Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.
MINI 3 Door Hatch profil zadnje dijagonale

STARI DOBRI BUNTOVNIK. PONOVO ROĐEN.

Kao karting na putu, čuveni dizajn, krcat tehnologijom sutrašnjice. MINI 3 Door Hatch je preuređen tako da vas iznova oduševi.

MINI 3 Door Hatch, Twin Power turbo motor

NA TURBO POGON.

Sve je u pogonu. MINI 3 Door Hatch ima u sebi novi Twin Power turbo motor koji je brži i još efikasniji što se potrošnje goriva tiče. Dvostruka korist. Takođe smo pojačali upravljanje nalik na karting proširivši razmak između točkova, ukrutivši vešanje i zadržavši nizak centar gravitacije. Zavijte u krivinu i stuštite pravim delovima puta – za to je on i napravljen.

MINI 3 Door Hatch,  MINI režimi vožnje

KULIRANJE ILI LUDIRANJE?

Promenite stil vožnje. MINI vozački modovi prilagođavaju vožnju Vašem trenutnom raspoloženju. Samo pomerite prsten oko menjača da prilagodite Vaše MINI vozačko iskustvo. Opušteno nedeljno popodne? Odaberite GREEN opciju za opuštajuće iskustvo vožnje, idealnu za smanjenu potrošnju goriva. Žudite za uzbuđenjem? Odaberite SPORT opciju za ultra precizno upravljanje i jača ubrzanja.

MINI 3-door hatch, Sjaj u noći

SJAJ U NOĆI.

U MINI automobilu se nikad ne smrkava. Koristite sjaj ambijentalnih LED lampica u unutrašnjosti vozila. Birajte u mnoštvu različitih boja širom spektra i podesite osvetljenje tako da odgovara vašem raspoloženju. Jarka svetla velegrada, kao i vašeg MINI-ja.

MINI Head-Up ekran

SVE VAM JE PRED OČIMA.

Neka vam pogled ostane na putu uz MINI Head-Up ekran. Providni panel se diže ispred vetrobrana i projektuje podatke o vožnji tik ispod vašeg pogleda na put. Nikad nije bilo lakše proveriti informacije poput brzine ili navigacionih uputstava.

BEZBEDNOST U SVAKOM DETALJU.

MINI 3 Door Hatch se razmeće čitavim novim skupom bezbednosnih funkcija. Inteligentni senzori otklanjaju nedoumice u nezgodnim saobraćajnim situacijama, dok Vas čitav niz funkcija štiti u slučaju sudara. Tako je vaša vožnja, iako i dalje eksplozivna, bezbednija nego ikada.

Usavršena MINI tehnologija kočenja u modelu MINI 3 Door Hatch

USAVRŠENO KOČENJE.

Usavršena tehnologija kočenja vam omogućava da zadržite potpunu kontrolu. Anti-lok kočnice najnovije generacije omogućavaju vam da se brzo zaustavite na klizavim putevima, a Elektronska distribucija sile kočenja (EBD) distribuira silu kočenja između točkova tako da to odgovara uslovima vožnje. Kontrola kočenja u krivinama (CBC) poboljšava stabilnost pri brzom skretanju u krivine, dok Asistent u kočenju ubrzava taj proces, i na minimum svodi dužinu kočenja.

MINI 3 Door Hatch,  Runflat gume

RUNFLAT GUME.

Sa opcionim MINI Runflat gumama, bušenje neće dovesti do izduvavanja pneumatika. Runflat tehnologija vam omogućava da nastavite vožnju na probušenoj gumi brzinama do 80 km/h. Ojačani bočni zidovi su napravljeni od gume otporne na toplotu, dok specijalna geometrija felni sprečava da guma bez pritiska u sebi spadne, čak i u krivinama. Moći ćete da nastavite sa vožnjom do mesta gde je bezbedno da zamenite gumu.

MINI 3 Door Hatch vazdušni jastuci "Delić sekunde".

VAZDUŠNI JASTUCI "DELIĆ SEKUNDE".

