SEPTEMBARSKA TURNEJA ELEKTRIČNOG MINI-JA.

Kako svojom urbanom pojavom pleni i mami poglede gde god da se pojavi, MINI Cooper SE, odnosno  Električni MINI, bio je u centru pažnje i tokom septembra.

SEPTEMBARSKA TURNEJA ELEKTRIČNOG MINI-JA

 

Ljubitelji električnih automobila imali su priliku da se i lično, detaljnije, upoznaju sa ovim modelom na događajima organizovanim radi podizanja svesti o važnosti elektrifikacije, održivosti i zaštite životne sredine.

 

Kako je uvek na pravom mestu u pravo vreme, MINI Cooper SE bio je učesnik manifestacija „Electric Vehicles Days“, „Ekomobilnost“, kao i „Evropske nedelje mobilnosti“ koje su u obeležile početak jeseni.

 

Svoje septembarsko putovanje „MINI Cooper SE“ otpočeo je na Novosadskom sajmu u okiru „Electric Vehicles Days“ na gde su zainteresovani mogli da saznaju sve zanimljive pojedinosti o ovom MINI-ju koji predstavlja sintezu legendarnog osećaja karting vožnje, prepoznatljivog dizajna i vrhunskog kvaliteta sa vožnjom koja ni najmanje ne zagađuje okolinu.

 

Očekivano, Električni MINI je oduševio sajamske posetioce koji imaju visoke estetske, ali i standarde beskompromisnog kvaliteta, jer nudi jedinstveno iskustvo u vožnji, odnosno kombinaciju uzbuđujuće dinamike i sofisticiranosti na putu.

 

SEPTEMBARSKA TURNEJA ELEKTRIČNOG MINI-JA

 

Iz Novog Sada MINI Electric svoj put nastavlja do Beograda i platoa „Muzeja Jugoslavije“ gde je organizovana manifestacija „Ekomobilnost“, koja u fokus diskusije postavlja upravo pitanje održivosti i ekološke odgovornosti.

 

Kao vozilo sa pogonom za puteve budućnosti, MINI Electric bio je poseban gost i na ovom događaju, jer svojim primerom dokazuje da je moguće istovremeno biti i urban i ekološki odgovoran.

 

SEPTEMBARSKA TURNEJA ELEKTRIČNOG MINI-JA

 

Turneja MINI Electric-a zaokružena je predstavljanjem u centru Beograda u okviru Evropske nedelje mobilnosti na štandu Nacionalne asocijacije autonomnih i električnih vozila. Njegova posebnost i nesporna atraktivnost učinila je da tog dana bude nezabiolazan i da svoje septembarsko javno predstavljanje završi u zagrljaju pažnje koju su mu posvetili kako Beograđani, tako i inostrani gosti.

 

MINI će i tokom narednog perioda sa modelom „MINI Cooper SE“ nastaviti svoju turneju na sličnim događajima koji za cilj imaju edukaciju i podršku „zelenim idejama“.

 

SEPTEMBARSKA TURNEJA ELEKTRIČNOG MINI-JA