MINI Countryman - izložba MINI Countryman - izložba MINI Countryman - izložba

NOVI
MINI COUNTRYMAN.

OTKRIJTE DETALJE.

RAZLOZI ZBOG KOJIH TREBA DA ODABERETE MINI.

DIMENZIJE

PROSTOR JE OD SUŠTINSKOG ZNAČAJA.

0

LITARA

Prostor je od suštinskog značaja. Ako spustite zadnja sedišta podeljena u odnosu 20/40, dobićete više planiranog prostora sa do 1,390 litara prtljažnog prostora – što vam omogućava da ponesete skoro sve sa sobom.

MINI FINANSIJSKE USLUGE

JEDNOSTAVNO MOŽETE POSTATI VLASNIK MINI AUTOMOBILA.

MINI Countryman - - finansijske usluge - tizer

MINI COUNTRYMAN BI MOGAO DA BUDE VAŠ. PRE NEGO ŠTO MISLITE.

JOHN COOPER WORKS

MINI uzbuđuje. Svojim turbo pogonom.

Naši inženjeri uživaju u izazovima. Naročito kada napuste svoju zonu udobnosti. MINI John Cooper Works Countryman otelotvoruje bogato trkačko nasleđe koje se proteže više od pet decenija. Njegov 2,0 litarski, 4-cilindrični turbo motor pruža impresivno moćne performanse. Jer dovoljno nikada nije dovoljno.

OTISAK VOZILA

OTISAK MINI VOZILA
VOŽNJA KOJA POKREĆE PROMENE.

MINI Countryman - varijante

JOŠ MALO INSPIRACIJE?

Novi MINI Countryman nudi dve pulsirajuće opcije performansi i četiri uzbudljive konfiguracije opreme. One su dizajnirane da kako bi vaš MINI uvek bio zabavan tokom vožnje.

ELEKTRIFICIRAJTE VAŠE AVANTURE.

Uzbudljive avanture sada dolaze sa manjim otiskom. Po prvi put, novi MINI Countryman je sada dostupan i kao potpuno električno vozilo. Zavirite u budućnost vožnje.

Potpuno električni MINI Countryman - naelektrišite se tokom svake vaše avanture

Najčešća postavljena pitanja.

Klasifikovan je kao "MINI SUV" ili subkompaktni krosover – najmanja klasa SUV-a je projektovana za terensku upotrebu sa ALL4 pogonom na sva četiri točka. Moglo bi se reći da je MINI Countryman veliki mali SUV. Zahvaljujući MINI-jevom kreativnom dizajnu prostora, iskorišćen je svaki centimetar. Visoki krov obezbeđuje najvišim vozačima dovoljno prostora za glavu, pruža puno prostora za noge, a široka unutrašnjost nudi putnicima puno prostora da se rašire. To je takođe jedan od najvećih malih SUV-ova u zadnjem delu, koji može udobno da primi dve visoke odrasle osobe pozadi, iza nekoliko ljudi slične veličine koji sede napred. Njegova zadnja sedišta se preklapaju da bi pružila dodatni prostor za prtljažnik ili noge, sa do 1.390 litara iskoristivog prostora. To je praktičan porodični automobil sa vrhunskim izgledom, ali i dalje čvrst, robustan i svestran kako bi vam omogućio ozbiljnu zabavu tokom vožnje van puta.

ALL4 pogon na sva 4 točka. ALL4 sistem je elektro-hidraulički sistem pogona na sva četiri točka koji koristi elektronski upravljanu hidrauličnu pumpu koja se nalazi na zadnjoj osovini za distribuciju obrtnog momenta na prednje i zadnje točkove. On efektivno deli snagu motora između prednjih i zadnjih točkova na osnovu podrazumevanog odnosa 50/50, te redistribuira 100% snage nazad na prednje točkove po potrebi. Ovo vam daje svu kontrolu koja vam je potrebna na svim putevima u svim godišnjim dobima.

Klirens ili najmanja visina iznad stajne površine meri najmanje rastojanje između donjeg kraja karoserije vozila (šasije) i puta. Dakle, definiše najniži deo vašeg MINI-ja u poređenju sa tlom. Najmanja visina iznad stajne površine u praznom hodu MINI Countryman-a je 165 mm, što je optimalno ako ćete često voziti po neravnim putevima ili nailaziti na neravne površine i rupe.

Naš asortiman od 17-20-inčnih (do 21-inčnih" kao dodatna oprema) elegantnih ili sportskih aluminijumskih naplataka će uveliko poboljšati vašu vožnju i obezbediti vašem MINI Countryman-u izuzetno hrabar, individualan izgled. Samo izaberite performanse vašeg motora, a zatim izaberite ponuđene odgovarajuće sezonske letnje ili zimske naplatke. Kao veličina opšte namene, najverovatnije će vam 16-inčni" naplatci biti najsvestraniji. Ipak, veličina točka je subjektivna jer zaista zavisi od vašeg ukusa kada su u pitanju dizajn i vaši prioriteti. Konsultujte sa svojim omiljenim MINI prodavcem za više informacija – i eventualno možete da rezervišete jednu ili dve probne vožnje da biste videli i osetili razliku.

Da, možete znatno povećati svoj prostor za skladištenje dodavanjem stalka za bicikle. MINI zadnji nosač bicikala može da transportuje više bicikala. Lagan je i čvrst, te se koristi jednostavnom klikom i funkcijom nagiba koja omogućava lak pristup prtljažniku.