MINI KLUB SRBIJE – ZATVARANJE SEZONE 2020

Iako je tradicionalna Balkanska Minijada ove godine izostala, Mini klub Srbije je, prethodnog vikenda, uz sve mere opreza, uspešno organizovao vožnju povodom zatvaranja sezone.

Mini klub SrbijeDvadeset i jedno MINI vozilo se uputilo put Etno Sela Bok, u Vrhpolju kod Ljubovije. Put Ibarskom magistralom je protekao sjajno, a nakon pauza u Lazarevcu i Valjevu, krivudav put je klasičnim MINI modelima omogućio da zadaju tempo!  Oni su pokazali da krivine prolaze pod punim gasom i bez mnogo muke. 

 

Učesnik ovog „porodičnog okupljanja“ je bio i najnoviji model MINI Countryman Cooper S i to sa specijalnim MINI šatorom, koji je privukao pažnju svih prisutnih i onima sa najviše sreće omogućio buđenje na samoj obali reke Drine. 

Mini klub Srbije

 

 

Najnoviji model prepun je „pametnih“ detalja koji čine vožnju zabavnijom nego ikad i kao deo standardne opreme poseduje sve osobine neustrašivog avanturiste. Ima dovoljno prostora da se smesti pet osoba, ceo prtljag i sve one uspomene koje nastaju dok putujemo, tako da je idealan za izlete i druženja sa prijateljima.

 

 

Kada je vožnja u pitanju, jednim potezom prekidača njegov „mode“ se usklađuje sa trenutnim raspoloženjem - SPORT režim za dinamičnije iskustvo i MINI osobine, GREEN režim za maksimalnu štednju goriva, dok MID režim pruža izbalanisranu vožnju, usklađenu sa uslovima na putu. Kada god je kretanje bilo otežano, MINI ALL4 pogon na sva četiri točka je došao do izražaja, jer je sada ugrađen kao standard u svim novim MINI Countryman ALL4 modelima. Ovaj pogon raspoređuje snagu na sve točkove, omogućavajući odlično prijanjanje i upravljanje na svim površinama, pa i kroz vodu hladne Drine.