MINI Cooper S kabrio Sidewalk Edicija – Zvanična potrošnja goriva (kombinovano): 6,5 – 6,4 l/100 km, zvanične emisije CO2 (kombinovano): 147 – 145 g/km

SUNČANI PLOČNIK ŽIVOTA.

Suncani plocnik zivota

OTKRIJTE OTVORENE MOGUĆNOSTI.

 

Drzak i spontan, MINI kabrio Sidewalk Edicija dovodi zabavu suncem obasjane vožnje sa vetrom u kosi na sledeći nivo. On slavi bogato nasleđe nefiltriranog uzbuđenja i oličenje je uživanja u vožnji sa spuštenim krovom – sa više snage, prostora i upravljanja.

 

EKSTERIJER.

 

 

NEOGRANIČENI PROSTOR ZA GLAVU.

 

MINI kabrio Sidewalk Edicija kombinuje tradicionalno sa savremenim kako bi stvorio estetski ubedljive kontraste. Deep Laguna metalizirana boja koja krasi karoseriju uzbudljivo je dopunjena mekim antracit krovom. Oznaka „SIDEWALK“ daje upadljive akcente kućištima migavaca i lajsnama na vratima kako bi ova specijalna edicija bila još specijalnija. 

 

BAVIMO SE DIZAJNOM.

 

Karoserija ima finiš u upadljivoj Deep Laguna metaliziranoj boji – boji karakterističnoj za vožnju pod plavim nebom. To nadopunjuju očaravajuće, reflektivne šare geometrijskog dizajna koje krase pruge na haubi i druge komponente.

 

PODIGNITE KROV.

 

MINI kabrio Sidewalk Edicija može da se pohvali krovom 3-u-1 na električni pogon. Osobeni meki krov sa sklapanjem u slovo Z funkcioniše u 3 faze: sascim spušten, sasvim podignut, ili napola, kako bi unutra dopirao lahor. Najbolje od svega, krov se može podići ili spustiti tiho za samo 18 sekundi – čak i pri brzinama do 30 km/h. 

Podigni krov

 

 

 

ENTERIJER.

 

 

OSEĆAJTE SE SJAJNO UNUTRA.

 

Ne nedostaje suptilnih nijansi, vrhunskih materijala i prefinjenih detalja unutra – to donosi novo tumačenje MINI šarma i stila. A sa dostupnim opcijama za beskrajno podešavanje i konektivnost, bez ikakvog problema ćete stvoriti stil koji najbolje odražava vaš.

 

OTVORITE NOVE HORIZONTE.

Sve glatko kompletira srce moćnog MINI Cooper S motora koje bije ispod haube. Zato se spremite da uživate u čistoj radosti i svetlosti sunca. Uhvatite duh zabavom ispunjenih, toplih letnjih popodneva sa MINI kabrio Sidewalk Edicijom.

 

MINI Cooper S kabrio Sidewalk Edicija – Zvanična potrošnja goriva (kombinovano): 6,5 – 6,4 l/100 km, zvanične emisije CO2 (kombinovano): 147 – 145 g/km

 

Izjava o odricanju odgovornosti:

 

Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su na osnovu evropskog propisa (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model. Vrednosti vozila već su zasnovana na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [U odnosu na ova vozila, za poreze i druge dažbine povezane (makar između ostalog) sa emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih vrednosti.] Specifikacija efikasnosti CO2 utvrđena je u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno važećoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnjama energije u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije. Više informacija o zvanićnoj potrošnji goriva i specifičnih emisija CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na prodajnim mestima i adresi https://www.dat.de/co2/.