Ako dođe do nesreće, MINI momentalno diže oko vas zaštitni zid. Šest vazdušnih jastuka napred i nazad aktiviraju se istog trena, zajedno sa bočnim vazdušnim jastucima-zavesama. Elementi za zatezanje zaštitnih pojaseva čvrsto vas drže na mestu, tako da vi i vaši putnici ne naletite na instrument tablu i prednja sedišta.

DETALJNI DIZAJN.

Pogledajte podrobno MINI 3 Door Hatch. Dodirivanje dozvoljeno…

MINI 3-door hatch pogled na karoseriju.

KLASIČAN DIZAJN. OSVEŽEN IZGLED.

MINI rešetka hladnjaka sada je još impresivnija, sa šestougaonim dizajnom i ramom od bešavnog hroma. Veliki kružni prednji farovi malo su razmaknutiji, što daje upadljiviji izgled klasičnoj pojavi, a finiširani su svetlucavim hromiranim obručima.

MINI 3 Door Hatch Start dugme

START DUGME.

Dok blago sija zahvaljujući crvenim LED lampicama, veliko Start dugme ukazuje na početak nove pustolovine. Osetite kako vaš MINI oživljava na puki mali dodir: motor turira i vi ste spremni da krenete.

MINI farovi LED svetiljke

SVETLOSNIM GODINAMA NAPRED.

Prošlost sreće budućnost. Dodali smo kao opciju polukrug od LED svetiljki za dnevnu vožnju tradicionalnim kružnim MINI farovima kako bi izgledali upadljivo. Ovo se može nadograditi do punih LED farova.

MINI sedišta koja grle telo.

SEDIŠTA KOJA GRLE TELO.

Osećajte se kao da imate kontrolu gde god da sednete. Prednja sportska sedišta su standardna, sa udobnim oblikom koji grli telo. Birajte iz široke ponude presvlaka, uključujući Crni biser štof/skaj, Dijamantni štof/kožu, Cross Punch kožu i Lounge kožu.

MINI Mirror caps and colours

BIRAJTE KONTRASTNE BOJE.

Trik je u detaljima: neka vam krov i poklopci za retrovizore budu u bojama Aspen White, Jet Black ili Body. Želite još više da mešate? Birajte iz velike ponude zgodnih opcionalnih dodatnih boja.

MINI Hatch boje karoserije

BOJE KAROSERIJE.

Birajte iz velike ponude specifičnih MINI boja. Zajedno sa standardnom bojom Moonwalk Grey, nudimo i deset opcionalnih boja: Pepper White, Volcanic Orange, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver, White Silver i Chilly Red, i kao veoma tamnu i pigmentom bogatu specijalnu boju iz paketa MINI Yours, Lapisluxury Blue.

MINI Hatch prilagodljivi enterijer

PRILAGODLJIVI ENTERIJER.

Stil doveden do savršenstva. Možete prilagoditi svoj enterijer na više načina nego što ste ikada zamišljali. Podešavajte finije pojedinosti na površinama vašeg enterijera, vratima, tabli sa instrumentima i strukturnim elementima, zajedno sa pridodatom opcijom Obojene linije i Hromirane linije.

MINI 3 Door Hatch pogled otpozadi

ZGODNA POZADINA.

Otpozadi, MINI izgleda dinamično i doterano. Zadnja svetla su veća, sa elegantnim hromiranim obručima, a dole nije jedna, već dve izduvne cevi. Makar će oni koji pokušavaju da vas sustignu imati šta i da vide.

John Cooper Works Chili Paket.

Želite da vaš MINI izgleda još atraktivnije?

Začinjena spoljašnjost.

Odlučite se za ukrasni paket John Cooper Works Chili, koji sadrži crne točkove od 17” John Cooper Works od legure, JCW aerodinamični komplet za karoseriju sa branicima u JCW stilu, bočne dodatke i specijalno skrojeni JCW zadnji spojler.

Trkački osećaj dolazi iznutra.

