MINI x Škrabac dobitnik nagrade DISRUPT

MINI dobio nagradu DISRUPT

 

 

Kompanija Delta Motors je za projekat MINI x Škrabac osvojila DISRUPT nagradu u kategoriji inovacija.

 

MINI je uvek bio prepoznatljiv po svojim specijalnim edicijama, i ovog puta pripremio nešto sasvim drugačije. U Saradnji sa lokalnim brendom Škrabac marketing tim Delta Motors-a kreirao je 4 posebno osmišljena dizajna za krov i retrovizore MINI modela – Belgrade calling, Think outside the box, Urban drive i Belgrade vibes i upravo tako je nastaMinila nova specijalna edicija, MINI X Škrabac ART Edition, koja je dostupna u limitiranom broju primeraka koje je moguće poručiti samo u Srbiji.

 

 

MINI dobio nagradu DISRUPT

 

 

MINI dizajn koji prati vreme i trendove uvek je nalazio i inspirisao pojedince kojima je automobil više od vožnje, i to baš one koji kroz automobil govore mnogo o sebi – zato je MINI svojim klijentima omogućio i da svoje MINI modele osveže jednim od četiri MINI x Škrabac dizajna, kupovinom na MINI online shopu-u: https://shop.bmw.rs/proizvodi/mini_x_skrabac/

 

Ovaj nagradni konkurs okupio je desetine vrhunskih radova iz kompanija, agencija i udruženja koji su se posebno istakli u oblasti inovacija ili komunikacije, i tokom izazovne 2020. godine, uspeli da svojim aktivnostima postignu izuzetan uspeh. Dodela nagrada organizovana je 1. aprila u online formatu.  

 

MINI dobio nagradu DISRUPT

 

 

MINI x Škrabac je samo jedan od niza projekata kojim se komunikacija MINI brenda izdvaja u odnosu na druge brendove. Za 2021. Delta Motors priprema još jedan nesvakidasnji projekat o kojem će više biti reči tokom leta.