MINI FINANSIJSKE USLUGE

POTPUNA POSVEČENOST. JEDNOSTAVNO PAMETNO. INDIVIDUALNO KAO VI.

Pronašli ste MINI koji je pravi za vas. Na dohvat vam je sa MINI Finansijskim uslugama. Bilo da ste zainteresovani za pristupačan lizing ili kredit, možda sa integrisanim osiguranjem i uslugama, mi ćemo pronaći pravo rešenje za vas. Zašto nekom drugom verovati nešto što je toliko važno?
Mini Finansijske usluge - pregled - ilustracija pronalaženja rešenja

VAŠ PRONALAZAČ REŠENJA

Istražite naš paket dostupnih proizvoda za lizing, finansije i zaštitu – i iskoristite sve prednosti koje MINI Finansijske usluge mogu da vam ponude.

DOBITE JOŠ VIŠE OD MINI-JA ZA VAŠ NOVAC.

Vaš savršeni novi MINI je na dohvat ruke sa MINI Finansijskim uslugama. Naš sveobuhvatan paket finansijskih opcija pomoći će vam da ostvarite vaš san. I zašto uopšte postavljati granice svojim snovima?

+ Dodatna oprema

Nudimo individualna rešenja koja vam omogućavaju da u svoj ugovor uključite dodatnu opremu i druge dodatke. Od aerodinamične krovne kutije ili kompleta zimskih točkova do ugradnje zidne kutije u vaš dom, MINI Finansijske usluge vam pomažu da krenete na put – i nude vam mnogo više nego sam podršku tokom vožnje.

+ Usluge

Održavanje vašeg MINI-ja u najboljem stanju i obezbeđivanje vašeg mira je deo naše podrške. Možemo ponuditi dodatne usluge na osnovu vašeg ugovora. Možemo da pridodamo dodatne usluge vašem ugovoru, kao što su servis guma ili besplatne opcije brzog punjenja. Ili možda preferirate MINI Service Inclusive (Inkluzivnu uslugu) sa najsavremenijim usluga i servisima – sa zamenskim vozilom ako je potrebno.

+ Opcije osiguranja

Vaš ugovor sa MINI Finansijskim uslugama takođe može uključivati prilagođene proizvode za osiguranje vozila. Dizajnirano sa istom pažnjom na detalje kao i za vaš MINI, naše prošireno pokriće za vaš elektrificirani MINI, na primer, nije bilo kakva polisa osiguranja, već obaveza. A to uključuje stručnost naših tehničara, koji će s najvećom pažnjom voditi računa o vašem MINI-ju.
MINI finansijske usluge - pregled - budite vlasnik svog MINI-ja ilustracija

BUDITE VLASNIK VAŠEG MINI-JA NA VAŠ SVOJSTVEN NAČIN.

MINI Lizing - MINI Countryman - prednji prikaz MINI Lizing - MINI Countryman - prednji prikaz
MINI Lizing - ilustracija

MINI OPERATIVNI LIZING.

Jednostavno iznajmite željeni MINI na unapred definisani period sa redovnim mesečnim plaćanjima i uživajte u vožnji bez preuzimanja vlasništva. Kada se zakup završi, jednostavno ga vratite i izaberite drugi model iz najnovije ponude.

Ova opcija bi mogla biti prava za vas ako tražite svo uzbuđenje vožnje MINI-jem bez rizika od deprecijacije ili muke oko prodaje vašeg automobila nakon isteka ugovora. Uživate u miru jer je vaš MINI pod garancijom i možete da iskoristite fleksibilne uslove ugovora i povezane usluge i bezbednosne pogodnosti. Najbolje od svega, nećete imati rizik preostale vrednosti na kraju vašeg ugovora.

Kada izaberete i konfigurišete svoj savršeni MINI, morate da odlučite koliko dugo želite da vaš ugovor traje – između 24 i 48 meseci – i kolika će biti vaša procenjena godišnja kilometraža. Izračunaćemo vaše početne i tekuće mesečne rate. Popravićemo iznos koji plaćate svakog meseca, tako da stvari budu što jednostavnije. Jednostavno podnesite svoju prijavu na mreži ili u lokalnom MINI predstavnišvu. Potrebno nam je samo nekoliko detalja o vama da bismo doneli odluku.

MINI Osnovni kredit – ilustracija

MINI OSNOVNI KREDIT.

Uđite u brzu traku da vozite svoj MINI iz snova uz osnovni kredit. Uživajte u neograničenoj kilometraži, praktičnim opcijama prilagođavanja i konkurentnim kamatnim stopama.

MINI Osnovi kredit - MINI Countryman - bočni prikaz MINI Osnovi kredit - MINI Countryman - bočni prikaz

Ovo je savršeno ako želite da preuzmete vlasništvo nad svojim novim MINI-jem i plaćate ga iz meseca u mesec. Možete voziti koliko god želite bez ograničenja kilometraže.

Mi to činimo što je moguće lakšim. Kada odaberete model koji vam odgovara, jednostavno odlučite koliko želite da uložite kao učešće i koliko dugo želite da vaš finansijski ugovor traje. Zatim ćemo izračunati vašu mesečnu uplatu, koja će uključivati kamate i naknade.

Na kraju ugovora, možete odlučiti da li ćete zadržiti automobil ili ga uzeti kao zamenu za novi.

STUPITE U KONTAKT SA NAMA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć u vezi sa MINI Finansijskim uslugama, možete poslati poruku na

info@mini.rs

Ili pozovite +381 (0) 11 35 39 928

Mini Finansijske usluge - pregled - kontaktirajte nas Mini Finansijske usluge - pregled - kontaktirajte nas