mini koncept - aceman vizija

MINI KONCEPT ACEMAN.

*MINI Koncept Aceman je samo konceptni automobil, što znači da nije u proizvodnji i nije na prodaju. Zbog toga se ne može voziti na javnim putevima i nije u skladu sa saobraćajnim propisima. Snimanje se odvijalo na zatvorenom putu/studiju bez pristupa saobraćaju.

EMOCIJA (E-)KRETANJA.

MINI Koncept Aceman predstavlja novu eru održivijih, povezanih automobila i kombinuje tehnološki napredak, harizmatičnu jednostavnost i uzbuđenje u vožnji.

Naš prvi potpuno električni MINI Crossover SAV spaja se sa prepoznatljivom MINI agilnošću i inovativnim dizajnerskim razmišljanjem, istovremeno pružajući siguran položaj za vožnju. Ovo vozilo demonstrira šta čini MINI: uzbudljive proporcije, prepoznatljive linije i pametnu funkcionalnost. Agilan i moćan, ali sa osećajem vanvremenske sofisticiranosti, MINI Koncept Aceman je početak nove avanture.

mini koncept - aceman - glavne karakteristike

ESTETIKA SPONTANOSTI.

  • Inspirativne performanse potpuno električne vožnje i najnovije inovacije u električnoj tehnologiji.
  • Potpuno nova inteligentna arhitektura, koja pruža formu, fleksibilnost i funkcionalnost.
  • Inovativna interaktivna tehnologija i zabavno-informativni sistem s više ekrana povezuju putnike sa neviđenim korisničkim iskustvom.
  • Materijal bez hroma i kože integriše površine presvlake i tekstil napravljen od recikliranih materijala.

BUDUĆNOST DIZAJNA ZASNOVAN NA TRADICIJI.

MINI Koncept Aceman je moderna interpretacija SAV-a, ali u agilnom MINI obliku. Njegove jasno definisane konture i čiste ivice deluju izuzetno ubedljivo.

STIL ENTERIJERA – NOVI MINIMALIZAM.

Unutrašnjost MINI Koncepta Aceman kombinuje klasične i sportske elemente MINI dizajna sa elegantnim ručno izrađenim detaljima. Prostrane otvorene površine oko vrata i meke površine obezbeđuju toplinu i osećaj blagostanja, dok panoramski krov propušta izuzetno puno svetlosti.

DIZAJNIRAN DA OKREĆE GLAVE.

Neodoljiva svetla tirkizne nijanse doprinosi osećaju uzbuđenja. U zavisnosti od načina kako svetlost pada, boja izgleda svetlija ili tamnija, što daje suptilnu trodimenzionalnost površinama i ivicama. Krovni nosač je u britanskoj Racing zelenoj boji i zahvaljujući kameleonskom efektu PVD premaza blista u različitim nijansama plave, ljubičaste, zelene, tirkizne i roze.

mini koncept - aceman - spoljašnjost - glavne karakteristike
mini koncept - aceman - unutrašnjost - glavne karakteristike

KORAK K ODRŽIVOJ BUDUĆNOSTI. 

Izrađeni sa najvećom pažnjom na detalje i kvalitet, svi održivi materijali su izrađeni od reciklirane plastike. U kombinaciji sa nijansama boja, zadivljujuća interakcija kontrasta pruža izuzetno emocionalno iskustvo vožnje.

GLAVNE KARAKTERISTIKE.

VOZITE PO SVOM IZBORU – ISKUSITE RAZLIČITE REŽIME.

Uronite u različite svetove unutar MINI Koncepta Aceman. Tri nova režima iskustva nude različite režime upotrebe i uživanja u ekranima koji su vam na raspolaganju. Zato se prepustite i oživite svoj enterijer.

LIČNI REŽIM.

Ovde se radi o personalizaciji ekrana. Možete birati između niza suptilno animiranih pozadinskih slika koje mogu da se projektuju na kontrolnu tablu s odabranim zvucima. Neki primeri uključuju oblake koji se kreću na nebu, talase koji se razbijaju o obalu i blistavu vodu koja se pomera u bazenu.

mini koncept - aceman - režimi - lični
mini koncept - aceman - režimi- iskačući

ISKAČUĆI REŽIM.

Iskačući režim je prva navigacija orijentisana na iskustvo koja se nudi u MINI-ju - čak uključuje i element iznenađenja. Možete da odlučite gde želite da idete tako što ćete izabrati kategoriju doživljaja, kao što su restorani, događaji, trendovi, ili okretanjem animiranog točka sreće.

VIVID (ŽIVOPISAN) REŽIM.

Vivid (živopisan) režim MINI Koncept Aceman-a čini svako putovanje razigranijim, interaktivnijim i zabavnijim. U ovom režimu možete kreirati potpuno novi interaktivni dizajn za celu površinu ekrana kad god vozilo miruje.

mini koncept - aceman - režimi - vivid (živopisan)
mini koncept - aceman - asortiman modela

PRONAĐITE PRAVI MINI ZA SEBE.

Svako MINI vozilo je u jednom trenutku predstavljalo koncept. Pogledajte trenutni asortiman novih i uzbudljivih MINI vozila i izaberite onaj koji vam najviše odgovara.