DIGITALNO ISKUSTVO

DIGITALNI KVANTNI SKOK.

Prepustite se svojim čulima i uživajte u interakciji svetlosti, zvuka i osećaja, sve optimizovano da odgovara vašem raspoloženju. Pretvorite svako putovanje u nezaboravno digitalno iskustvo. Dobrodošli u interaktivnu budućnost MINI-ja.

MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - operativni sistem
Novi MINI operativni sistem 9 otvara potpuno novo intuitivno korisničko iskustvo i osigurava da ste povezani i imate kontrolu više nego ikada ranije – tokom svakog putovanja. Optimizovan je za vašu interakciju sa izuzetnim OLED ekranom osetljivim na dodir i vašim MINI Inteligentnim ličnim asistentom koristeći vaš izgovoreni glas, tako da sada uživate u povećanoj personalizaciji i emocijama nego ikada ranije.

MINI EXPERIENCE REŽIMI ZA INTENZIVNE MINI TRENUTKE.

Stvorite jedinstveno, višečulno iskustvo za vas i vaše putnike. Uronite u različite izvanredne svetove unutar potpuno električnog MINI Cooper-a. Svaki režim prati sopstveni kreativni dizajn i zvučnu paletu. A sa ličnim režimom čak možete da koristite MINI aplikaciju da izaberete sopstvene slike iz galerije vašeg pametnog telefona za pozadinu MINI Interakcione jedinice. Boje ambijentalnog osvetljenja se automatski prilagođavaju slikama koje izaberete. Zato se prepustite i oživite svoj enterijer.

VAŠ MINI LIČNI POMOĆNIK U AUTOMOBILU.

MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - spike

MINI INTELIGENTNI LIČNI POMOĆNIK – VIZUELNO U PRATNJI MINI-JA.

Glasovni asistent sa svim funkcijama je prvi put uveden u MINI modele. MINI Inteligentni lični asistent se može aktivirati pomoću pozdrava „Hej MINI“ ili pritiskom na dugme za razgovor na volanu. Glasovno kontrolisana interakcija na kružnom OLED displeju ima oblik animacije koja sadrži grafičke elemente, tipografiju i avatar. Što se tiče ekrana, vozači mogu da biraju između „MINI” – stilizovane slike MINI-ja – i novog digitalnog MINI asistenta poznatog kao „Spike”.

MINI Inteligentni lični asistent upravlja ključnim funkcijama vašeg MINI-ja, kao što su navigacija, telefonija, radio ili čak kontrola temperature. Verovatno postoji nešto što treba da znate o svom putovanju. Vreme. Ili imate poseban zahtev. Čak i ako je to samo da biste malo ćaskali ili želite da čujete vic.

DA LI STE SPREMNI DA SE POVEŽETE?

Vožnja je laka kada imate digitalnog pratioca, kao i pristup mnoštvu inteligentnih funkcija povezivanja koje su standardne, bez dodatnih troškova, koje nude udobnost, sigurnost i povezanost. A ako želite da svoj MINI opremite sa još više digitalnih usluga, možete nadograditi bilo kada.

Želite napredno povezivanje?

U kombinaciji sa opcionim MINI Connected paketom, imate pristup sve većem spektru praktičnih funkcija i zabavnih aplikacija, uključujući opcije za igre, muziku i video strimovanje. Sada se takođe možete radovati obliku igara u automobilu koji je jedinstven u automobilskom sektoru.

Vozači i putnici mogu da igraju takozvane casual igre u aplikaciji AirConsole kada vozilo miruje. Aplikacije za strimovanje muzike kao što su Spotify i Amazon Music su prilagođene MINI operativnom sistemu 9 tako da se savršeno integrišu u okruglu MINI interakcionu jedinicu, omogućavajući MINI korisnicima da uživaju u intuitivnom i vizuelno privlačnom iskustvu striminga muzike.

Apple CarPlay i Android Auto su takođe dostupni u MINI operativnom sistemu 9 za bežično povezivanje pametnih telefona Osim što se pojavljuju na MINI Interakcionoj jedinici, relevantne informacije se mogu prikazati i na opciono dostupnom Head-Up displeju.

MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - povezana ažuriranja MINI potpuno električni - digitalno iskustvo - povezana ažuriranja

AŽURIRAJTE SVOJ MINI U BILO VREME.

Sada možete fleksibilno da rezervišete preko pretplate dodatne funkcije povezivanja i pakete nakon što kupite svoj MINI. A ako imate instaliran odgovarajući hardver, takođe možete da iskusite svoj MINI sa drugim odličnim digitalnim premijum funkcijama, kao što su Driving Assistant Plus (Pomoćnik za vožnju Plus), High Beam Assist (Pomoć za duga svetla) i Remote Engine Start (Daljinsko pokretanje motora). Opcije i sadržaj ažuriranja mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje, modela vozila, opreme i stanja vozila.

DALJINSKO AŽURIRANJE SOFTVERA.

Ažuriranje vašeg MINI-ja.

Imate mogućnost da primate besplatna bežična ažuriranja softvera i poboljšanja za svoj MINI. A u zavisnosti od zemlje, modela vozila, opreme i stanja vozila, najverovatnije ćete imati pravo da redovno dobijate dodatne nove funkcije ili funkcionalna poboljšanja.