MINI Hatch 3 vrata-izgled sa strane-siva i crna MINI Hatch 3 vrata-izgled sa strane-siva i crna

MINI HATCH 3 VRATA.

od € 23.740

interior-side
4 sedišta uz ovaj model 4 sedišta uz ovaj model
luggage-l
211-731 litara prtljažnog prostora 211-731 maks. prtljažni prostor
power
75 PS (55 kW) - 231 PS (170 kW) 75 PS (55 kW) - 231 PS (170 kW)
interior-side
4 sedišta uz ovaj model 4 sedišta uz ovaj model
luggage-l
211-731 litara prtljažnog prostora 211-731 maks. prtljažni prostor
power
75 PS (55 kW) - 231 PS (170 kW) 75 PS (55 kW) - 231 PS (170 kW)
MINI 3-door Hatch – front view – siva i crna

REMASTEROVAN ORIGINAL.

Slavna ikona i buntovnik, legendarni MINI Hatch 3 vrata, predstavlja nastavak tradicije raskida sa konvencijama, duge više od 60 godina. Njegova dinamična silueta i zaštitni znak u vidu eliptičnih farova ostavljaju sjajan utisak. Kompaktne dimenzije čine ga savršenim za uske gradske ulice. Opremljen je mnoštvom inovativnih tehnoloških karakteristika i praktičnih detalja. Pametni Connected sistem za zabavu i informisanje sa svojim 8,8-inčnim ekranom osetljivim na dodir i integracijom aplikacija postavlja standarde. A uzbudljivi novi paketi opreme, boje kao i opcije ličnih prilagođavanja omogućavaju vam da MINI učinite jedinstveno svojim.
MINI Hatch 3 vrata – spreda – sivi i crni

POTPUNI KARTING DOŽIVLJAJ.

Mali zaokretni krug novog MINI sa 3 vrata, kratki prepusti i kompaktna konstrukcija omogućavaju lako manevrisanje uskim ulicama, kao i tokom saobraćajnih gužvi. TWIN Power Turbo motori sa 3 i 4 cilindra daju gotovo momentalno ubrzanje koje vas trenutno pomera iz mesta. Ukoliko odaberete SPORT režim možete dobiti dodatno ubrzanje i osetljivost upravljača za energičnu vožnju koja ostavlja bez daha. Isprobajte prednosti niskog težišta, visokog broja obrtaja kao i osećaja karting vožnje koji ima vaš MINI i uživajte u maksimalnoj zabavi .

KREATIVNA UPOTREBA PROSTORA.

0

LITARA

MINI kreativnu upotrebu prostora podiže na nivo umetnosti. To je srž naše filozofije. Spustite zasebna zadnja sedišta 60/40 i dobijate impresivni 731 litar  za svoj prtljag.

UČINITE GA VAŠIM.

turntable

Postoji mogućnost da odeđene kombinacije i konfiguracije nisu dostupne na našem tržištu. Za više informacija kontaktirajte MINI prodavca.

360° POGLED U KABINI.

MINI  Hatch 3 vrata – enterijer – 360° pogled MINI  Hatch 3 vrata – enterijer – 360° pogled

DETALJNE KARAKTERISTIKE.

Aktuelni specijal

MINI Hatch sa 3-vrata – specijalne – edicije

UPOZNAJTE MINI RESOLUTE EDICIJU.

NEODOLJIVOG IZGLEDA.

Dinamične linije i oštar, čist stil u kombinaciji sa širokom linijom i isturenim točkovima, daju MINI 3-vrata, utegnut, atletski izgled. Karakteristična svetla savršeno se dopunjavaju sa novim upadljivim bočnim LED indikatorima. Opcione ručke na vratima, poklopac za gorivo i drugi novi dizajnerski detalji u elegantnoj Piano Black boji daju MINI Hatch 3 vrata izgled koji ga još više čini posebnim. Novi asortiman jedinstvenih aluminijumskih felni savršeno zaokružuje celinu.

PRONAĐITE DODATNU OPREMU ZA VAS.

MINI Hatch 3 vrata– JCW krov

Lakše nego što mislite.

Savladajte lako svaku krivinu.

sa MINI Select Financing.

MINI 3 vrata – sivi i crni– izgled spreda

SLEDEĆI KORACI

MINI 3-door Hatch side view
MINI 3 VRATA
MINI CLUBMAN