PRODUŽENJE FABRIČKE GARANCIJE ZA MINI VOZILA

dakar dakar

 

BMW grupacija omogućila je svojim klijentima, vlasnicima MINI vozila kupljenim u Srbiji i Crnoj Gori produženje uslova fabričke garancije, kao i za pakete produženih garancija i servisiranja vozila i time dodatno osigurala bezbednost i sigurnost svojih klijenata.

 

Svi vlasnici MINI vozila kojima je fabrička garancija istekla ili ističe u periodu od 01. marta do 30. aprila 2020. godine ostvaruju produženje uslova fabričke garancije do 01. maja 2020. godine.

 

Klijenti čije MINI vozilo poseduje paket redovnog održavanja Service Inclusive ili Service Inclusive Plus, a koji je istekao ili ističe u periodu od 01. marta do 30. aprila 2020. godine, stiču pravo na produženje uslova korišćenja servisnog paketa redovnog održavanja do 01. maja 2020. godine.

 

Klijenti kojima je paket produžene garancije Repair Inclusive istekao za MINI vozilo ili ističe u periodu od 01. marta do 30. aprila 2020. godine, moći će da koriste usluge servisnog paketa produžene garancije takođe do 01. maja 2020. godine.

 

Delta Motors, oficijelni uvoznik i distributer BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore  napominje da je garancija automatski produžena i da nema potrebe za dodatnom autorizacijom i dolaskom u ovlašćena dilerstva.