EKSTERIJER

100% COOPER.

Jednostavan, ali sofisticiran. Destilirali smo novi potpuno električni MINI Cooper do njegovog najčistijeg oblika.
MINI potpuno električni - eksterijer - silueta

MINIMALISTIČKI DO MAKSIMALNOG.

Novi potpuno električni MINI Cooper je jednostavnost u svom najharizmatičnijem obliku. Otelovljujući naš „manje je više“ pristup dizajnu, uklonili smo suvišne elemente i višestruko smanjili još neke. Sa svojim čistim i ravnim površinama, uglađenim linijama i uravnoteženim proporcijama, eksterijer je pedantno izrađen u samouverenu, upečatljivu formu.

NE PRESTAJE DA SE ISTIČE.

Zadivljujuće prisustvo novog potpuno električnog MINI Cooper-a definisano je njegovim kultnim dizajnom prednjeg dela i kratkim prepustima. Ovo je dodatno ukrašeno prepoznatljivom osmougaonom prednjom rešetkom i elegantnim kružnim dizajnom MINI LED farova – koji oboje savršeno naglašavaju moderan futuristički dizajn.

MINI potpuno električni - eksterijer - farovi
MINI potpuno električni - eksterijer - LED farovi

ŠTA ĆE BITI VEČERAS?

Pored moćne i efikasne LED tehnologije koja dolazi kao standard, dostupni su i opcioni LED farovi sa proširenim sadržajem. Putem inteligentne adaptivne aktivacije funkcije kratkog svetla i svetla za krivine, oni obezbeđuju bolje osvetljenje sa strane vozila u gradskom saobraćaju, saobraćaju na terenu i autoputu.

I u zavisnosti od toga kako se osećate danas: izaberite jedan od tri različita svetlosna potpisa za vaš potpuno električni MINI Cooper.

NEPOGREŠIVO MINI.

To je MINI, iz bilo kog ugla. Ali sa novom aurom za novu eru. Njegova okretna, kompaktna silueta je uvećana dugim međuosovinskim rastojanjem i većim prečnikom točkova. Ujednačene površine sa višestrukim bojama karoserije, u kombinaciji sa prepoznatljivim crnim pragovima, osiguravaju još moderniji izgled. A upečatljiva trosmerna optička podela karoserije, staklenika i kontrastnog krova naglašava ceo vizuelni efekat.

SVEUKUPNO VISOKE PERFORMANSE.

Zrači čistim samopouzdanjem i neustrašivom individualnošću, naš asortiman naplataka od lakih legura od 16-18-inča predstavlja MINI u svom najintenzivnijem obliku. Svojim laganim dizajnom i upotrebom recikliranog aluminijuma doprinose smanjenju našeg ugljeničnog otiska u različitim aspektima – kako u proizvodnji, tako i tokom vožnje.
MINI potpuno električni - eksterijer - naplatak od lakih legura

„SVE INOVACIJE PRATE ZAJEDNIČKU MISIJU. PROČISTITI MINI. MANJE SLOŽENOSTI, VIŠE INDIVIDUALNOSTI“.

Oliver Heilmer, šef MINI dizajna

POGLEDAJTE ŠTA JE SKROZ POZADI.

Sa novim trouglastim dizajnom, zamršena preciznost ovih zadnjih svetala pruža dodatnu dozu individualnosti. Kao i sa prednjom stranom, možete da promenite orkestraciju dobrodošlice i pozdrava u skladu sa vašim raspoloženjem.
MINI potpuno električni - eksterijer - zadnja svetla
MINI potpuno električni - eksterijer - svetlo dobrodošlice

UVEK STE DOBRODOŠLI.

Ulazak u vaš potpuno električni MINI Cooper uvek je posebna prilika. Kada priđete ili napustite svoj MINI, vozilo vam poželi & dobrodošlicu koja odgovara vašem raspoloženju. Ovo opciono uključuje prednja i zadnja svetla sa tri različita selektovana svetlosna potpisa, kao i opcionu projekciju logotipa sa suvozačevih i vozačevih retrovizora.