Truth or dare?

dam Image

 

12. JUL 2017.

 

MINI Srbija u saradnji sa Cross Fit klubom Sinergija organizovala je u petak 7. juna igru “Istina ili izazov” za sve Beograđane koji su tog dana bili zainteresovani da se zabave.

 

Karavan sastavljen od MINI vozila uputio se prema najprometnijim delovima grada gde je sa dobro poznatim pitanjem “Istina ili izazov” privukao pažnju svih prisutnih koji su uglavnom želeli da se okušaju sa izazovom koji je pred njih postavljen.

 

Izazov nije bio ni malo lak. Momci i devojke iz Sinergije pred njih su postavili rekvizite koji se koriste tokom jednog Cross Fit treninga. Zadatak je bio da se za 20 sekundi uradi što više vežbi, a pobedniku je sledila taksi vožnja sa MINI karavanom koji ih je prevozio na mesto gde su želeli, kao i članska karta kluba Sinergija. 

 

Beton hala, Ušće i Delta Siti, Cetinjska ulica, Terazije, samo su neke od lokacija koje je MINI karavan posetio tog dana.

 

MINI akcija protekla je u dobroj atmosferi koju je upotpunio sportski duh momaka i devojaka raspoloženih da vežbaju na sred ulica glavnog grada.

Sa nestrpljenjem se iščekuje koji će to sledeći izazov MINI postaviti pred Beograđane.

 

Do tada…

 

Da li ste vi za istinu ili izazov?