Trkajte se po ulicama u stilskom enterijeru koji oduzima dah, zahvaljujući ukrasnom paketu John Cooper Works Chili. Niko neće moći da vas zaustavi kad imate John Cooper Works volan, pedale od nerđajućeg čelika i još mnogo toga.

Uđite i uzbudite se.

Sve počinje kad se smestite u svoj ukrašeni MINI 5-door Hatch. Trake na ulazu kod vrata ukazuju na buduća uzbuđenja, Dijamantna ugljeno crna sportska sedišta sa presvlakama od štofa i kože pružaju vam savršen trkački položaj.

SVE SPREMNO ZA POLAZAK.

MINI Centralni instrument je prozor u svet tehnoloških funkcija i onlajn usluga. Slavni brzinomer koji je nekada bio tamo premešten je iza volana, a taj čuveni kružni interfejs sada je divni kolorni ekran visoke rezolucije. Taj kristalno jasan ekran kontroliše sve, od zabave i navigacije, do usavršene tehnologije aplikacije MINI Connected. Pomislite samo na muziku, društvene mreže, satelitsku navigaciju, informacije za vozača i aplikacije u kolima. Oko ivice ekrana nalazi se prsten LED lampica koje u različitim bojama komuniciraju sa vozačem u različitim događajima. Tu kuca srce MINI-ja.

MINI Connected ekran

MINI CONNECTED.

Vrhunska tehnologija u susretu sa duhom MINI-ja: ovo je prijatni saputnik u vašim vozačkim pustolovinama. Opcionalni paket MINI Connected povezuje vas sa društvenim mrežama, onlajn muzikom, informacijama za vozača, aplikacijama u kolima i sa mnogo toga još.

MINI sistem Hitnih poziva

SOS.

U slučaju nesreće, MINI je pri ruci da pomogne. Sa opcionalnim sistemom Hitnih poziva, vaš MINI automatski šalje poziv upomoć kol-centru BMW Grupe sa vašim položajem, smerom vožnje, i brojem aktiviranih vazdušnih jatsuka. Pomoć će brzo stići.

MINI kamera retrovizora

OČI NA SVE STRANE.

Kamera retrovizora vam daje savršen pogled pozadi, i čak preklapa oznake sa slikom kako bi vam pomogla pri parkiranju. A Pomoćnik u parkiranju vam pomaže da pronađete prostor i navodi vaš MINI na nezgodna mesta – a da ne morate ni da dodirnete volan. Pogledajte, bez ruku.

MINI Centralni instrument

PRATITE SJAJ.

LED prsten oko MINI Centralnog instrumenta menja boju u reakciji na različite događaje. Poput snage zvuka, turiranja motora, telefonskih poziva i navigacionih uputstava.

MINI Pametno održavanje.

PAMETNO ODRŽAVANJE.

Zahvaljujući Teleuslugama, MINI se stara o tome da zdravstveni problemi nikada ne prođu neprimećeni. On zna kada ga je potrebno popraviti i automatski šalje dijagnostičke podatke vašem MINI serviseru. A možete zvati i sami kako biste predupredili sve probleme.

MINI centre instrument. MINI XL Journey mate.

NIKAD SE NEĆETE IZGUBITI.

U MINI Centralni instrument smešten je vrhunski MINI Navigacioni sistem kako biste vi uvek bili na pravom putu. Za pomoć u putovanju od vašeg praga pa do odredišta, ugradite dodatno MINI Connected XL Journey Mate. On planira trase, služi kao vodič i kalendar, sve u jednom, a čak vas obaveštava i o saobraćaju, vremenskim prilikama i parkiranju.

John Cooper Works

Prepustite se.

Više snage. Više ekskluzivnih poboljšanja. I više zabave. John Cooper Works modeli potomci su reli-legendi Džona Kupera i jednako su impresivni sada kao i kada su bili šampioni trkačkih staza. Ako tragate za uzbuđenjem kao i za ekskluzivnošću svog MINI-ja, ne tražite dalje.