Service Inclusive u trajanju od 4 godine uz kupovinu novog MINI automobila

dam Image

01. februar 2017.

 

Počev od 01. februara MINI Srbija je za sve kupce novih MINI automobila, kao standardnu uslugu, obezbedio Service Inclusive, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine ili do pređenih 60.000 km. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog MINI modela – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

 

MINI Service Inclusive odnosi se na sve MINI modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po MINI standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

 

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge - zamena motornog ulja i filtera ulja, zamena filtera vazduha, filtera goriva, mikro filtera, svećica i kočione tečnosti kao i detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Uz Service Inclusive paket značajno se usporava smanjenje vrednosti vozila, zato automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. MINI Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i narednim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge.