Život pun boja: Nova MINI Multitone edicija

 

Originalni i neuobičajeni dizajn MINI krovova uvek je bio specijalni element vrhunskih modela, kojim su vozači naglašavali svoj individualni stil. Od živopisne verzije sa prugama u 26 boja, MINI Paul Smith, pa do britanske zastave i elegantnog kolornog gradijenta Multitone krova, taj deo MINI automobila oduvek je bio savršeno platno za izražavanje individualnosti.

 

MINI Multitone

 

Nova MINI Multitone edicija slavi raznovrsnu MINI zajednicu uz ekskluzivne detalje enterijera i eksterijera.

 

Sa Multitone krovom, MINI Cooper SE prvi je uveo ovu inovativnu formu krovnog dizajna. MINI Multitone edicija dostupna je za MINI sa troja vrata i petora vrata u segmentu vrhunskih malih automobila kao i za MINI Clubman, koji se izdvaja u segmentu vrhunskih kompaktnih automobila.

 

MINI Multitone

 

Novi kolorni gradijent MINI Multitone Edicije širi se od rama vetrobrana do zadnje strane preko celog krova. Od svetle boje Aspen White u prednjem delu krova, shema boja prelazi elegantno u uzdržaniju sivu nijansu boje Melting Silver II, a onda se menja u Jet Black u zadnjem delu.

 

Jedinstvena estetska privlačnost stvorena ovim kolornim gradijentom dopunjena je u MINI Multitone Ediciji apstraktnom belom dugom na krovu, koja se takođe provlači kroz sav dizajn specijalne edicije. 

 

MINI Multitone

 

Kolorni gradijent visokog kontrasta naglašava karakterističnu trodelnu MINI siluetu. Specijalni izgled je omogućen inovativnim procesom farbanja „mokro-na-mokro“ koji koristi MINI fabrika u Oksfordu.

 

Sa finišom u  Spray Tech farbi, trobojne nijanse se nanose direktno jedna za drugom. Usled promenljivih uslova u okruženju, može doći do odstupanja u kolornom obrascu, tako da je svako vozilo iz MINI Multitone Edicije jedinstveno.

 

MINI Multitone

 

MINI Multitone edicija predočava prijateljski, pozitivan stav prema životu i mnoge različite aspekte života iskazuje upravo bojama.

 

I MINI sa troja i MINI sa petora vrata dostupni su sa farbom Sage Green, dok se MINI Clubman nudi isključivo u finišu Indian Summer Red. Grafička duga specijalne edicije izražava različitost kao i pozitivan stav i prikazana je kao apstraktni beli logo na dve komplementarne boje, crvenoj (Indian Summer) i zelenoj (Sage).

 

MINI Multitone

 

Na ovaj način, centralni element dizajna MINI Multitone Edicije pojavljuje se na legendarnim bočnim kućištima migavaca na eksterijeru kao i na C-stubu sa PU nalepnicom. Pored toga, točkovi imaju ekskluzivne ratkapne u dvobojnoj kolornoj shemi.

 

Zavisno od modela vozila, aluminijumski točkovi od 17 inča u dizajnu Scissor Spoke 2-Tone ili aluminijumski točkovi od 18 inča u dizajnu Pulse Spoke 2-Tone ili Multiray Spoke zaokružuju pozitivnu auru specijalne edicije.

 

MINI Multitone

 

Istovetni „Multitone“ ispis zajedno sa dugom na prijatnim komplementarnim bojama karakteriše dizajn lajsni na pragovima vrata i ponovo se pojavljuje kao amblem na patosnicama vozača i suvozača.

 

Apstraktna duga pruža se preko kontrolne table i krasi štitnike za sunce. Multifunkcionalni sportski kožni volan sa značkom Edicije na donjem kraku pruža zadovoljstvo pri držanju, kao i posebno prilagođeni poklopac brave MINI Multitone Edicije.

 

MINI Multitone