PREDSTAVLJAMO NOVI MINI COUNTRYMAN.

PRIDRUŽITE NAM SE ZA SVETSKU PREMIJERU

 

Ljubitelji MINI vozila, influenseri i novinari sa svih strana sveta prisustvovali su prošle nedelje veoma očekivanoj premijeri novog MINI Countrymana. Ugneždenna u srcu seulskog Forest parka, geodetska kupola, ambijent, osvetljenje i scenska vizuelizacija stvorili su zajedno prikladno uzbidljive vibracije za predstavljanje.

 

MINI je morao da ograniči broj posetilaca usled COVIDA-19, ali ono što je nedostajalo u smislu fanfara, više je nego nadoknađeno entuzijazmom prezentera i pukom impozantnom snagom i atletskom elegancijom samog novog MINI Countrymana.

 

Novi MINI Countryman je veći, žešći i grublji nego ikada pre. Opremljen vrhunskim materijalima i očaravajućim opcijama kako unutra tako i spolja, on je ultimativno sveobuhvatno vozilo. Spreman je da vas poveze u uzbudljive, nadahnjujuće avanture i natera vas da se osećate kul i zapovednički kad god ste na mestu vozača. Razočarani ste što ste propustili premijeru?

 

Bez brige, možete je pogledati iznad ovog teksta.

Novi MINI Countryman

„GRUB, ROBUSTAN, AKTIVAN, SPORTSKI, FLEKSIBILAN, SVESTRAN I DOPADLJIV. MINI COUNTRYMAN JE MINI NAJSPREMNIJI ZA AVANTURE. ON DODATNO NADAHNJUJE MOJ ŽIVOT.“

Bernard Kerber, direktor MINI Global Brand Management.

 

 

A uvek možete posetiti svog lokalnog MINI prodavca i sami iskusiti prostor, vrhunske materijale i svestranost novog MINI Countrymana. Kad jednom sednete u njega – nećete poželeti nikada da izađete.