MINI alternativni vodič kroz Beograd.

dam Image“Danas, grad je preplavljen suprotnostima i kulturom: S jedne strane šljunkovit, siv i sirov, a sa druge spokojan, kaldrmast i tih. U isto vreme je mesto za kuliranje kao i za uzbuđenja” – New York Times.

 

Ovako o Beogradu piše jedan od najvećih svetskih časopisa današnjice. A jeste li ste se zapitali kako MINI vidi Beograd? Dizajn MINI automobila oduvek je bio jedinstven i prepoznatljiv, baš kao i izgled beogradskih ulica.

 

Upravo zbog toga, MINI Srbija i Industrial Interior pripremili su Alternativni vodič kroz Beograd - sva ona skrivena mesta koja okupljaju “ gradsku ekipu”, one koji poznaju svaki ćošak ovog grada, baš kao što ga poznaje i MINI.

 

Pomozite nam da zajedno osvojimo Beograd i preporučite mesta koja MINI treba da poseti. Tagujte @minisrbija i @industrial_interior na fotografijama svojih omiljenih mesta u gradu uz  #miniwashere #osvojitegrad #svakakrivinajezabava i kreirajmo zajedno prvi MINI Alternativni vodič kroz Beograd, a MINI Srbija je pripremila iznenađenje za Vas.