MINI ELECTRIC

UPOZNAJTE PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI MINI.

SUPERNABIJENI OSEĆAJ KARTING VOŽNJE I DIZAJN KOJI SLAVI ŽIVOT. SADA DOSTUPNI U PRODAJNIM SALONIMA.

Otvarajući novo poglavlje u našoj istoriji, potpuno električni MINI je MINI u najintenzivnijem izdanju. Kombunujući MINI inventivnost i domišljatost, on donosi snagu na sasvim novom, elektrifikujućem nivou. Njegova moderna estetika stapa aerodinamične linije sa osobenim detaljima. Sa čuvenim dizajnom, on i dalje zadržava klasičan MINI izgled– koji bi prosto urlao koliko je moderan, da nema toliko stila. I dalje je to MINI koji volite. Ali i mnogo toga pride.

 

MINI se uvek udaljavao od konvencionalnog. Ali stalno smo se držali naših principa. Kreativno korišćenje prostora i humanocentričnog dizajna i dalje utiču na sve što radimo. Sada smo uveli moćan novi element – čistu električnu mobilnost. Sa uzbudljivim upravljanjem, vožnja MINIJA uvek je bilča električna – i mi sada irazu „puni napon“ dajemo sasvim novo značenje.

 

Za novim potpuno električnim MINIJEM svako će okrenuti glavu. On hvata dušu ulica svojim nezavisnim duhom i vragolastom lišnošću. Samopouzdan a šarmantan, on je savršen izbor za nekonvencionalne vozače. Štaviše, tu su i četiri nivoa opreme koji vam daju mnoštvo uzbudljivih načina da individualizujete svoj MINI spolja i unutra. Prokrčite novu stazu. Upustite se u igru sa gradom kao nikada pre. Mogućnosti su elektrifikujuće.

 

Danas zakažite kod svog prodavca probnu vožnju potpuno električnog MINIJA – i osetite puni napon strasti.

 

 

 

MINI Cooper SE*: Potrošnja energije kWh/100 km kombinovano: 16,8 – 14,8, potrošnja goriva u l/100 km kombinovano: 0, emisije CO2 u g/km kombinovano: 0. Domet vožnje zavisi od raznih faktora, posebno od ličnih navika u vožnji, odabrane trase, vremenskih uslova, upotrebe grejanja/hlađenja i prethodne klimatizacije.