Sa MINI-jem do Pariza: Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topić i Adrianom Vilagoš

Sa MINI-jem do Pariza: Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topim i Adrianom Vilagoš

 

Kompanija Delta Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, sklopila je partnerstvo sa Srpskim atletskim savezom, u okviru kog će podržati atletičarke Angelinu Topić i Adrianu Vilagoš tokom predstojećih sportskih takmičenja, a posebno u pohodu na olimpijsku medalju naredne godine u Parizu.

 

Sa MINI-jem do Pariza! Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topim i Adrianom Vilagoš

 

Naše talentovane atletičarke od sada će imati priliku da uživaju u zabavnoj vožnji atraktivnih automobila MINI One, koji su idealan izbor za mlade vozače. Urbani MINI One je savršeni saveznik mladima koji su stalno u pokretu, kao i onima koji vole zabavnu i udobnu vožnju.

 

Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topim i Adrianom Vilagoš

 

Direktor brendova BMW i MINI za Srbiju, Zoran Mihajlović, istakao je da će Delta Motors sa velikim zadovoljstvom tokom narednog perioda podržati naše sportkistkinje, pred kojima je velika karijera.

 

Sa MINI-jem do Pariza! Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topim i Adrianom Vilagoš

 

 

„Kako se MINI vodi parolom 'Dream Big', tako i mi vama želimo da sanjate velike stvari i da vredno radite na njihovom ostvarenju, a vrhunski rezulati će neminovno doći“, poručio je Mihajlović prilikom svečanog uručenja ključeva MINI One modela.

 

 

Tom prilikom podršku mladim atletičarkama pružio je i sportski direktor Srpskog atletskog saveza, proslavljeni atletičar Mihail Dudaš.