Srećan rođendan MINI!

Određeni dani u godini imaju posebnu važnost i simboliku u našim srcima, pa tako 26. avgust ima specijalno značenje u MINI svetu, jer se upravo tog datuma obeležava MINI-jev rođendan.

 

Ove godine legendarni MINI je oduvao čak 63 rođendaske svećice, samouvereno koračajući sedmom decenijom ka još mnogo godina uspeha i uzbudljivih avantura.

 

Srećan rođendan MINI!

 

MINI Srbija obeležila je taj važan datum u THE BMW Store-u u Galeriji Beograd gde su posetioci i članovi MINI porodice, uz neizostavnu rođendansku tortu i slatkiše, uživali u dobrom raspoloženju i prijatnoj atmosferi.

 

Rođendanski dekorisan enterijer upotpunjen je postavkom MINI modela: MINI John Cooper Works i klasikom Austin MINI iz 1979. godine koji je, svojom šarmantnom pojavom privlačio pažnju ljubitelja MINI automobila.

 

Srećan rođendan MINI!

 

Od svog nastanka MINI automobili malih dimenzija stekli su veliku, svetsku popularnost svojom jedinstvenošću i originalnim stilom. Verujemo da će i u godinama koje dolaze MINI zadržati svoj autentični i avanturistički duh kojim pleni i osvaja.

 

Srećan rođendan MINI!