crnih površina u visokom sjaju.

MINI Countryman - heroj SPORT

SPREMNI ZA NEOČEKIVANO?

Jurite gradskim ulicama ili proždirete beskrajne planinske puteve? U ovom MINI-ju sa opcionim John Cooper Works Chili dodacima, imaćete u životu jednu nedoumicu manje. Sa ovoliko vozačkog uzbuđenja pod prstima, idealni put od tačke A do tačke B vodi preko tačke Z.

MINI Countryman JCW sportska sedišta koža dinamika - SPORT.

JOHN COOPER WORKS SPORTSKA SEDIŠTA KOŽA DINAMIKA CARBON BLACK.

Udobno i brzo skrećite u krivine. Sportska sedišta John Cooper Works vam – sasvim doslovno - čuvaju leđa.

MINI Countryman 19" točkovi od lake legure JCW course spoke - SPORT.

19" TOČKOVI OD LAKE LEGURE JOHN COOPER WORKS COURSE SPOKE.

Počastite sebe jakim 19” točkovima od lake legure John Cooper Works Course Spoke.

MINI Countryman JCW paket chili - SPORT.

JOHN COOPER WORKS PAKET CHILI.

Dodajte crvenu boju svom MINI Countrymanu u ovom paketu inspirisanom reli trkama.

MINI Countryman JCW paket za enterijer - SPORT.

JOHN COOPER WORKS PAKET ZA ENTERIJER.

Zauzmite vodeće mesto gde god krenete pomoću ovog paketa koji vaš enterijer pretvara u trkačku kabinu.

MINI Countryman JCW aerodinamični komplet - SPORT.

JOHN COOPER WORKS AERODINAMIČNI KOMPLET.

Vodovi za vazduh u prednjoj ploči, izražajni difuzor u zadnjem braniku i uvis postavljen krovni spojler pomažu vam da kontrolišete svu tu snagu.

MINI Countryman - heroj ELEKTRIKA.

ENERGIČNO PUTOVANJE.

Stuštite se do posla na električni pogon i umaknite vikendom iz grada - zahvaljujući sasvim novom MINI plug-in hibridnom motoru. Održiva vožnja je upravo postala zabavna.

MINI Countryman električna vožnja - ELEKTRIKA.

ELEKTRIČNA VOŽNJA.

Zahvaljujući sasvim novom eDrive Mode prekidaču, možete prelaziti u tri različita električna režima vožnje. Iskoristite prednost najefikasnije kombinacije električnog motora i benzinskog motora pomoću AUTO eDrive režima, častite se čisto električnom vožnjom brzinama do 120 km/h sa MAX eDrive režimom ili pustite da benzinski motor obavlja posao u režimu SAVE BATTERY tako da kasnije ponovo možete da se vratite električnoj vožnji. Samo izaberite režim koji najbolje odgovara vašim potrebama ili raspoloženju i krenite.

MINI Countryman eboost - ELEKTRIKA

EBOOST.

Čak i kada benzinski motor služi kao glavni izvor energije, električni motor će uskočiti kao podsticaj za bolje performanse. Kad oštro ubrzavate ili kad vam je potreban dodatni oslonac u krivinama, na primer.

MINI Countryman punjenje - ELEKTRIKA

PUNJENJE.

Možete dopuniti bateriju svog MINI Countryman plug-in hibrida korišćenjem konvencionalne kućne utičnice napona 230-volti ili posebnog zidnog punjača za električna kola. Pronaći ćete port za punjenje iza preklopnika na prednjem levom kućištu migavca.

MINI Countryman boja karoserije topljeno srebro - ELEKTRIKA.

BOJA KAROSERIJE TOPLJENO SREBRO.

Prekrijte svoj MINI Countryman plug-in hibrid ovom energičnom bojom karoserije.

MINI Countryman 18" točkovi od lake legure black pin spoke - ELEKTRIKA.

18" TOČKOVI OD LAKE LEGURE BLACK PIN SPOKE.

Zrače snagom kao i električni MINI koji nose. 18” točkovi od lake legure Black Pin Spoke emituju auru elegancije.

John Cooper Works

Prepustite se.

Više snage. Više ekskluzivnih poboljšanja. I više zabave. John Cooper Works modeli potomci su reli-legendi Džona Kupera i jednako su impresivni sada kao i kada su bili šampioni trkačkih staza.Ako tragate za uzbuđenjem kao i za ekskluzivnošću svog MINI-ja, ne tražite dalje.

MINI Countryman

UPOZNAJTE MINI PORODICU.

Countryman family
MINI Countryman
Snaga
kW [KS]
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Ubrzavanje.
s 0-100 [KM/H]
One
75 (102)
6,1, , 6.1
One D
85 (116)
4,6, , 4.6
Cooper
100 (136)
6, , 6.0
Cooper ALL4
100 (136)
6,5, , 6.5
Cooper D
110 (150)
4,8, , 4.8
Cooper D ALL4
110 (150)
5,3, , 5.3
Cooper S
141 (192)
6,5, , 6.5
Cooper S ALL4
141 (192)
7,3, , 7.3
Cooper SD
140 (190)
4,9, , 4.9
Cooper SD ALL4
140 (190)
5,2, , 5.2
Cooper S E ALL4
100 (136)
2,3, , 2.3
John Cooper Works
170 (231)
7,8, , 7.8