MINI RESOLUTE EDICIJA
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDICIJA
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDICIJA
MINI CABRIO SEASIDE EDICIJA
MINI CLUBMAN FINAL EDICIJA
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI Cabrio
MINI Clubman Final Edicija - main stage teaser MINI Clubman Final Edicija - main stage teaser

MINI CLUBMAN FINAL EDICIJA.

POSLEDNJI SVOJE VRSTE.

Zadivljujuća kombinacija performansi, prisustva i praktičnosti, MINI Clubman Final Edicija isporučuje na svim frontovima. Elegantan i pametan za grad – prostran i svestran za duža putovanja. Inspirisan prvim Clubman-om izgrađenim 1969. godine, ovaj model je i omaž i proslava. I sa samo 1.969 dostupnih širom sveta, rezervisan je za one koji vole nenaglašeni stil i čvrstu izradu.

Hoćete da sednete za volan? Bolje bi bilo da požurite, jer je samo 1969 dostupno za prodaju na celom svetu.

Naručite svoj danas dok još možete.

MAKSIMALNE SPECIFIKACIJE.

MINI Clubman Final Edicija dolazi sa najopsežnijom listom standardnih specifikacija ikada. Doveli smo prefinjenost do njenog krajnjeg potencijala. Nema šta da se doda. Imate sve što vam treba. Zato sedite. Udobno se smestite i pustite da vam vozilo pruži bezbroj novih iskustava.
MINI Clubman Final Edicija - tizer - dodatne funkcije

OTKRIJTE DETALJE.

MINI Clubman Final Edicija - asortiman

MINI CLUBMAN FINAL EDICIJA.

ZA VAS I VAŠ MINI.

ATRAKTIVNA DODATNA OPREMA I FINANSIJSKE PONUDE.

PRONAĐITE DODATNU OPREMU KOJU TRAŽITE.

MINI Clubman Final Edicija - dodatna oprema
MINI Clubman Final Edicija – finansijske usluge

MINI FINANSIJSKE USLUGE.

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI.

Izjava o odricanju od odgovornosti:

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja evropske Uredbe (EZ) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model. Vrednosti vozila su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Što se tiče ovih vozila, poreza koji su povezani sa vozilima i drugih dažbina zasnovanih (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih. Specifikacije efikasnosti CO2 određene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskom uredbom u njenoj važećoj verziji. Prikazane vrednosti se zasnivaju na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html Cena je neobavezujuća preporuka proizvođača (sa PDV-om, bez troškova transporta). Osoblje u bilo kom MINI salonu će vam s zadovoljstvom preneti sve obavezujuće informacije o ceni.