MINI Connected ažuriranje - uvod

MINI CONNECTED AŽURIRANJE

UNAPREDITE SVAKU SVOJU VOŽNJU.

Unapredite digitalno iskustvo u svom MINI-ju uz MINI Connected paket. Kombinacija poboljšanih navigacionih funkcija i aplikacija za vozila koje se mogu fleksibilno dodati vašem MINI-ju.

Ukoliko želite, moguće je unaprediti funkcije asistirane vožnje i parkiranja ili prosto učiniti svakodnevnu vožnju udobnijom. MINI Connected ažuiranja izvlače maksimum iz vašeg MINI-ja.

UKRATKO O DODATNIM PREDNOSTIMA.

U svakom trenutku – aktivirajte ili nadogradite nove funkcije u svom MINI-ju tačno kada ih želite.

Fleksibilno -  uživajte u periodima rezervacije koji odgovaraju vašim potrebama.

Praktično - dodajte funkcije lako i praktično preko MINI aplikacije.

Intuitivno - aktivacija je jednostavna i vrši se preko vašeg MINI ID-a.

MINI CONNECTED PAKET

ŽELITE DODATNU POVEZANOST?

MINI connected ažuriranja - lični asistent

MINI Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent).

MINI-jev Inteligentni lični asistent vam omogućava glasovnu interakciju sa vašim MINI vozilom. Stilizovani „MINI“ obezbeđuje interakciju i preko kružnog OLED ekrana. Ako tražite još jedinstveniju vizualizaciju, „Spike“ će biti tu za vas.

MINI NAVIGACIJA.

Poboljšajte opseg MINI Navigacije sa privlačnom opcijom vizuelizacije koja sadrži 3D zgrade i znamenitosti. Budite praktičniji dok putujete do svog odredišta uz proširene informacije o interesantnim mestima i parkiralištima.

MINI connected ažuriranja - navigacija
MINI connected ažuriranja - airconsole

AIRCONSOLE IGRICE.

Tehnologija AirConsole je nova u našim MINI modelima i uspostavlja jedinstveni oblik iskustva igranja igrica u automobilu. AirConsole igrice su trenutno dostupne bežično i kontrolišu se preko pametnog telefona u kombinaciji sa MINI Interativnom jedinicom. Ova postavka znači da više igrača – uključujući i putnike pozadi – može da igra ležerne igrice preko AirConsole aplikacije kada vozilo miruje. Dostupne su trkačke i sportske igrice, kvizovi opšteg znanja, muzički kvizovi, kao i simulacije, strategije, platforme i slagalice. Portfolio dostupnih igara se stalno razvija.

DRUGE APLIKACIJE.

Lako pristupite svim svojim omiljenim aplikacijama za &muziku, igre, vesti i video strimovanje. Aplikacije su savršeno integrisane u kružni OLED ekran vašeg MINI-ja, pri čemu će se broj aplikacija stalno povećavati.

MINI connected ažuriranje - mini aplikacije

MINI CONNECTED AŽURIRANJE

AŽURIRAJTE SVOJ MINI U BILO VREME.

MINI connected ažuriranje - pomoć u vožnji plus

DRIVING ASSISTANT PLUS (ASISTENT U VOŽNJI PLUS).

Doživite poboljšanu udobnost i sigurnost uz pomoć kamere i radara. Pored svega u paketu Driving Assistant, ovaj paket nudi niz naprednih sistema kao što je aktivni tempomat koji automatski reguliše rastojanje do vozila ispred i održava brzinu vašeg MINI-ja u rasponu od 0-180 km/h. Upozorenje o napuštanju trake vas odmah upozorava kada se vaše vozilo sprema da napusti svoju traku na putevima sa obeleživačima traka.

Daljinsko pokretanje motora.

Ova funkcija vam omogućava da svoj MINI pripremite kako bi dostigao odgovarajuću temperaturu pre vožnje. Sa MINI aplikacijom ili ključem vašeg vozila možete aktivirati motor sa daljine kako biste bili sigurni da će vas vozilo dočekati savršeno zagrejano ili rashlađeno.

MINI connected ažuriranje - daljinsko pokretanje motora
MINI connected ažuriranje - pomoćnik za duga svetla

POMOĆNIK ZA DUGA SVETLA.

Lako se izborite se noćnom vožnjom. Kada se aktivira, duga svetla se automatski uključuju kada je mrak i automatski se isključuju tamo gde su putevi dovoljno osvetljeni. Pomoćnik za duga svetla je zapravo prednji senzor integrisan u prednji deo unutrašnjeg retrovizora vašeg MINI-ja. I čini vožnju noću mnogo bezbednijom tako što automatski prebacuje farove sa dugih na kratka svetla kako bi se izbeglo zaslepljivanje učesnika u saobraćaju. To radi kada vozite brzinom od 50 km/h i više, ondosno kada integrisana kamera detektuje farove nadolazećih vozila. Sistem vraća na duga svetla čim se put ispred vas oslobodi.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED BASE MINI CONNECTED PAKET
NAVIGACIJA
3D zgrade i znamenitosti
✔️
Informacije o saobraćaju u realnom vremenu Za aktivnu rutu Za celu mapu
Unapređene informacije o parkiranju ✔️
Informacije koje obezbeđuju saobraćajne kamere ✔️
ZABAVA
Aplikacije drugih proizvođača uklj. audio streaming ✔️
AirConsole igrice ✔️
Platforma za video striming ✔️
PERSONALIZACIJA
MINI Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent) Avatar „MINI“ Avatar „MINI“ + „Spike“
Automatizacija navika
✔️
POVEZIVOST
Daljinske usluge, povezivanje preko MINI aplikacije ✔️ ✔️
Upotreba podataka Osnovna veza Povezivanje u svim slučajevima prilikom upotrebe

Otkrijte MINI Connected Store (Prodavnicu).

Spremite se da istražite novu eru povezivanja, gde vaš MINI postaje više od automobila – on postaje vaš digitalni pratilac.