MINI BLACK EDITION po neponovljivim cenama

mini-black-edition mini-black-edition

Automobil prepoznatljivog dizajna sa jedinstvenim “karting” osećajem u vožnji, MINI, dostupan je od 1. Juna kao “BLACK EDITION” po posebno atraktivnim uslovima kupovine i to za modele MINI ONE od 19.990€ i MINI Cooper Countryman od 26.990€.

 

 

MINI ONE “BLACK EDITION”  sa troja vrata, predstavlja suštinu uzbudljive vožnje sa niskim centrom gravitacije, koji pruža pravi osećaj vožnje kartinga. Dodatno je poseban zbog svoje atraktivne cene od 19.990€ uz mesečnu ratu od 139€.

 

 

Ima benzinski motor zapremine 1.499 ccm sa 102 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja, aluminijumske felne od 16 inča „Victory spoke black“, zadnji parking senzori, svetla za maglu, sportski multifunkcionalni kožni volan, senzor za kišu, a poseduje i paket unutrašnjeg LED osvetljenja.

 

MINI Countryman “BLACK EDITION”, jedini SUV u MINI porodici, idealan je za urbanu sredinu i ujedno za vožnju van asfalta, a izdvaja se cenom od 26.990€ i prvim plaćanjem od 2.520€.

 

 

Ima benzinski motor od 1499 ccm sa 136 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja i aluminijumske felne od 18 inča “Pin spoke black”, LED svetla, svetla za maglu, senzori za kišu, zadnji parking senzori i sportski multifunkcionalni kožni volan.

 

Do novog MINI automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila Premium Selection. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi MINI automobil po najpovoljnijim uslovima. 

 

Saznajte više o MINI BLACK EDITION na www.mini.rs