UNUTRAŠNJOST.

MANJE JE VIŠE MINI.

Purističke karakteristike sa preokretom, novi potpuno električni MINI Cooper je u potpunosti o minimalizmu, udobnosti i inovaciji.

MINI EXPERIENCE REŽIMI.

Vidite, čujte i osetite sopstveno raspoloženje. MINI Experience režimi su vaša kapija u svet povezanosti i doživljaja. Ovi režimi bude vaša čula. Svaki režim prati sopstveni kreativni dizajn, ambijentalno osvetljenje i zvučnu paletu. Samo jednom komandom možete potpuno transformisati izgled i osećaj u vašoj kabini.
MINI potpuno električni - unutrašnjost - oled displej

OLED, OLED OLED OLED.

Srce koje kuca i fokusna tačka vaše instrument table je potpuno novi, zapanjujuće tanak centralni ekran. Korišćena je najsavremenija OLED tehnologija prečnika 240 mm i visokokvalitetno staklo koje ovom elementu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Služi kao instrument tabla, kao i vaš centar za informacije, zabavu i podršku. Ovaj kružni OLED ekran je prvi te vrste u svetu.

MAKSIMALNO SMANJENA INSTRUMENT TABLA.

Održali smo stvari što jednostavnijim – ali ništa jednostavnije od toga. Prvo što ćete primetiti unutra je koliko je dizajn čist i fokusiran - baš kao kultna unutrašnjost originalnog klasičnog Mini-ja. Sve je svedeno samo na osnovne stvari, uključujući tanku, ali prostranu instrument tablu, koja čini pozadinu prelepog OLED ekrana, kao i pet prekidača koji čine MINI Interakcionu jedinicu.

Takođe možete da dodate opcioni MINI Head-Up ekran koji praktično prikazuje sve važne informacije, kao što su brzina, saobraćajne znake i sisteme pomoći, direktno u vašem vidokrugu.

Potpuno električni MINI – unutrašnjost - instrument tabla Potpuno električni MINI – unutrašnjost - instrument tabla

STILIZOVANO I ODRŽIVO. RADI VAŠE UDOBNOSTI.

Sa četiri opcije stila koje možete izabrati, uvek postoji MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite – Essential, Classic, Favoured i JCW stilovi. Svaki dolazi u kompletu sa karakteristikama po meri i prilagođenim detaljima dizajna za sve, od kontrolne table i volana, do presvlake sedišta i obloge glave.

Sa našom novom tekstilnom estetikom želimo da doživite istinski osećaj topline i blagostanja u svom MINI-ju. Tkanina je izrađena od visokokvalitetnih, recikliranih materijala i pletena jedinstvenom 2D tehnikom. Nudi luksuzno taktilno iskustvo i više opcija dizajna i služi kao savršeno platno za projekcije u različitim MINI Experience režimima.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA PREKIDAČA.

Sve što vam je potrebno je da prebacite prekidač – od ručne kočnice do stepena prenosa do MINI Experience režima i još mnogo toga. Pet intuitivnih kontrola je izmenjeno i redizajnirano i sada ih je još lakše dohvatiti, koristiti i podešavati.

MINI potpuno električni - unutrašnjost - prekidači MINI potpuno električni - unutrašnjost - prekidači
MINI potpuno električni - unutrašnjost - volan MINI potpuno električni - unutrašnjost - volan

SPREMAN ZA BILO KOJU KRIVINU.

Zabava počinje čim dohvatite volan. Redizajnirali smo ga tako da smo malo smanjili veličinu kako bismo vam pružili još intenzivniji, klasično-savremeni MINI karting osećaj. A umesto trećeg kraka sada ima moderan, ukrasni kaiš od tkanine. Leva kontrolna tabla vam omogućava da aktivirate sisteme za podršku vozaču, a pomoću desne table možete upravljati funkcijama namenjene zabavi, alatima, komunikaciji, kao i Inteligentnim ličnim asistentom.

STVARANJE INVENTIVNIH NOVIH PRAVACA NOVIM MATERIJALIMA.

MINI uspostavlja potpuno novu estetiku kroz našu upotrebu tekstila. Novi materijal koji koristimo za instrument tablu i panele vrata stvara posebno udoban ambijent. Pletena jedinstvenom 2D tehnikom, tkanina je visokog kvaliteta i lako se čisti. Nudi luksuzno taktilno iskustvo, više opcija dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje vaših uzbudljivih projekcija u različitim MINI Experience režimima.
MINI potpuno električni - unutrašnjost - panel vrata MINI potpuno električni - unutrašnjost - panel vrata